lojman???

elian

~~2oğlan1kız annesi~~
Kayıtlı Üye
30 Mayıs 2008
545
12
118
39
Ankara
merhaba kızlar.konuya gireyim eşim memur kredi çekip ev almayı düşünüyorz oturdugumz ilçede istediğmz gibi ev bulamadığımz için başka ilçeden alıp kiraya vermeyi düşünüyorz.bizde kiradayız 350 tl kirazmız kışın yakıtla aidat la falan 500 tl yi buluyo.böleydi durum aldığmz evide kiraya verip kiramz çıkacaktı aradan.ama şimdi bize lojman çıktı ama 2+1 ve çok eski:( az bi kirası var artıları çok diyo eşim istiyo gidecez diyo ama ben istemiyorum bu evim çok güzel tam istediğim gibi bi evdi.lojman eski ve küçük.eşim beni dinlemiyo taşınacaz diyo okadar:(benmi abartıyorum bilmiyorum kızlar:(

lojmana ne kadar vereceksiniz bir de oda sayısından başka dezavantajı var mı? kaç yıl kalacaksınız?

olsun cnm kocan yanında olsunda nere olursa olsun.mesela biz konteynırda yaşıyoruz ve huzurum mutlulugum yerinde ew eşya hepsi boş.mutlu ol yeter

lojmana ne kadar vereceksiniz bir de oda sayısından başka dezavantajı var mı? kaç yıl kalacaksınız?

kira olarak 120 lira falan verileck lojmana.küçük olmasının dışında eski olması ne kadar kalacağımız belli değil belki yıllarca:(

olsun cnm kocan yanında olsunda nere olursa olsun.mesela biz konteynırda yaşıyoruz ve huzurum mutlulugum yerinde ew eşya hepsi boş.mutlu ol yeter

Canım ne güzel söylemişsin mutlu ol yeter diye
SAnırım Kars tasın orda konteynırda kalan öğretmen arkadaşlarım var beni de
Bebiş inşallah nasibi ile glir de siz de kendi düzeninizi kuarasınız.
Sağlıkla al bebeğini kucağına Allah herşeyi gönlüne göre versin.

evet canm haklısın.ama 8 yıllık evliyim ilk defa gönlümce güzel bir evde oturuyom daha 6 oldu taşınalı bu eve doyamadım bile:(bu zamana kadar hep eski evlerde oturdum

madem bu oturduğun evi çok sevmişsin sizi çok zorlamayacaksa oturun hep eski evde oturdum hevesimi alayım diyosun eşinde anlayış göstersin biraz

merhaba kızlar.konuya gireyim eşim memur kredi çekip ev almayı düşünüyorz oturdugumz ilçede istediğmz gibi ev bulamadığımz için başka ilçeden alıp kiraya vermeyi düşünüyorz.bizde kiradayız 350 tl kirazmız kışın yakıtla aidat la falan 500 tl yi buluyo.böleydi durum aldığmz evide kiraya verip kiramz çıkacaktı aradan.ama şimdi bize lojman çıktı ama 2+1 ve çok eski:( az bi kirası var artıları çok diyo eşim istiyo gidecez diyo ama ben istemiyorum bu evim çok güzel tam istediğim gibi bi evdi.lojman eski ve küçük.eşim beni dinlemiyo taşınacaz diyo okadar:(benmi abartıyorum bilmiyorum kızlar:(

canım şu an ben kirada oturuyorum ve eşimin işyerinin çalışanlara lojmanı var bende o lojmanlardan biri boşalsa da gitsem diye can atıyorum inan...eğer lojmana gidersem dediğin gibi artısı cok...faturalar yakıt ve kira sadece 100tl...ev alıp kiraya versek çok rahat kredi öderiz...bence geleceğin için lojmanı düşün derim...hiç sıkılmadan kredi ödersin evini alırsın.kredin bitincede kendi evine taşınırsın.

canım şu an ben kirada oturuyorum ve eşimin işyerinin çalışanlara lojmanı var bende o lojmanlardan biri boşalsa da gitsem diye can atıyorum inan...eğer lojmana gidersem dediğin gibi artısı cok...faturalar yakıt ve kira sadece 100tl...ev alıp kiraya versek çok rahat kredi öderiz...bence geleceğin için lojmanı düşün derim...hiç sıkılmadan kredi ödersin evini alırsın.kredin bitincede kendi evine taşınırsın.

canım bende isterim evimizi alalım rahatca ödeyelim ama bu lojman çok eski hemde 2 oda sığmayız bile. sığmayıda geçtim eski olması canımı sıkıyor hiç içim almıyo:(

Canım ne güzel söylemişsin mutlu ol yeter diye
SAnırım Kars tasın orda konteynırda kalan öğretmen arkadaşlarım var beni de
Bebiş inşallah nasibi ile glir de siz de kendi düzeninizi kuarasınız.
Sağlıkla al bebeğini kucağına Allah herşeyi gönlüne göre versin.

