Şampuan ve Saç Kremleri Loreal Saç Boyalarında ki Saç Kremi ?

krometerapi

Nirvana
Kayıtlı Üye
21 Aralık 2008
245
17
643
İstanbul
Arkadaşlar Merhaba..

Loreal'in saç boyası kutularından çıkan saç kremleri saçlarıma iyi gelen tek krem bu kremlerin boya kutuları dısında ayrıca satısı varmı cok merak edıyorum bu konuyla ılgılı bılgısı olan arkadaslar varsa cevaplarını beklıyorum, eger boyle bırsey varsa cok sevınıcem cunku gercekten cok ıyı gelıyor saclarıma...

kuaförlerde satıla profosyonel saç bakım ürünleri var lorealin onları deneyebilirsin o iyi geliosa onlarda iyi gelicekir eminim

ya haklısın cnm gercekten harıka onlar casting serisinin içinde arı sütü içeren bi bakım kremi var haaarika !!!

cnım o harika bişey yaaa.kaç kere aldım o boyalardan sırf kremi için anneme verdim boyasınıda.canım panten o kreme yakınmıymıs etkı bakımından yanı?

evet kuaförlerdeki aynen onun gibi
bi iki yıl önce saçlarım çok dökülüyo diye almıştım kuaförümden acaip güzel bişe şampuan
diğer şampuanlara hiç benzemiyo.eminim kremi de öyledir
ama geçenlerde sordum şampuanı 45 lira falan olmuş üstelik çok büyük de değil:1no2:

ya hakikatten o loreal saç boyası kutusundan çıkan krem benim de çok işime yaradı saçlarımı hangi krem sürdüysem onun gibi açmadı o kadar kolay tarandı ki saçlarım inanamadım eşime hemen bunu arıyoruz alıcaz aynısından dedim..çok aradım fakat bulamadım..gerçekten bir bilgisi olan varsa paylaşsın lütfen...

ben de sizin gibi o kremi çok beğeniyorum ama bulamadım. Yalnız kupkuru saçlı biri olarak biopon ile aynı etkiyi ve hatta daha fazlasını elde edebiliyorum. Siz de bir deneyin isterseniz.

evet ya ben de annemin saç boyalarından gelen kremleri kapıyordum direk o nası bi yoğun bakımdır!

Merhaba kızlaarr.. bahsettiğiniz kreme en en en yakın ürün sanırım bu :) Bizzat kullandım hemde 6 kutu (bim'de bir ara neredeyse yarı fiyatına indirimdeyken 6 kutu birden almıştım) çok ama çok çok memnundum saçlara parlaklık ve ışıltı veriyor ayrıca yumuşacık yapıyor denemenizi tavsiye ederim..

Loreal saç boyasının içinden çıkan kremi ben de çok merak ediyorum. Loreal elseve colour vive boya koruyucuyu, yukarıda arkadaş resmini koymuş, onu kullanan ve saçımı yumaşacık yaptı diyen var mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…