Lorinem İle Zayıflama Günlüğü

tamam bacılar hersey kontrolum altında az zaman kaldı sızın aranıza katılmama yaklasık 12 saat var =)))) bırde bırsey sorucim sız 5den sonra bırseyler yıonuzmu gızlarrrrrr

vallaha da verdim gitti çikolatam avuçlarımın arasından akttıııı gittiii ühühühü :)))

5 ten sonra akşam yemeği yicem tabii eve gidicem yemek yapıcam sofra kurucam benim yemek yemem sekizi bulur :((

Öncelikle zayıflama yolunda ilerleyen bütün arkadaşlara selamlar hepinizi bacim bilip bogrume basasım varr ....
Bu zamana kadar kendi çapimda çok diyet zayıflama kürü vs vs yaptım ama hiçbir zamn sonunu getirmedim ta ki 44 beden olup yanlarımdan fışlayan yaglarımla yuzlesınceye kdr....Giydigim hiçbirşeyi üzerime yakıştıramıyorum yüzümün güzelliğini gölgeleyen beni ve özgüvenimi eksi sıfıra düşüren yağlarımdan artık kurtulmak ıstıyorum..Kendimii şişirilmiş bi balon gibi hissediyorum...Ve farkettigim birşey var 2 3 kilo verdigimde o kadar mutlu özgüvenli oluyorum ki kendimi seviyorum giyinmeyi süslenmeyi herşeyii herşeyii....

Şimdi demem o ki yarın sabahtan itibaren yeni bir yaşam yeni bir yaşayış yoluna giriyorum zayıflama yoluna baş koyuyorum ölmek var ama dönmek yokkkk....
Bana katılmak isteyen arkadaşlarım bu konu başlıgı altında hergün yedıklerını an be an yazarlarsa sevınırım bırbırımızden güç kuvvet bulalım....günlük diyet çizelgesi eklemeye calısacagım birazdan...
hadi bakalım hayırlısı hepimizzz icinnn :nazar::nazar:

aynen bende senin gibiyim bacım yaa nişanlıma ben kilolomuyum diorum hayr askım cok guzelsin dio ama zayıf fotolarımı gördüğünde ooo cok güzell dedii :5: :26::50: offf bunca seye rağmen iki gün sürüo diyetm yaaaa :50:

canım diyet listesi değil boş çizelge paylaşacagım günlük saat saat yediklerini oraya yazacaksın günlük ne kadar yediğini göreceksın bıleceksın.....bır ara yapmıstım cok faydalı oluyor ama dılersen kendı uygulayacagım dıyetide paylasırım aslında saglıklı beslenme dıyelım cunku dıyete baglı kalamıyorum uzun surede vermek ıstıyorum 1 ayda 10 kılo vermeyı hıc basaramadım başaramıyacagımda en ıyısı uzun zamanda beslenme alıskanlıgımı degıstırmek saglıklı besınler tuketmek ve başarmak...en kalıcı yöntemı bu....kalori olarak beslenmeye calısacagım ayarlıyacagım onları....istersen aksama dogru bir liste olusturur paylasırım senınle...

bacım zayıflamamız şart obezıte sınırındayız en azından ben öyleyım ınan cok sıkıldım artık cokk :84::84:

canım banada ayarlasan cok güzel olur yaa cok dua ederim

ben dün saat 6 6:30 sularında miniminnacık bi parça ekmek 2de haşlanmış yumurta yedim akşam yemeği olarak. sonrada aralarda tutamadım kendimi 2 3, 2 3 kadar taze fındık yedim.. onları ortadan kaldırmam lazım :( 5tane bademimide hergün yiyorum. sizde yeyin kızlarrr faydası oluyo. bende kahvaltımı yapıyım ona göre söylicem neler yeyip içtiğimi.. cumartesi günüde elektronik baskülümü alıyorum. bakalım geçen pazardan bu pazartesiye kilo verebilmişmiyim :(

çıtır kızlar günaydınnnnnnnn bol neşeli huzurlu günlerrr :))) hayırlı cumalar olsun hepimizeee:)))

sabah yediklerimi yazıyorum hemencik
1 tane yumurta
2 tane siyah zeytin
birazcık peynir
1 bardak süt

yağlar erisin yağlar erisinnnnnnnnnnnnnnnn :)))

