Saç Rengi ve Saç Boyama loreal excellence 6.45 kullanan varmıı ?

eda_deu

evli mutlu kız annesi adayı
Kayıtlı Üye
16 Eylül 2010
431
14
118
loreal excellence 6.45 kullanan varsa yorumlarını ve resimlerini ekleyebilr mi acaba ?

kimse kullanmadımı ya çok meraktayım :) ?

aynen bende cok merak ediyorum urunu aldım bugun kendi sacım kahve tonlarında boyalı su anda, bu urunle sarı rengi karıstırıcam güzel bir renk cıkarsa yazarım

kutuda bu kadar açık renk göründüğüne bakma.gayette koyu bi renk çıkmıştı benim saçımda.gerçi senin şuanki doğal saç rengin ne onu bilmiyorum ama :26:

ben kullandım canım hemde koyu sarı saçın üzerine.İlk boyadığımda çok koyu tuttu gerçekten kutudakiyle alakası olmadı.Sonra aktı güzel bir renk oldu ama yine kutudaki kadar çarpıcı ve hoş diil içinde bakırlık olan açık kahve gibi bi renk oldu.kötü diil ama güzeldi.Net olarak şunu söleyebilirimki gerçekten çok koyu tutuyor sonra hayal kırıklığı olmasın

dün itibariyle loreal 6.45 sıcak bakır kahve rengini denemiş bulundum saçlarım koyu sarıydı kızıl bakır karışımı garip bir renk oldu açık saçlı olanlara tavsiye etmiyorum turuncudan çok kızıl yansıma oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…