Dolmalar Sarmalar Lorlu biber dolması(resimli)

pinaripekci

pinaripekci.blogspot.com
Kayıtlı Üye
6 Nisan 2009
3.830
14
358
46
İzmir
lor ve biberin dayanılmaz hafifliği:))

biberlerin içleri çıkartılır.

yarım kilo küçük yeşil dolmalık biber
1 su bardağı lor
1 su bardağı çökelek
1 demet dereotu
1 yumurta
kızartmak için yağ

çökelek,yumurta,lor ve ince kıyılmış dereotundan bir karışım elde edilir.daha sonra bu karışım içi çıkartılmış dolmalık biberlerin içerisine doldurulur ve kızgın yağda pişirilir.soğumadan servis edilir.afiyet olsun.

Son düzenleme:
95332627.jpg

58218592.jpg

66086818.jpg

Son düzenleyen: Moderatör:
ben buna bezer birsey yemistim cok begendim eminim buda cok lezzetlidir öyle görünüyicokacimcoook
deyisik bir tarrif bizimle paylastigin icin tesekkürler canimkaydirigubbakcemile3
ellerine emegine saglika.s.

ben buna bezer birsey yemistim cok begendim eminim buda cok lezzetlidir öyle görünüyicokacimcoook
deyisik bir tarrif bizimle paylastigin icin tesekkürler canimkaydirigubbakcemile3
ellerine emegine saglika.s.

ben normalde biber yemem ama içindeki lor bu biberi tatlı bir hale sokuyor.gercekten guzel oluyor.teşekkür ederim güzel yorumun için cnm.:utangac:

ellerine saglik kiz ,cok guzel gorunuyo, bak bunu denerim ,ama burda lor peyniri varmiki bilmiyorum
yada turk magazasina bakim bi varsa yaparim bende

Biberle lor çok yakışıyor birbirine, ben dereotu koymadan yapıyorum, süper bir tarif.

çok değişik bir tariffffff
eline sağlık

teşekkürler cnm bnm..opuyorumnanaktan

Biberle lor çok yakışıyor birbirine, ben dereotu koymadan yapıyorum, süper bir tarif.

gerçekten öyle.ben normalde biber dolması yerken bıberlerı cıkarır atarım ama bunu lüp lüp yutuorm.harıka yakışıyor dedıın gıbı.yorum ıcın teşekkürler cnm..a.s.

Tam aradığım buydu işte, teşekkürler canım, ellerine sağlık. Böyle hafif bir dolma yapmak istiyordum ama içi ile ilgili karar verememiştim. Akşama deneyeceğim inşallah.

Tam aradığım buydu işte, teşekkürler canım, ellerine sağlık. Böyle hafif bir dolma yapmak istiyordum ama içi ile ilgili karar verememiştim. Akşama deneyeceğim inşallah.

aradığını bulmana sevindim balım..ben cevap yazana kadar kimbilir sen yaptın ve lüüüüp mideye indirdin bile kusuruma bakma gecikme için.inşallah beğenmişsindir cnm bnm..opuyorumnanaktan

canım arkadaşım.ellerine sağlık.çok güzel olmuş

cokacimcoookcokacimcoook

çok teşekkür ederim balım eksik olma..kocaman öpüyorum..opuyorumnanaktan

Pınarcım çok güzel oldu ve eşim bayıldı. Çok teşekkür ediyorum canım. Resmini koymak isterdim ama geride birşey kalmadı:))

Back
X