Saç Bakım Ürünleri Lokman aktarn kuru salar iin olan sa bakm yan kullanan var m?

sindy_06_94

Nirvana
Kayıtlı Üye
5 Ekim 2008
32
0
611
Ankara
yha bn bu bakım yağını aldım ama pek bi yarar göremedim kullanan var mı yararını gördünüzmü ne kadar zamanda işe yaradı ??? biraz fazla soru oldu ama

lokman aktardi zannederim kullandıgım karısım
turuncumsu bi ambalajı vardı
15-20 cesit yagın karisimiyla olusmus
2 şişe kullandım ondan
ben oldukca faydasını gördüm canım
senin memnun kalmaman sasirtti beni
sorunun neydi?

yha zaten bn çok az kullandım 3 kez falan devam edersem faydasını görürürm heralde bnm saçlarım kuru ve yanık olduğu için ondan bunu aldım devam ediim bakayım

canım oncelikle lutfen Turkce'yi guzel kullanmaya gayret edelim olur mu?
yha kelimesinin dilimizdeki ya dır kaydirigubbakcemile5

düzlestiriciyi cok fazla kullanma
yasin kucuk anladigim kadariyla Allah muhafaza kel kalirsin 10 yila varmadan
saclarina bitkisel yaglarla (zeytinyagi basta olmak üzere) ve yumurta sarisiyla bakim yap 15de 1
faydasini goreceginden suphen olmasin :içelim:

sn faydasını gördüm derken ne gibi bi fayda

ne gibi fayda olduguna sen karar ver
haftada 2 kez düzlestiriyorum su sıralar sacimi
bakimlarimi da ihmal etmiyorum tabiki
ve yaklasik 7-8 yildir duzlestirici kullaniyorum sanirim
liseden bu yana iste
24 yasindayim simdi sengözlerimebaksanab

kız gurbaa senin saclar simdiden böyleyse bide turplu su yapınca ne hale gelicek kız hepimizi geçicekmisin yoksaakaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 saymıyorum ama ya gerçekten dudaklarında cok güzeldi zaten gözlerini göremedim ama tahmin ediyorum onlarda süperdir bu arada hekim değilim demiştin bende mesleğini sormuştum cvp alamamıştım acaba özel kaçarsa özelden alabilirmiyim cevabımı artıkkk:mymeka:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…