Saç Rengi ve Saç Boyama Loreal casting 535 çikolata kahve nasıl kızıl yansıma kafama takılıyor

Prennses

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
7 Aralık 2010
264
2
46
Ankara
Boyayıp memnun olanlar yada olmayanlar duyanlar düşümcenizi paylaşın aldım bugün yarın boyucagım hatta bir kutusu ambalajı açıkmış huylanıyom onu değiştirecem bian önce yazında rengide değiştiriyim ilerde sorun yaşatırmı bu renk bana zemin açık renk altlar yani sçaımın şuanki hali, ve yeterince saçlarım zarar gördü kuaför bozuntusu yüzünden bidaha ilerde sorun yaşamıyım

Ben 2 kutu çikolata kahve ve 1 kutu 700 kumral aldım karıştıracağım (LOREAL CASTİNG) NE DERSİNİZ ????

ben loreal casting in 535 nolu boyasını boyadım ve hiç tavsiye etmiyorum,tabi kutudaki renk gibi isteyenler için söylüyorum.eger başka renklerle karıstırılıp kullanılacaksa ne olur bilemem ama tek basına tavsiye etmiyorum.benim saçımda koleston 7/77 ışıltılı kahve vardı ve kutuya göre bakınca daha acık bi ton olması gerekiyodu ama boyayınca resmen siyah bi renk çıktı.üstelik de 3 hafta olmasına ragmen hala yıkayınca boya akıyo saçlarımdan.hiç memnun değilim

ben boyuorum sürekli canım hatta şu an da bu renkte 535 çok güzel bi renk bi kaç yıkamada hele daha güzel bir hal alıo ben çok memnunum dierleri gibi kokmuoda harika ben uzun süredir kullanıorum tavsite ederim.çikolata karamel ve bitter çikolatayı da kullandım. bunlarda güzel

arkadaşlar benim de bu konuyla ilgili bi sorum var: pazartesi günü saçlarımı boyatacagım ve kendı sac rengim koyu kestane.. su an hıcbır boya yok , ben sacımı cıkolata karamel rengınde olması ıstıyorum acaba acıcı kullanmadan hangı renk boya ıle bunu saglayabılırım ??? loreal ıcın renk tonu verebılrısenız sevınırımm bakın uzun suredır kafamda ıstedgım renk buu (

bende o renge boyamak istiyorum saçlarım siyah hiç bir değişiklik yaratmaz mı o zaman ?

bende o renge boyamak istiyorum saçlarım siyah hiç bir değişiklik yaratmaz mı o zaman ?

Yaratır kızılıklar olur işte bir hareket olur. Benim saçlarım kestane renginde normalde kolestonun çikolata kahvesine boyamıştım açıldıkça açılıyor güneşte kızılları parlıyor.
Bu daha siyahımsı çıkıyorsa bu renge boyamak istiyorum kolestonunkinde daha az kızıl yansıma daha açık kumral durdu bende. Siyahlara saçlarda daha iyi duruyor hatta.
en son 6 numaraya boyattım o da çok doğal ve iyi durdu ama bu renkte siyahımsıysa deneyeceğim.

Loreal casting 535 kuzenim boyuyor uzun zamandır
ilk boyamada tabi kızıl yansımalar oluyor fakat renk aktıkça çok tatlı bir renk oluyor. Kızıllığı gidiyor renk oturdukça.

Loreal casting 535 kuzenim boyuyor uzun zamandır
ilk boyamada tabi kızıl yansımalar oluyor fakat renk aktıkça çok tatlı bir renk oluyor. Kızıllığı gidiyor renk oturdukça.

Ben de beğenmiştim tok bir renk. Sadece yıkandıkça akıyormuş kutusunda öyle yazıyor. 20 yıkama kadar dayanıklıymış.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…