- 1 Mayıs 2015
- 610
- 328
- 38
- Konu Sahibi prensesilya
Merhaba kk⚘️ 2 oğlum var biri 8 aylik biri 7 yaşında. Lokal anestezi ile sunnet yapan özel kliniğe, unlu bi doktor çocuklarımı sunnet ettirdim. Önce bir krem sürdü yarım saat bekletti ve odaya aldı. Çocukların 2si de aşırı ağladı büyük oğlum can havliyle verdikleri tableti yere attı. Uyuşturucu krem ile yapılan sünnetlerin aslında tam uyusturmadigini canlı canlı kestiğini düşünüyorum ve bende de travma oldu. Özel hastaneye de goturebilirdim bayıltatak olsun da diyebilirdim yani parasından da değil ama keşke bayıltarak yaptırsaydim çok pişmanım. Hiç acı hissetmeyecek dediler ve resmen kandırılmış hissediyorum. Cocuk cerrahisi yapan ve krem nasıl içe kadar girecek nasıl düşünemedim Küçük olan daha iyi büyük oğlum hala acıyor diyor bugün 4.gun.
Ve konuyu açma sebebim lokal ile sunnet olacaksa gerçekten iyi düşünün. Kontrole gidince başka çocukların çığlık seslerini duydum.icim acıyor gözümün önünden gitmiyor çocuklarımın çığlıkları
Ve konuyu açma sebebim lokal ile sunnet olacaksa gerçekten iyi düşünün. Kontrole gidince başka çocukların çığlık seslerini duydum.icim acıyor gözümün önünden gitmiyor çocuklarımın çığlıkları