çıtır kızlar günaydınnnnnnnn bol neşeli huzurlu günlerrr :))) hayırlı cumalar olsun hepimizeee:)))

sabah yediklerimi yazıyorum hemencik
1 tane yumurta
2 tane siyah zeytin
birazcık peynir
1 bardak süt

yağlar erisin yağlar erisinnnnnnnnnnnnnnnn :)))

ayyy ekmeği unutmuşum bir dilim çavdar ekmeği yedim bide :)))

canım diyet listesi değil boş çizelge paylaşacagım günlük saat saat yediklerini oraya yazacaksın günlük ne kadar yediğini göreceksın bıleceksın.....bır ara yapmıstım cok faydalı oluyor ama dılersen kendı uygulayacagım dıyetide paylasırım aslında saglıklı beslenme dıyelım cunku dıyete baglı kalamıyorum uzun surede vermek ıstıyorum 1 ayda 10 kılo vermeyı hıc basaramadım başaramıyacagımda en ıyısı uzun zamanda beslenme alıskanlıgımı degıstırmek saglıklı besınler tuketmek ve başarmak...en kalıcı yöntemı bu....kalori olarak beslenmeye calısacagım ayarlıyacagım onları....istersen aksama dogru bir liste olusturur paylasırım senınle...

bacım zayıflamamız şart obezıte sınırındayız en azından ben öyleyım ınan cok sıkıldım artık cokk :84::84:

bacılarım zaten diyet derseniz zihin buna hep ters tepki yapıyo. yediklerimi azaltıcam böylece daha fazla kilo almam sağlıklı beslenicem dersen anca yavaş yavaş gidiyo kilo. ben hala 4 kg un gittiğine inanamıyorummmm :) zaten bende uyamam öyle diyet listesine falann çalışan bir bayanım ben ayoll :) :)

ayyy ekmeği unutmuşum bir dilim çavdar ekmeği yedim bide :)))

oo iyisin iyisin gulkolikcimm :) ben daha kahvaltımı yapamadım malum işteyimm. ama dünki gibi olursa kahvaltı yapmam sanırım. çünkü dün yeşilçay içince öğlene kadar tok tuttuu.. sende iç bence canım kahvaltıdan önce en azından metobolzma güne hızlı başlar. vallaha hızlandırıyo sankii :D

aynen bende senin gibiyim bacım yaa nişanlıma ben kilolomuyum diorum hayr askım cok guzelsin dio ama zayıf fotolarımı gördüğünde ooo cok güzell dedii :5: :26::50: offf bunca seye rağmen iki gün sürüo diyetm yaaaa :50:

hadi yine iyisin seninki sana çok güzelsin diyo. benmki beni tombşim tombalağım falan diye seviyo oysaki öyle kocaman bi göbeğim yokkk :( benm basemlerm aşırı çok sadece okadar :( ama hedefim şuanlık 60 başarırsan 55 olmalıyımm.

oo iyisin iyisin gulkolikcimm :) ben daha kahvaltımı yapamadım malum işteyimm. ama dünki gibi olursa kahvaltı yapmam sanırım. çünkü dün yeşilçay içince öğlene kadar tok tuttuu.. sende iç bence canım kahvaltıdan önce en azından metobolzma güne hızlı başlar. vallaha hızlandırıyo sankii :D

yağmurcum bende işe geldim bu sabah uyandım 6 da kahvaltı yapıyım diye :)) yeşilcayıda 10 gibi içeyim teşekkürler tavsiyen için ama sende bir iki lokma yeseydin keşke öğlene daha çok açıkırsın belki

şuanki planım mecburen değişti regl olmuşum :( kahvaltı yapmadan dayanamam doğru söylüyosun canım çünkü çok ağrım oluyo benim ilk gün.. Zaten regl döneminde kilo vermek duruyo kendini kasmak boşuna oluyo ama. bitincede eski rutine dönemem diye yine aynı düzende devam edicemm.
Bacılar bilginiz olsun regl olduğunuzda kilo veremezsiniz fazlaya kaçmazsanız alamazsınızda.. O yüzden özlediğimiz şeyleri bu dönemde yiyebilirizz :)

