Saç Rengi ve Saç Boyama Loreal Casting Saç Boyası 730 Bal Köpüğü

merhaba ben aranıza yeni katıldım.öncelikle herkese iyi bayramlar.bende de şu aralar balköpüğü hastalığı tuttu benim saçlarda siyahtı, açtırdım röffleli 2 yıl kadar kullandım sizler gibi pek şiayetim olmadı, kuaför iyi marka kullanırsa, öle sertleşme, yıpranma olmuyo. şimdi tekrar açtırdım ve lorealin bal köpüğüne boyattımaltta röfflelerim hala duruyo, kapaktaki renk çıkmadı malesf. ama kuaförüm 2. 3. boyamada elde edriz diyo şu anda daha çok kahve köpüğüne benzedi kızıllık olmasın diye benim kuaför artı küllü sarı eklemiş az bişey.

merhaba kızlar ben saçlarımı casting serisi bal köpügüne boyadım ve bence sonuç çok güzel
evet bariz bir değişiklik olmadı belki ama turunculuk gitti ve çok tatlı bir renk oldu
2-3 kez daha boyayınca oturacağına eminim
ayrıca bu boya harika
hiç yıpranma olmadı aksine saçlarım daha da yumuşadı

ay bayıldım resmen süper olmş cnm yaaaaopuyorumnanaktan ben de dipler çıkınca palette altın karamel yaptım yne ama 1 ayım var siyaha boytcam tekrar ben siyaha ölürüm delikafadulden

çok güzel bi renk gerçekten,çokta yakışmış ,güle güle kullan,cnm...

esinciim biliyosun bende boyadım loreal bal köpüğüne saçımın rengini sormuştun,
işte arkadaşımızın saç rengi benim rengimin tıpkısıkaydirigubbakcemile5

ewett canım çok hoş gerçekten fakat bende erken gelen beyazlar varya

bu seri kapatmaz diye düşündüm.fisfisfis

canım çok güzel olmuş ama bakır gibi oluyor rengi galiba bende kararsızdım açık kumraldan bal köpüğü yapmak istiyordum şimdi altın karamel düşünüyorum o nasıl oluyor acaba ben böyle gerçek bal rengi olsun yani koyu sarı olsun isityorum sizce ne renk boyayım

Son düzenleme:
bal köpüğü pek başarılı değil diğer renkler gibi. ben 3 kere aynı tonu uyguladım ama yine de tuhaf duruyor. sarı desen değil kumral hiç değil. soluk bir tonu var.

Hidennisko saç rengin çok güzel olmuş güle güle kullan bayıldım..

bende böyle istiorum bakır saçın üstüne tutarmı bu saç rengi???

eski saç renginiz bundan bayağı koyu ve loreal casting de saçı bu kadar açabilen bir boya olmadığına göre pek inanasım gelmedi benim...:umursamaz:

fake mi yani?:1closedeyes:

olabilir çünkü daha önce bu rengi ve aynı markayı denemiştim ve saçım arkadaşın boyamadan önceki rengi gibiydi ve boyamadan sonra hiç açmadığı gibi biraz da koyulaştırmıştı bu saç biraz daha profesyonel birinin elindn çıkmış gibi duruyr..CADIARZU

ama konunun öncesnde kendi saç rengini koymuş bu tonada yakın öle çok koyu gibi durmuyor gibi ama bilemem şimdi bilmeden yargı yapamam ama çok güzel bi renk olmuş gerçektende bakırın üstünede böle olurmu acep?CADIARZU

bilmiyorum cnm bende kesin birşey söylemiyorum ztn saç rengini gördm ztn benim saçlarımda o tondaydı boyamadn önce ama açılmak yerine koyulaştı biraz ama bilmiyorum belkide saçı daha açıktı boyamadn önce resimden öyle görünüyr olabir keşke saçn sahibi burda olsada açıklama yapsa konuyla ilgili...

bence tutar kokoş kedı hatta aynısı cıkar
benımkı bundan cok farklı oldu boyadım bensempatiksalakcinni
sarının 3 4 ton koyusu cıkıyo sarı saca yapınca...
sanırım bu ark bakırın ustune boyamış cunku bakırlık var...
bende hıc yok su anda bakırlık
ben çokkkkkkkkkk begendım bu arada degstrmyı dusunmuyorum bırdaha

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…