Doğuma Hazırlık Londra'da alışveriş

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

kucukdunya

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
3 Şubat 2012
87
3
48
İstanbul
Arkadaşlar, kayınvalidem londra'ya gidecek. Dönüşü bebeğime alışveriş yapacak. Çok şirin bebek kıyafetleri bulabileceği semtler ya da doğrudan alışveriş merkezi ismi verebileceği mağaza isimleri verebilir misiniz? Ama burada olmayan birşeyler istyiyorum ben. Şirin şeyler... Londra'da yaşayan gurbetçiler ya da Londra'yı bilenler var mı

Son düzenleme:
benim kızkardeşim orda yaşıyo. primark diye bi mağaza yada onun gbi bişey var. hem cok guzel hem cok ucuz peckamda olabilir

Primark benimde duyduğum bir yer. Bizim de Londra'da bir tanıdığımız var.
Oxford Street 'in Hyde Park 'a yakın kısmında bulunuyormuş Primark. Her çeşit, uygun fiyata bulunabilecek kıyafet mevcutmuş.
Aynı zamanda Hamleys, Regent Street 'te bulunan 7 katlı , her katı tıka basa oyuncak dolu bir mağaza bulunuyormuş. Mutlaka görünmesi gereken bir yer diyorlar, özellikle bir katı kız çocukları için pembe renkliymiş :)
veeee bulduğum bazı bilgiler şu yönde:

OXFORD CADDESİ
Nike, Mango, Zara, Gap, Foot Locker ve Next gibi dünyanın her yerindeki gençlerin bayıldığı markaları bulabileceğiniz yaklaşık 2000 giyim mağazası Oxford Caddesi’nde bulunuyor.

KNIGHTSBRIDGE
Londra’nın en lüks ve yüksek tabaka mağazalarından ikisi Knightsbridge’de: Harrods ve Harvey Nichols.

NEW BOND CADDESİ – OLD BOND CADDESİM
Bond Caddesi Londra’nın en lüks ve pahalı mağazalarına evsahipliği yapıyor. Donna Karan, Prada, Louis Vuitton, Chanel, Armani, Versace, Valentino, Gucci, Hermes gibi markaları burada bulmak mümkün.

KING’S SOKAĞI VE SLOANE MEYDANI
Londra’nın en beğenilen ve revaçta bölgelerinden biri, en ünlü tasarımcıların ve gelecek vaadeden yeteneklerin beşiği.

Belki yardımcı olur, en azından ne tarz mağazalar nerelerde bunu analize etmiş olursunuz diye paylaşmak istedim ;)

Çok teşekkür ederim. Çok marka şeyler alamazlar, ama en azından söylerim ben. Kendileri Londra'yı iyi biliyor zaten, ama gelecek olan şeylerin kaliteli olmasını da istiyorum. O nedenle sordum.

Çok teşekkür ederim. Çok marka şeyler alamazlar, ama en azından söylerim ben. Kendileri Londra'yı iyi biliyor zaten, ama gelecek olan şeylerin kaliteli olmasını da istiyorum. O nedenle sordum.

valla bavulla geldi primark malları ne biri soldu ne cekti nede olan pulu soldu. cokda guzel buranın en pahalı markalarına 5 ceker. ayrıca orda mothercare de cok uygun.

Arkadaşlar primarktan alışveriş yapacak ablam benim için kendisi şuan ingilterede yaşıyor.Ve ayakkabı numarası konusunda kararsız kaldık ben 37 numara giyiyorum kalıpların büyükmü kücükmü geleceği konusunda bir fikrim yok.Mesela ordaki 37 numara bana büyük gelirse? bir fikri olan varmı?

Benim sana önerecegim türkiyedede magazasi olan ama ingiltereden yAri fiyatinin yarisini alacagin mothercare ürünleri ben ingilteredeki internet sitesinden alisveris yaptim ve bir arkadasima gönderdim esimde londra seyahatinde getirdi ve burada olmayan ürünlerde var ve cok kAliteli bilgin olsun

Back
X