lojman???

canim benim halamlarda lojmanda oturular senelerce

evleri düzensiz gibiydi,ama artisi olarak kira olarak cok düsüktü 3 tane ev aldialr..

bilmiyorum böyle birsey düsünüyorsaniz zorlamiyorsa sizi verdigniz kira kalin ama zorlaniyorsa

120 tl hicbir sey

bizmde öle çok var etrafımızda 3 tane ev alıp hala lojmanda oturnlar var.büyk avantaj

Rabbim kimseyi gördüğünden geri koymasın...zor bir durum.bizde bu aralar ev konusunda kararsız kalanlardanız.evimi alalı 4 sene oldu çok güzel ama üstkomşum beni evden soğutu ayrıca evinde çok fazla ısınması akmasına neden oluyor yalıtım yaptırdım dünya masraf yaptım,ama adam olmycak bu ev bu arada yeni bir ev baktık tabiki projeden bitmesine 1 yıl var ve eşimdeevimizi şimdiden satalım diyor ama bu durumda kiraya çıkacağız mecburen...çok kararsızım hemde çok ..zor bir durum işte Allahım hangisi hayırlıysa hakkımızda onu versin.sizde canınızı sıkmayın ben bu evimi ne umutlarla almıştım ama içimize sinmiyor artık ..

Kesinlikle öbür evi almadan evinizi satmayın.Aynı hatayı yaptık biz.Benim salak eşim evi sattı kiraya çıktık biz.Ne hallerle aldığım eşyalarım mahvoldu kırıldı döküldü.Kiraya çktıgımız yerde 6 ay kalacaktık güya mutahit iflas etti.Paralar elden gitti.Çarçur oldu.Öndne belli bi miktar ödemiştik.Kirada oldugumuz yerde d eevsahibi kızmı evlendirecem diye şutladı bizi biz de kısa süre diye kontrat yapmamıştık çıktım başka bi yere şu anda aldıgım eve oturana kadar 3 ev değiştirdim.Kredi ödüyoruz hala :(((

Back