şuanki planım mecburen değişti regl olmuşum :( kahvaltı yapmadan dayanamam doğru söylüyosun canım çünkü çok ağrım oluyo benim ilk gün.. Zaten regl döneminde kilo vermek duruyo kendini kasmak boşuna oluyo ama. bitincede eski rutine dönemem diye yine aynı düzende devam edicemm.
Bacılar bilginiz olsun regl olduğunuzda kilo veremezsiniz fazlaya kaçmazsanız alamazsınızda.. O yüzden özlediğimiz şeyleri bu dönemde yiyebilirizz :)

canım geçmiş olsun arıların geçer hemencikten inşallah :( bende 1 hafta sonra regl olucam listeyi şimdiden hazırlıyım öyleyse :))
cips çikolata jelibon ciğ köfte falan filannn
bacılar def etçek beni diyet sayfasında saydıklarıma bak tabikide en güzeli
kepek ekmeği yağsız tüm ürünler sebzeler balıklar bitkisel çaylar :P

sürekli kısıtlarsak kendimizi zaten kilo veremeyiz ki. o yüzden 2 haftada yada 1 haftada 1 gün kendimize ödül vermeliyiz. Tek düze beslenmek daha kötü çünkü sevdiğimiz şeylerin içince elbet metobolizmamıza yarıycak şeyler vardırr.. Çiğköfte dedin canım çekti :) çıkışta alayım bariii :P

:) haklısın canım hatta ben bu akşam ödül vereceğim bile kendime yemeğine iddaya girmiştik arkadaşımız olan bir çiftle kaybetti eşim bu akşam hepimize yemek ısmarlıyacak :)) ama ben öğle yemeğinde sadece yoğurt yemeği düşünüyorum bu yüzden ühü ühüüü:(

yemeklerden yarım saat önce yenen ekşi yoğurt (tabiki yenmiyecek kadar değil) yağ yakımını hızlandırıyormuş. Yoğurt + yeşil çay seni akşama kadar tok tutar.. Ara öğün yaparsan açlık çekmezsin

cancagızlarım kocaman bir gunaydından sonra menümü yazıyorum ama bana kızmayın arkadasımın gelişi üzerine sabah ogunumde mecburi bir degisiklik oldu =(

sabah ılk uyandıgımda aç karna 1 büyük bardak su içtim
işe geldigimde demleme yeşil çayımı ıctım aç karnına
sonra mı sonrası bıraz karambole geldi =) 1 dilim börek yemek zorunda kaldım boregı yedıgım ıcın normal ögünümü yemedım sadece bir dilim börek ve bir bardak sıyah sekersız cay ıctım tabı borek bugunluk ıstısna oldu....ögle ve aksam menumude yazacagım arada bol bol su ıcelım =) ve aksam egzersızımızı de unutmayak =)

bu arada kızlar kendımızı diyet psikolojısıne sokmayalım bız duzenlı ve saglıklı beslenme yolunda ılerlıyoruz hepimiz kendımıze kılo yapan gıdaları bılıyoruz onları hayatımızdan cıkaracagız hepsi bu ınsallah cok da guzel olacakkk :21::21:

canım banada ayarlasan cok güzel olur yaa cok dua ederim

öncelıklen hosgeldın aramıza canım:16::16: bende senın gıbıydım ama tam karar vermen gerek bak bırde nısanlıymıssın düğüne kadar dal gibi olman ilazımmm gelio.....ben cetvelı ekleyemedım ama kacıncı sayfadaydı hatırlamıyorum kendı yıyecegım uygulayacagım yontemı acıklamalı yazdım bir göz at istersen faydalı olur...

sürekli kısıtlarsak kendimizi zaten kilo veremeyiz ki. o yüzden 2 haftada yada 1 haftada 1 gün kendimize ödül vermeliyiz. Tek düze beslenmek daha kötü çünkü sevdiğimiz şeylerin içince elbet metobolizmamıza yarıycak şeyler vardırr.. Çiğköfte dedin canım çekti :) çıkışta alayım bariii :P

aynen öyle biz diyette deguluk gızlar saglıklı ve duzenlı beslenmeyı alıskanlık edınıyoruzzz ve bır zaman sonra kendılıgınden gıden kılolarımızlaa herkesı sasırtmayı hedeflıyoruzzzzz...ayrıcana saglıklı beslenme olaraktan 3 beyazı cıkaralım hayatımızdan un şeker tuz .....artı kola kola kolaaaaaaaaaaaaaaaa =( nası canım çekir bilemezsınız ama ıcmıyorum ıcmıyecegımmm =) çukulata var bıde onuda yemıyecegım

Başarıcam ve başarıcazzz kızlar evrene pozitif enerjı yolluyalım güzel dusunelım guzel olsun çekim yasasını devreye sokalım haydın gizlarrrr kiloları atmayaaaa :21::21:

Back
X