çok sağol canım ya bi sonraki boyamı 7.1. ile yapıcam kesin
önemli değil cnm ne demek ben 2 defa boyadım bu renkle baya kapattı turunculuğu şimdide igora denemeyi düşünüyorum bide bu 7.1 aktıkça bal rengine dönüyor ilk başta koyu gelebilir korkma benimki aktı görsen nasıl açıldı
evet korkuyorumda biraz çok koyu kumral olsun istemıyorum ama 8.1 ile boyadıgımda saç diplerim cok daha fazla sarı oluyor 7.1 ile biraz daha dengelenir diye umuyorum uclar ve dipler arası :)
igorayı bilmiyorum ama koleston ve loreal 8.1 kullandım çok güzel bir renk boyadıkcada açılıyor :)
majirelini kullanan var mı arkadaslar ?
kızlar küllü kumral boyamayı düşünen varsa belki yardımcı oldu ilk resim önceki hali diğeri boyandıktan sonraki hali
cnm koyu kumral küllü olmazsa pek kapatmayabilir bu baya iyi kappattı bendeki renk farklılıklarını 40 45 dk beklettim
önemli değil cnm ne demek ben 2 defa boyadım bu renkle baya kapattı turunculuğu şimdide igora denemeyi düşünüyorum bide bu 7.1 aktıkça bal rengine dönüyor ilk başta koyu gelebilir korkma benimki aktı görsen nasıl açıldı
kızlar küllü kumral boyamayı düşünen varsa belki yardımcı oldu ilk resim önceki hali diğeri boyandıktan sonraki hali
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?