kızlar bana acil bir akıl verin lütfen.kendinizi benim yerime koyun siz ne yapardınız onu söyleyin.hemen kısaca yazayım.eşim asker.5sene olacak evleneli, ilk dışarı taşındık, sonra ben hamile kaldım 7 aylık hamileyken lojmana geçtik.iki senedir burada oturuyorum.eşim gölcükte çalışıyor ben oradaki lojmanlar apartman olduğu için gittim taa yalova tarafındaki lojmanlara,karamürsele. burdakile dubleks.çocuk oynasın bahçeli falan dedim. bin pişman oldum.iki senedir yaşadığım artık allah bilir. evimi sayısını bilmediğim kadar su bastı alt katı, iki haftadır gene gene. ne halım kaldı ne mutfağım. ve pis su, klozetler taşıyor, pire desen dolu yeni kurtuldum ondan, bahçeli olduğundan kedi köpek dolu,hamam böceği envayi çeşidi var. bıktım ,illallah geldi. çocuğum 15 aylık,benim gölcükten lojman alma hakkım var tekrar. ama tabi lojman hakkı 5 sene. benim 3 senem kaldı. siz olsanız 3 sene için bir daha ev taşır mısınız? gölcüğe apartmana gider misiniz? bir de alıştık buraya , oh bahçeli, çocuk dışarıda sürekli güzel havada, mangal serbest, yeşillk.ama diğer eksileri bezdirdi.ısınması ayrı sorun. gölcükte apartman olacak, ses yapıcaklar biz yapıcaz,ama eşime yakın,hastanelere yakın , gölcük merkezde. burası allahın terkettiğ yer. ne yapayım ne olur bir şey söyleyin. lojman yönetimi arıyorsun burda kaç kere kaç gün sonra geliyorlar. bir serbestlik bir umursamazlık ne olur söyleyin siz olsanız ne yaparsınız ?
canım ben olsam tasınırdım apartman olsun yanı en azından boyel sorunlar olmaz ,suan oturdugun lojmanı dublex yapmıslar ama tesısatını ıyı yapamamıslar sanırım yanı sureklı bu sorunalrla mı ugrascakssın bence hakkın bıtmeden tasın cocugunda alıssın ,tamam bahcelı ev cok guzel oluyo hele yazın super ama senın kı bıraz sorunlu daıre ,hem merkezde olcakmıs esıne yakın hastaneye yakın olcakmıs bence bı cok artısı olcak ,aam bununda tesısatına bakırın tasınmadan once boyle su basmalarıyla ugrasmayankızlar bana acil bir akıl verin lütfen.kendinizi benim yerime koyun siz ne yapardınız onu söyleyin.hemen kısaca yazayım.eşim asker.5sene olacak evleneli, ilk dışarı taşındık, sonra ben hamile kaldım 7 aylık hamileyken lojmana geçtik.iki senedir burada oturuyorum.eşim gölcükte çalışıyor ben oradaki lojmanlar apartman olduğu için gittim taa yalova tarafındaki lojmanlara,karamürsele. burdakile dubleks.çocuk oynasın bahçeli falan dedim. bin pişman oldum.iki senedir yaşadığım artık allah bilir. evimi sayısını bilmediğim kadar su bastı alt katı, iki haftadır gene gene. ne halım kaldı ne mutfağım. ve pis su, klozetler taşıyor, pire desen dolu yeni kurtuldum ondan, bahçeli olduğundan kedi köpek dolu,hamam böceği envayi çeşidi var. bıktım ,illallah geldi. çocuğum 15 aylık,benim gölcükten lojman alma hakkım var tekrar. ama tabi lojman hakkı 5 sene. benim 3 senem kaldı. siz olsanız 3 sene için bir daha ev taşır mısınız? gölcüğe apartmana gider misiniz? bir de alıştık buraya , oh bahçeli, çocuk dışarıda sürekli güzel havada, mangal serbest, yeşillk.ama diğer eksileri bezdirdi.ısınması ayrı sorun. gölcükte apartman olacak, ses yapıcaklar biz yapıcaz,ama eşime yakın,hastanelere yakın , gölcük merkezde. burası allahın terkettiğ yer. ne yapayım ne olur bir şey söyleyin. lojman yönetimi arıyorsun burda kaç kere kaç gün sonra geliyorlar. bir serbestlik bir umursamazlık ne olur söyleyin siz olsanız ne yaparsınız ?
taşınıcam sonra 3sene sonra lojman hakkım biticek bir daha taşınıcam. çok zor geliyor,2-3 senede bir ev taşımak.
taşınıcam sonra 3sene sonra lojman hakkım biticek bir daha taşınıcam. çok zor geliyor,2-3 senede bir ev taşımak.
kızlar bana acil bir akıl verin lütfen.kendinizi benim yerime koyun siz ne yapardınız onu söyleyin.hemen kısaca yazayım.eşim asker.5sene olacak evleneli, ilk dışarı taşındık, sonra ben hamile kaldım 7 aylık hamileyken lojmana geçtik.iki senedir burada oturuyorum.eşim gölcükte çalışıyor ben oradaki lojmanlar apartman olduğu için gittim taa yalova tarafındaki lojmanlara,karamürsele. burdakile dubleks.çocuk oynasın bahçeli falan dedim. bin pişman oldum.iki senedir yaşadığım artık allah bilir. evimi sayısını bilmediğim kadar su bastı alt katı, iki haftadır gene gene. ne halım kaldı ne mutfağım. ve pis su, klozetler taşıyor, pire desen dolu yeni kurtuldum ondan, bahçeli olduğundan kedi köpek dolu,hamam böceği envayi çeşidi var. bıktım ,illallah geldi. çocuğum 15 aylık,benim gölcükten lojman alma hakkım var tekrar. ama tabi lojman hakkı 5 sene. benim 3 senem kaldı. siz olsanız 3 sene için bir daha ev taşır mısınız? gölcüğe apartmana gider misiniz? bir de alıştık buraya , oh bahçeli, çocuk dışarıda sürekli güzel havada, mangal serbest, yeşillk.ama diğer eksileri bezdirdi.ısınması ayrı sorun. gölcükte apartman olacak, ses yapıcaklar biz yapıcaz,ama eşime yakın,hastanelere yakın , gölcük merkezde. burası allahın terkettiğ yer. ne yapayım ne olur bir şey söyleyin. lojman yönetimi arıyorsun burda kaç kere kaç gün sonra geliyorlar. bir serbestlik bir umursamazlık ne olur söyleyin siz olsanız ne yaparsınız ?
cnm ben de lojmandayım. benim eşim de subay.. asla bir daha lojmana girmicem.. kendim ev tutcam. ben en çok gürültüden muzdaribim. lojmanlar çok kötü. zaten lojman da bedava değil. dışarıdaki ev fiyatları ile aynı lojman kirası..
zaten dışarda ev tutsaydın o pis slar hamam böceği ile verdiğin mücadele açısından aynı fiyata denk gelirdi. ben asla bi daha lojmanda otturmayı düşünmüyorum. sadece düşük iht,imal erzuruma tayin olasılığı var. erzurumda sadece lojmanlar ısınıyormuş ki biliyorsunuz erzurum çok soğuk ve 8 ay kar kalkmayan bi memleket.
senin eşin dün doktordu bugün subay mı oldu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?