jurjum Aktif Üye Kayıtlı Üye 9 Ocak 2018 294 84 28 25 Kasım 2019 Konu Sahibi Konu Sahibi jurjum #1 Tipplasti olmuştum burnumu biraz kaldırtmak istersem aynı doktoruma tekrar ameliyat sürecimi yaşarım bölgesel uyuşturma ile bi tık kaldırırmı burnumu
Tipplasti olmuştum burnumu biraz kaldırtmak istersem aynı doktoruma tekrar ameliyat sürecimi yaşarım bölgesel uyuşturma ile bi tık kaldırırmı burnumu
Lady bug Guru Kayıtlı Üye 22 Ekim 2013 4.268 7.338 398 25 Kasım 2019 Konu Sahibi Konu Sahibi jurjum #2 jurjum .!.: Tipplasti olmuştum burnumu biraz kaldırtmak istersem aynı doktoruma tekrar ameliyat sürecimi yaşarım bölgesel uyuşturma ile bi tık kaldırırmı burnumu Genişletmek için tıkla... Gecmis olsun nasilsiniz uzun zamandir yoksunuz.En basinda keske kalkik deseydin dr a ,Annem olucak yakin zamanda yasa bagli olarak biraz inmisti burnu kalkik istiyor dr una soyledik lokal sekilde ucunu kaldiracak yani mumkun bu durum.
jurjum .!.: Tipplasti olmuştum burnumu biraz kaldırtmak istersem aynı doktoruma tekrar ameliyat sürecimi yaşarım bölgesel uyuşturma ile bi tık kaldırırmı burnumu Genişletmek için tıkla... Gecmis olsun nasilsiniz uzun zamandir yoksunuz.En basinda keske kalkik deseydin dr a ,Annem olucak yakin zamanda yasa bagli olarak biraz inmisti burnu kalkik istiyor dr una soyledik lokal sekilde ucunu kaldiracak yani mumkun bu durum.