L'Oreal Paris'in Skin Perfection Serisi

chemicaleng

Üye
Kayıtlı Üye
13 Şubat 2014
15
0
6
35
İstanbul
Serimi geçen hafta son olarak BB kremini alarak tamamladım Serumu ve günlük nemlendiriciyi 3 haftadır kullanıyorum sabah akşam.Sabahları makyaj yapmadan önce serum,krem sıralamasıyla sürüyorum akşamları da makyajımı temizledikten sonra kullanıyorum.Ve yavaş yavaş fondöten veya BB krem sürmeden de yüzüm düzgün görünmeye başladı gözüme Kullananlar varsa sizin de yorumlarınızı alabilir miyimm acaba benim düşüncelerim psikolojik mi yoksa gerçekten işe yarıyor mu

Canım bende alcaktm herkes sivilce yapıyo deyince vazgeçtim. Sen böle bi sorunla karşılaştn mı ?

Kızlar ben de yaklaşık 1 aydır kullanıyorum arada yorgunluktan ve uyanamamaktan ne gece ne de gündüz kullanamadığım oldu tabi. Ben çok memnun kaldım. Beyaz tenliyim yüzüm fondöten ya da pudra sürmeden gün içinde 50 renge girerdi nefret ediyorum bundan. ama bu seri kesinlikle çok iyi geldi gönül rahatlığıyla tavsiye ederim.

İki gündür de başka bir şey denemeye başladım bakalım onu da yazarım bir değişiklik olursa

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…