Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sorun kv kp veya işler değil ki sorun benim kocamın bu denli vurdumduymaz saygısız sevgisiz olması.. ben ne kadar tecrübeliysem eşimde tecrübeli lohusalığı ağır geçirmiş bir kadın olarak anlayış bekliyorum ilgi bekliyorumK.v.den iste bu işleri butun gun sizdeyse bi ise yarasin bari. bebeklerin hayirli olsun saglikla buyusun insallah
Çok uğraştım bıktım... onu ailesiyle bırakıp gitmek istiyorun bazen küflensinler bir ömürHaklısın iyice bir silkelemek lazim
Asla geçmeyecek sandığın karamsar bi hal.. herkesin geçiyor dediği ama senin asla inanmadığın.. sana herkesin battığı, sürekli ağlamaklı bir hal aldığın herşeye alındığın bir durum. Ama geçiyor yine çiçekler açıyor baharın geliyor korkmaBi sorum olacak. Lohusa depresyonu tam olarak nedir. Nasıl düşünceler barındırıyor. Veya Lohusa anne de nasıl bi duygu değişikliği oluyor.
Etmezler de kendimi odaya kapatmak istemiyorum evimde bi rahat etmek istiyorumKendi odanıza gidip dinlenseniz iyi geceler deseniz bebeğinizi emzirseniz arkadan çok laf ederler mi ki?
Her türlü yöntemle korunacagım:) böyle bir adamı 2 cocuk babası yaptım 3 göze alamam evladıma yazıkBende mi problem var yahu 20 gun ohhh yatiyirum bebegime bakiyorum tuvalete zor gidiyorum fogurdugimda sonra yavas yavas toz alma filan acicik yardim ediyorum 40 gun boyle millet on gunluk alt ust geziyo oturuyo butun gun hizmet ediyi cocuk bakiyo yikiyo bide :/ bakanim var diye herelde bide bi yasinda daha bebeginiz var aman allahim hamileliginiz nasil gecti disi gazi uykusuz geceler rabbim ikisind saglk versin sizede sabir guc kuvvet versin... esinizede merhamet bence cok sıkı korunun bunca seyden sonra kendinize aciyin
Ne güzel söyledin. Cocuk doguruyorsun can çekişiyorsunda bi öküzün bağırması kadar canın yanmıyor. Baska odaya gidip emzirince kimse sorun etmıyor benden bir beklentileride yok ama varlıkları yetıyor gidin evinize kardeşim ben lohusayım iki bebegım var bırakında bir gün kocamla cocuklarımla geçireyim. Bu adama ben her dediğimi yaptırırımda ailesinin yanında bi horozlanıyorBebeginiz hayirli olsun rabbim saglikla buyutmeyi nasip etsin insallah
Bende lohusalik donemimi en agir sekilde gecirmis biri olarak konunuzi gorunce yazmak istedim.
Kv kp ile altli ustlu oturunca ne yazik ki boyle oluyor..
Esiniz tam bir ökuz k. Bakmayin sorumluklarini bilmeyen ve sizi ihmal eden bir es !! 2 cocukla boyle bir es varken bas etmeniz cok ama cok zor.
Ben sizin yerinizde olsam hic kimseyi takmam, evde misafir mi var kv kp var gecer odaya emziririm cocugumu. Yahut baktim cok ustume geliyorlar acar yanlarinda gogusumu emziririm belki utanirlar!! Gecerim odama Onlarla birlikte uyurum umursamam. Birak kim ne dusunurse dusunsun umrunda olmasin sakin
Kotu olan yaranir bilmezmisin ?
Esine gelince icine atma soyleyecegini soyle tavir al soguk davran, muhattap olma bakalim belki anlar hatasini .. Tek cozum esin konusunda bunu yapmak guzel dilden anlamiyorsa sizi ailesinin yaninda rencide etmis boyle adamlar baba olmayi hak etmiyor
Asla geçmeyecek sandığın karamsar bi hal.. herkesin geçiyor dediği ama senin asla inanmadığın.. sana herkesin battığı, sürekli ağlamaklı bir hal aldığın herşeye alındığın bir durum. Ama geçiyor yine çiçekler açıyor baharın geliyor korkma
Evet dışardan bakınca gudubet içerden bakınca içi paramparça mahsum bir kedi:) sanırım lohusalıgı en iyi bu cümle anlattı ya:) ben suan böyleyim..Yani gudubetligime gudubetlik katan irilti bi süreç . Ben her daim depresif bi insan olduğumdan lohusalik bende bu denli olmaz bence. Yani normal depresiflik le kaynar gider. Zaten ailem alışkın benim gel gitli olmama
Korkmuyorum senden Lohusa depresyonu![]()
Evet dışardan bakınca gudubet içerden bakınca içi paramparça mahsum bir kedi:) sanırım lohusalıgı en iyi bu cümle anlattı ya:) ben suan böyleyim..