• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Lokal anestezi ile kürtaj

daisy02

Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
8
Puanlar
16
merhaba arkadaşlar
Kesesi 5 haftada kalmış bir boş gebeliğim var
Lokal anestezi ile kürtaj olmuş arkadaşlarım varsa tecrünbesini öğrenmek istiyorum
İşlem kaç dakika sürdü ve acısına 10 üzerinden ne kadar verirdiniz
Cevaplarınız benim için çok önemli şimdiden teşekkürler 🙏

Merhaba benimde gebeliğim kalp atışı oluşmadığı için sonlandırıldı sedasyon yapıyolar uyutuyorlar derin bir uyku gibi düşünün hiçbirşey anlamıyorsunuz sonrasında zaten işlem bitince 10 dk falan dinlenin kalkmayın yoksa mide bulantısı yaşarsınız ama sonrasında kendinize iyi bakın gaz sancılarınız falan olacak benim baya şiddetliydi üşütmeyin süreci inşallah kolaylıkla atlatırsınoz çok geçmiş olsun

Merhaba benimde gebeliğim kalp atışı oluşmadığı için sonlandırıldı sedasyon yapıyolar uyutuyorlar derin bir uyku gibi düşünün hiçbirşey anlamıyorsunuz sonrasında zaten işlem bitince 10 dk falan dinlenin kalkmayın yoksa mide bulantısı yaşarsınız ama sonrasında kendinize iyi bakın gaz sancılarınız falan olacak benim baya şiddetliydi üşütmeyin süreci inşallah kolaylıkla atlatırsınoz çok geçmiş olsun
Merhaba sedasyon ayrı lokal ayrı bir işlem mi acaba çünkü benim Dr lokal anestezi yapıyoruz dedi çok ağrı acı olur mu ki ya çok kararsızım 9+3 boş gebelik

Merhaba sedasyon ayrı lokal ayrı bir işlem mi acaba çünkü benim Dr lokal anestezi yapıyoruz dedi çok ağrı acı olur mu ki ya çok kararsızım 9+3 boş gebelik
Lokal anestezi bölgesel uyuşturma ağrı sızı olacağını zannetmiyorum iki kere lokal anesteziyle ameliyat oldum başka sebeplerden işlem esnasında uyanık olunuyor

Back
X