• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama loreal 9.1 küllü sarı yı deneyen varmııııı

kızlarr ona buna sormakla olmuyo maalesef bu işler..
saç boyasının her saçtaki etkileşimi farklı,o yüzden farklı sonuçlar çıkabiliyor
başka bir konu da da belirttiğim gibi pzt günü boyayacağım 9.1 küllü sarıyı
denemeden bilemeyiz ne olcağını..
sizlere az çok fikir olsun diye resim de koyacağım
bekleyin benii;)

ben denedim ama taban rengim zaten açık kumraldı.. bide istikrarlı olmak gerekir sarı saçta... ilk denemeyi mutlaka kuaförde deneyin...

kızlar ben son anda bi fikir değişikliği yapıp kuaföre gittim çünkü 9.1in saçta bakırlık oluşturduğunu öğrendim ve açıkçası evde kendim denemeye cesaret edemedim.saolsun canım kuaförüm bklediğimden de güzel bir renk yaptı koyu küllü sarı. tabi boyanın içine çok az açıcı koydu direk sürse boyayı tutmazdı bu kdr ztn..taban rengim 7tonlarında bişeydi..ve şuan inanılmaz güzel tam istediğim rengi elde ettim..yani söylemek istediğim şu: açık renk boyayacaksanız ilk kuaföre gidin..ben 9.1 i kendim alıp evde boyasaymışım ztn tutmazmış ve bakırlık olurmuş..

Kızlar benim saçım açık kahve tonlarında koleston açık küllü sarı boyamayi düşünüyorum nasıl olur sizce ben karamel çıkmasını istiyorum Lütfen yardım edin

Back
X