Lohusayken/adet görmeden hamile kalınır mı

Gribulut

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
23 Mart 2015
16
27
38
28
2 Kasım da 34 haftalık doğum yaptım yavrum 10 gün yaşadı. En yakın zaman da hamile kalmak istiyorum 40 ımın çıkmasına 6 gün var 20. Gün kanamam durdu ilişki oldu 40 ında yada hemen sonrasında hamile kalan var mı ?
(40 ın çıkmadan ilişki olmaz diyen olacak kanama durunca olabilirmiş çok araştırdım)

Ben de merak ediyorum 29 kasımda 34.haftada dogum yaptım ben de.5 saat yasadı yavrum.doktorum 6 ay korunun dedi.vucudumu tekrar hazırlamsk istiyorum neler yapmam gerekiyor

Başınız sağ olsun bebeğiniz neden vefat etti haftası çok iyiymiş bende ilk bebeğimi23 haftalık doğum yaptım 6 gün sonra bebeğimi kaybettim. Bana 3ay korun dedi dr rahim daha toparlanmazsa düşük olur dedi. Bence bi dra sorun en azından rahmin iz toparlamışmı onu öğrenin

6 ay dedi doktor bana da ama biran önce olsun istiyor insan tekrar nasıl toparlanacak bu vücut İnan’ın bende bilmiyorum 44 gün oldu 38 kahve rengi akıntı başladı durmak bilmiyor doktor adet olacaksın dedi Yok

6 ay dedi doktor bana da ama biran önce olsun istiyor insan tekrar nasıl toparlanacak bu vücut İnan’ın bende bilmiyorum 44 gün oldu 38 kahve rengi akıntı başladı durmak bilmiyor doktor adet olacaksın dedi Yok
Maalesef bir bilgim yok o konuda ama doğumdan sonra adet düzeni çok değişiyor

Back
X