Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Saç Rengi ve Saç BoyamaLoreal Excellence 7.1 boyadım (resimli)
pek bi değişim olmadı bekliyodum zaten bunu küllülük falan yok turunculuk azaldı ve renk koyulaştı biraz. Majirel boyayacaktım ama bulamadım. 1 ay sonra artık.
pek bi değişim olmadı bekliyodum zaten bunu küllülük falan yok turunculuk azaldı ve renk koyulaştı biraz. Majirel boyayacaktım ama bulamadım. 1 ay sonra artık. Eki Görüntüle 649673
Eki Görüntüle 649676
Zaten acilacagina daha da koyulasiyor sac, ben anlamadim. Daha once ben de acilacak diye senin gibi olan saclarimi 7 numaraya boyadim (bir ay once) sacim eskisinden daha da koyu oldu acayip moralim bozuldu. Sanirim ben artik kuaforun yolunu tutacagim.
kuaföre göre değişiyo tabii ama genelde kuaförlerde istediğini anlamamakta ısrarlılar ama tavsiyem yani en azından ben öyle yapıcam 1 ay dinlendirip hemde boya akar bu arada Loreal Majirel 8.11 boyamayı düşünüyorum 9 oksidanla. -11 yoğum küllü olduğu için tam küllü olur gibi düşünüyorum hem yabancı bloglarda falan baktım tam katalog rengini veriyor.