Çoook yüksek fiyatlı ürünler haricinde binbir türlü şey denedim kullandım bıraktım her markadan Cilt tipiniz önemli tabi Ama loreal in üzerinde yuvarlak silikon fırçası olan bi serisi var bana uygun olan mavisiydi temizleme jeli o çok iyiydi Yalnız yoğun sivilceli cildiniz varsa önermem çünkü sivilceleri parçalar acıtır da yayar da
cildin kuruysa eğer nivea nın aquafalan isimli bi serisi var jeli ve toniği çok güzel Amaaaa hepsinden iyisi de Benim cildim yağlı Çok da sivilceliydi Geçen yıl bir dönem clindoxyl hel kullandıktan sonra kurtuldum artık pek sivilcem yok Ama yağı siyah noktası başıma belaydı
diadermine essential dengeleyici yüz temizleme jeli yaşil olan ve diadermine arındırıcı peeling kullanmaya başladım birkaç aydır Yağlanma bitti gitti Ama gözeneklerim geniş olduğundan siyah noktalar çok azalmıyordu Son bir aydır evde migrostaki ucuzluktan alıp da suratına bakmadığım I Am Rose tonik vardı Ucuz bişey Ama kullanayım dedim Düzenli kullanınca gözeneklerim gözle görülmez oldu Porselen gibi cildim var şu an Son bir aydır gören hayran kalıyo valla