sağol tatlım.hayır van da kalıyoruz deprem nedeniyle konteynırda.şuan ankaradayım konu açmıştım cnm.hayatımda kı tek gerçek eşim onuda çok özledim konteynırımıda tabi:41:

evet canm haklısın.ama 8 yıllık evliyim ilk defa gönlümce güzel bir evde oturuyom daha 6 oldu taşınalı bu eve doyamadım bile:(bu zamana kadar hep eski evlerde oturdum

evet cnm elbette en doğal hakkın gönlünce güzel ewlerde oturman.bende 5 senelik evliyim ve hep yıkık dökùk yapısız evlerde oturdum.ama hiç düsünùp sıkmadım kendimi.ama gene sôylùyorum en doğal hakkın yadırgmadım beni yanlış anlama.ama ben eşim bebişim yanımda olsun tek göz yerde bile yaşarım.

evet cnm elbette en doğal hakkın gönlünce güzel ewlerde oturman.bende 5 senelik evliyim ve hep yıkık dökùk yapısız evlerde oturdum.ama hiç düsünùp sıkmadım kendimi.ama gene sôylùyorum en doğal hakkın yadırgmadım beni yanlış anlama.ama ben eşim bebişim yanımda olsun tek göz yerde bile yaşarım.

bir yarım hep senin dediğin gibi diyor yeterki sağlık olsun geleceğimiz için katlanırım diyorum...
işde bi tarafımda bu evden gitmk istemiyor.yinede rabbim başka dert vermesin

Rabbim kimseyi gördüğünden geri koymasın...zor bir durum.bizde bu aralar ev konusunda kararsız kalanlardanız.evimi alalı 4 sene oldu çok güzel ama üstkomşum beni evden soğutu ayrıca evinde çok fazla ısınması akmasına neden oluyor yalıtım yaptırdım dünya masraf yaptım,ama adam olmycak bu ev bu arada yeni bir ev baktık tabiki projeden bitmesine 1 yıl var ve eşimdeevimizi şimdiden satalım diyor ama bu durumda kiraya çıkacağız mecburen...çok kararsızım hemde çok ..zor bir durum işte Allahım hangisi hayırlıysa hakkımızda onu versin.sizde canınızı sıkmayın ben bu evimi ne umutlarla almıştım ama içimize sinmiyor artık ..

Rabbim kimseyi gördüğünden geri koymasın...zor bir durum.bizde bu aralar ev konusunda kararsız kalanlardanız.evimi alalı 4 sene oldu çok güzel ama üstkomşum beni evden soğutu ayrıca evinde çok fazla ısınması akmasına neden oluyor yalıtım yaptırdım dünya masraf yaptım,ama adam olmycak bu ev bu arada yeni bir ev baktık tabiki projeden bitmesine 1 yıl var ve eşimdeevimizi şimdiden satalım diyor ama bu durumda kiraya çıkacağız mecburen...çok kararsızım hemde çok ..zor bir durum işte Allahım hangisi hayırlıysa hakkımızda onu versin.sizde canınızı sıkmayın ben bu evimi ne umutlarla almıştım ama içimize sinmiyor artık ..

rabbim hakkınızda hayırlısını versin.bende rabbime bıraktm artık hakkımzda hayırlısı ne ise onu istiyorm.ben elimden geleni yaptm geri rabbime kaldı.her işde vardr bir hayır,bazen bize şer görünenlerinden ardında nasıl büyük hayırlar çıkıyor...rabbim en iyisini bilir:31:

canim benim halamlarda lojmanda oturular senelerce

evleri düzensiz gibiydi,ama artisi olarak kira olarak cok düsüktü 3 tane ev aldialr..

bilmiyorum böyle birsey düsünüyorsaniz zorlamiyorsa sizi verdigniz kira kalin ama zorlaniyorsa

120 tl hicbir sey

slm canım, benim eşimde memur ve bizde lojmanda kalıyoruz...bizim hiç kirası yok ayrıca...bizimkide çok eski tadilatlarla uğraşmaktan usandım ama şükür ki memnunum..benimde 2+1 ufacık kutu gibi bi ev...zar zor sığdık ama inan lojmanda oturmak çok avantajlı...bizde eşimle kiramız falan olmadığı için para biriktirmeye çalışıyoruz... bence yeni evde oturup sıkıntı çekmektense azcık eski olsun ama para biriktirebileyim daha iyidir...inan senin durumunda olup da borçlarını kredilerini ödemek için fırsat ümit eden kaç tana insan vardır bi düşün canım..şükret haline lojmanda oturabilme imkanın var...

slm canım, benim eşimde memur ve bizde lojmanda kalıyoruz...bizim hiç kirası yok ayrıca...bizimkide çok eski tadilatlarla uğraşmaktan usandım ama şükür ki memnunum..benimde 2+1 ufacık kutu gibi bi ev...zar zor sığdık ama inan lojmanda oturmak çok avantajlı...bizde eşimle kiramız falan olmadığı için para biriktirmeye çalışıyoruz... bence yeni evde oturup sıkıntı çekmektense azcık eski olsun ama para biriktirebileyim daha iyidir...inan senin durumunda olup da borçlarını kredilerini ödemek için fırsat ümit eden kaç tana insan vardır bi düşün canım..şükret haline lojmanda oturabilme imkanın
evet doğsu diyorsun canım . güzel bi imkan bizim için kredimizi rahatlıkla öderiz.artık katlanıcaz naapalım allah başka dert vermesin

Back
X