Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kemer törpüleme ve şekil verildi ama genel anestezi yapıldıLokal anestezi ile burun törpüleme ve burun ucu kaldırma işlemi yaptırmış olan var mı ?
Sadece burun kemeri törpüleme ve burun ucu kaldırma işleminin lokal anestezi ile de yapılabildiğini öğrendim. Birkaç aya bu işlem için gün almayı düşünüyorum. Tabii ki doktorun öncesinde burnumuzu görüp değerlendirmesi gerekiyor. Görüştüğüm plastik cerrah burnumun bu işlem için uygun olduğunu söyledi. Daha önce yaptırmış olan var mı diye merak ettim.Burun ameliyati lokal olmaz ilk defa duyuyorm.en hassas ameliyatlardan biri bu. Genel anestezi ile yapilir obur türlüsünü düşünce korkunç
Aynen benim muayene olduğum hekim yapıyormuş. Hatta yaptırmayı düşünüyorum ama daha önce yaptırmış olanların görüşlerini merak ediyorum. Sadece burun sırtı törpülenip burum ucu kaldırılacak. Burnu uyuşturma haricinde, 15-20 dakikalık bir işlem olduğu söylendi.Ben burda okumuştum olanları olmuyor değil yani yapan doktorlar var
Plastik cerraha muayene oldum. Burnumun bu işlem için uygun olduğunu söyledi ama yaptırmış olanların görüşlerini merak ettim.Ben de bunu merak ediyorum
Lokal anestezi yalnızca tipplastide kullanılıyor. Kemiğe müdahale edilecekse genel anestezi olur muhtemelen. Törpüleme dediğiniz şey piezo cihazıyla kemiğin törpülemesi ise lokal olmaz o işlem.Lokal anestezi ile burun törpüleme ve burun ucu kaldırma işlemi yaptırmış olan var mı ?
Muayene olduğum hekim bir plastik cerrahi uzmanı. Daha önce bu işlemi yapmış bir hekim, hatta çok yakın zamanda yapmış olduğu işlemlerin fotoğraflarını gösterdi. Gün alıp işlemi yaptırmayı düşünüyorum. Kapalı bir şekilde hem törpüleme hem de burun ucu kaldırma işlemi yapılacak. Burnun kanatları ile ilgili herhangi bir müdahale olmayacak. Kemer görünümü giderilip ucu kaldırılabiliyormuş lokal anestezi ile.Lokal anestezi yalnızca tipplastide kullanılıyor. Kemiğe müdahale edilecekse genel anestezi olur muhtemelen. Törpüleme dediğiniz şey piezo cihazıyla kemiğin törpülemesi ise lokal olmaz o işlem.
Kime yaptıttırdınız acabaTorpulemeyi bilmem ama ben yakin zamanda lokal anesteziyle kikirdakla kavis doldurttum
Ozelinize yazdimKime yaptıttırdınız acaba
doktor ismi öğrenebilir miyim acabaMuayene olduğum hekim bir plastik cerrahi uzmanı. Daha önce bu işlemi yapmış bir hekim, hatta çok yakın zamanda yapmış olduğu işlemlerin fotoğraflarını gösterdi. Gün alıp işlemi yaptırmayı düşünüyorum. Kapalı bir şekilde hem törpüleme hem de burun ucu kaldırma işlemi yapılacak. Burnun kanatları ile ilgili herhangi bir müdahale olmayacak. Kemer görünümü giderilip ucu kaldırılabiliyormuş lokal anestezi ile.
Merhaba bende 5 ay önce burun ameliyatı oldum ama hafif bir kemer war hala ve ucu istediğim kalkiklikta değil, doktorum 1 sene geçince lokalle 10 dakikalik bir işlem dedi fakat acı eşiğim çok düşük uyuşturmak için iğne vurdukları sorada yada işlem anında acı hissettiniz mi acaba,bilgilendirebilir misiniz rica etsemTorpulemeyi bilmem ama ben yakin zamanda lokal anesteziyle kikirdakla kavis doldurttum
Ben pek hissetmedim ama benim agrim esigim yüksektir. Hatta operasyon sonunda doktor kutladi beni gıkım çıkmadı diyeMerhaba bende 5 ay önce burun ameliyatı oldum ama hafif bir kemer war hala ve ucu istediğim kalkiklikta değil, doktorum 1 sene geçince lokalle 10 dakikalik bir işlem dedi fakat acı eşiğim çok düşük uyuşturmak için iğne vurdukları sorada yada işlem anında acı hissettiniz mi acaba,bilgilendirebilir misiniz rica etsem
Neguzel umarım benimde sizinki kadar kolay geçer, teşekkürlerBen pek hissetmedim ama benim agrim esigim yüksektir. Hatta operasyon sonunda doktor kutladi beni gıkım çıkmadı diye
Selam bu işlem için fiyat aldınız mıPlastik cerraha muayene oldum. Burnumun bu işlem için uygun olduğunu söyledi ama yaptırmış olanların görüşlerini merak ettim.
Lokal anestezi ile burun törpüleme ve burun ucu kaldırma işlemi yaptırmış olan var mı ?