• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

lolilo nun yürüyüş bandı ile zayıflama günlüğü...

lolilo

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
20 Kasım 2011
207
7
118
Isparta
merhaba kızlar ben 1.65 boyunda 90 kiloda bir çocuk annesiyim. oğlum 8 yaşında .onun doğumundan sonra başladım kilolara ve şuan burdayım. üstüne bir de diabet eklenince herşey karman çorman oldu. ne denediysem olmadı ve trend hep yukarı gitti. yürüyüş bandı da aldım yaklaşık 1-2 ay önce.şimdi yürüyüş günlükleri yazarak her gün hangi hızda kaç dk. yürüdüğümü yazıcam. ben le beraber evinde yürüyüş bandını yatıran herkesi harekete çağırıyorum... beraber zayıflayalım ve bu fazlalıkları atalım üstümüzden....kendimize yazık etmeden bu işin üstesinden gelelim...

Bende 1 hafta oldu kosu bandina baslayali benimde biri 5 yasinda biri daha 3.5 aylik 2 kizim var ilk kizimda 10 kilo kaldi bunda simdi 72 kiloyum gecen hafta 1 kilo verdim halende devam ediyorum birakmak yoooook

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Bende 1 hafta oldu kosu bandina baslayali benimde biri 5 yasinda biri daha 3.5 aylik 2 kizim var ilk kizimda 10 kilo kaldi bunda simdi 72 kiloyum gecen hafta 1 kilo verdim halende devam ediyorum birakmak yoooook

evet canım bırakınca tekrar geri alınıyor hepsi. emziriyor musun. emzirmeyi bırakınca da kilolara dikkat etmek lazım. ben koşu bandında 4-5 arası hızda yürüyorum. 6 ya çok dayanamıyorum .gerçi bende kilo da fazla ama...

Emziriyorum ama sadece gece cunku bebegim emmemek icin cirpiniyor.uykuluyken emziriyorum.gunduz sagiyorum ama o zamanda doymuyo zaten cok az gelio.arada mama veriom

evet canım bırakınca tekrar geri alınıyor hepsi. emziriyor musun. emzirmeyi bırakınca da kilolara dikkat etmek lazım. ben koşu bandında 4-5 arası hızda yürüyorum. 6 ya çok dayanamıyorum .gerçi bende kilo da fazla ama...

Ben 10 dk 5 de 10 dk 5.5 de 10 dk da 6 da yuruyom arada 1 dkligina 8 cikiom

Ben 10 dk 5 de 10 dk 5.5 de 10 dk da 6 da yuruyom arada 1 dkligina 8 cikiom

tebrikler canım ya ben yarım saat 5 te yürüyorum. bir de koşu bandımın kendinden programları var. onlarda da en çok 6 ya çıkan bir program var, bazen onu yapıyorum. o da bazen yavaşlıyor bazen hızlanıyor.öyle oluyor ki bazen 2 ye bile düşüyor hızı...

tebrikler canım ya ben yarım saat 5 te yürüyorum. bir de koşu bandımın kendinden programları var. onlarda da en çok 6 ya çıkan bir program var, bazen onu yapıyorum. o da bazen yavaşlıyor bazen hızlanıyor.öyle oluyor ki bazen 2 ye bile düşüyor hızı...

Ben sabahlari walk 4 mile aksamlari kosu bandida kosuyorum kosu bandindan donrada 35 dk kol bacak egzersizleri yapiom

Ben sabahlari walk 4 mile aksamlari kosu bandida kosuyorum kosu bandindan donrada 35 dk kol bacak egzersizleri yapiom

canım maşallah sen bayağı azimlisin. ben sadece koşu bandı ile zayıflamaya çalışıyorum.ama şimdiden 2 kilo gitti. regl oldum onun da etkisi vardır ama olsun -2 yi görmek bile yeter

ben 6 hızına çok dayanamıyorum senin de öyle oluyor mu? bende voit bluemotıon 52 var. çok memnunum ses seviyesi de gayet iyi...

merhaba kızlar ben 1.65 boyunda 90 kiloda bir çocuk annesiyim. oğlum 8 yaşında .onun doğumundan sonra başladım kilolara ve şuan burdayım. üstüne bir de diabet eklenince herşey karman çorman oldu. ne denediysem olmadı ve trend hep yukarı gitti. yürüyüş bandı da aldım yaklaşık 1-2 ay önce.şimdi yürüyüş günlükleri yazarak her gün hangi hızda kaç dk. yürüdüğümü yazıcam. ben le beraber evinde yürüyüş bandını yatıran herkesi harekete çağırıyorum... beraber zayıflayalım ve bu fazlalıkları atalım üstümüzden....kendimize yazık etmeden bu işin üstesinden gelelim...

Merhaba :16:

Başarılar diliyorum, en güzeli sporla kilo vermek. 1.5 aydan fazla süredir diyetteyim ama spor, yürüyüş yapamadım fazla. Daha önceki diyetlerim boyunca çok fazla yürüyordum, çok da faydasını gördüm. Bende de koşu bando var, genelde 4 km/s hızla yürüyorum, 5-6 km/s bana fazla geliyor :) Günde 15-20 km yürümüşlüğüm var ama yine de o tempoya dayanamıyorum, bence 4 ile başlayıp kondisyon kazandıkça arttırmak daha mantıklı. Başarılar :16:

Back
X