Lokalle revizyon

Oglak kizi

✝️
Kayıtlı Üye
24 Aralık 2015
4.405
6.191
158
kızlar lokal anesteziyle revizyon olanınız var mı acı falan hissediyormusunuz zormu?

Ay korkunç ! Düşünsenize her şeyi duyuyorsunuz, yaşıyorsunuz, görüyorsunuz... insan panik yapar.

Aa öyle mi ya geçmiş olsun canım üzüldüm
bariz belli mi sen mi farkettin
bariz belli derken şiş gibi burun ucunun üstünde kıkırdaklar varmış burun ucunun hemen üstü orayı alırsa lokalle alırım hastanede bıle yatmazsın dedı ama ben başka şeylerde yaptırmayı düşünüyorum o zaman genel anesteziyle olurmuş kararsızım

Hmm burun ucunu biraz daha kaldırtmak istiyodun sanırım, valla cesaret ister tekrar ameliyat olmak:/

Ben de 7 ay önce ameliyat oldum Bursada,acaba sen kime oldun? Benim de burnumun kemer kısmında çıkıntı oluştu,onu lokalle törpüleyelim dedi,bir de burun ucumda düşüklük var,ama cesaret edemedim,çünkü uyuşana kadar geniz içine yapılan iğne acısını çekiyormuşsun..başka doktora gittim o da yeniden ameliyat dedi,nefes alamama sorunum da var çünkü..yani lokal mi genel mi ben de bunu düşünüyorum,kararsızım.

Valla ufak tefek sorunlar çıkarsa ilerde hayatta bidaha kalkışamam galiba tekrar bi ameliyata şuan 5.günümdeyim zar zor atlattım zaten şu 4 günü. Eskiden hiç nefes alamıyordum şekli desen öyle eminim eskisinden bin kat iyidir her şekilde

benimki çıkıntı değil kıkırdak kayması olmuş onu düzeltcek bi nokta şiş gibi duruyo sadece ama ben bi tık daha küçültsün istiyorum bende kararsızım :/

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…