Saç Rengi ve Saç Boyama Loreal 730 balköpüğü

Carmen_

I’m waiting for the miracle 💫
Kayıtlı Üye
7 Nisan 2010
4.982
4.794
373
slm ark.lar bn saçlarımı dün loreal 730 balköpüğüne boyadm.Zemin rengim açıktı baya balyajlarım vardı.. fena olmadı ikinci yıkamadan sonra rengi daha da belirginleşti ama ne bileyim ben daha parlak daha bi sarımsı balköpüğü istiyorum aslında.Bilen varmı başka hangi boyalarda güzel bal tonları var?

foton varsa koyabiliirmisin cnm..bnde bal köpüğü düşünüorumda..balköpüğü ve sarıyı karıştırıp yapanlar var açık bi ton için aklında bulunsun..

bal köpüğünü sarı boyayla yumusatmayı dene benim bi arkadaşm o sayede sarıya dönük canlı bi balköpüğü elde etmişti

peki tşk ederim. Evet bi de sarıyla karıştırıp denemek lazım.Günışığnda çeklmş bi fotomu koyıyım en yakn zmanda ;)

ya bende boyamak istiyordum ama forumdan bir arkadas önermedi kızıllık falan oluyor die lorealı.s
Boyatırsan foto koyarmısın belki bende boyatırım.)

yok kızıllık yok aksine ya küllü gibi bile oldu diyebilirim.. balyajlarımın üzerine biraz koyu oldu tabi ama yıkadıkça güzelleşiyo hergün dha açık oluyo hoş oluyo ama zaten bu rengi açık bi zemin üzerine yapmak gerekiyo sarı - açık kumral gibi.. boyanın arkasında da yazıyo ztn açık renkler içn uygundur die.Foto çekilicem yaknda koyarım ;)

işte saçlarımın gün ışığndaki rengi :

$56474756774.webp

$IMG_1312.webp

$IMG_1315.webp

yorumlarınızı bekliyorum...

Son düzenleme:
tşkler cnm evt bn de düşünüyorm onu belki bi dhaki sfere ;)

Benim saçımda röfleli ve dipleri geldi dün lorealın bal köpüğünden bende aldım nasıl olur die korkuorm yıllardır röfleli olduğu için ona alıştım kötü olur die korkuyorum ama saçın çok tatlı olmuş o yüzden gidip bende boyatayım güle güle kullan :3:

Bal köpüğü tonları dore tonlarıdırtmarket boyalarını kesinlikle tavsiye etmiyorum hem tekonolojileri açısısından hemde kanserojen maddeiçermekte...saçınızla ilgili sorunlarınız varsa yada sorularınız bana ulaşabilirisinz...

Benim saçımda röfleli ve dipleri geldi dün lorealın bal köpüğünden bende aldım nasıl olur die korkuorm yıllardır röfleli olduğu için ona alıştım kötü olur die korkuyorum ama saçın çok tatlı olmuş o yüzden gidip bende boyatayım güle güle kullan :3:

tşk ederm cnm röflenin balyajn üzerinde dha da gzl oluyo diyebilirm ışıltı veriyo ;)

Bal köpüğü tonları dore tonlarıdırtmarket boyalarını kesinlikle tavsiye etmiyorum hem tekonolojileri açısısından hemde kanserojen maddeiçermekte...saçınızla ilgili sorunlarınız varsa yada sorularınız bana ulaşabilirisinz...

hmm ilk defa duyuyorum peki tşk ederim bi sorunum yok henüz renginden de memnunum.Kuaförlerde kullanılan boyalar da nasıl bilmiyoruzki hangi marka diye sormuyorum bile ben.

ben bakırımsılıktan çok daha sarımsı bi balköpüğü elde etmek istiyorum aslnda.

ben koleston dore sarıya boyuyorum, çok tatlı bir renk oluyor, bakır sarı, akırla pek alakası yok:) istersen foto da koyarım ama nasıl yapacağımı bilmediğim için koyamıyorum.. zemin rengim kumral, inanılmaz güzel bir renk herkes bayılıyor, soruyorlar, evde kendim boyuyorum diyorum inandıramıyorum.. Denemesi bedava garanti memnun kalırsın..

Back
X