lösemi hastası kızını terktmiş

bende 2 gündür bu habere bakıyorum, nasıl hangi mantıkla bırakabilir bir insan evladını. Hemde sana ihtiyacı olduğu en önemli zamanda.... Yavrum yaa o çocuğun elleirnde serum morluklaırnı gördükçe kendi kızım geldi aklıma

Benimde kızım 2 günlükken hastanede yattı 4 gece. Damar bulmak için heryerini deldiler.
Delirdim ağlamaktan...
Lohusalığımı unuttum 5 gün uyumadan tek başıma baktım yavruma, artık halüsülasyonlar görüyordum...
Allah kimseye vermesin heleki böyle bir hastalıkta canımı çıkarır veririm yavruma... Değil bırakıp gitmek...
O meleğe dayanma gücü versin Allah... İyi olsun inşallah...

kızlar sabah sabah izlediğim bir haber ile sarsıldım.Anne olacak vasıfsız kadın lösemi teşhisi konulan kızını hastanede bırakarak terketmiş. bu nasıl bir annedir böyle. benimde 2,5 yaşında bir kızım var canı küçücük yansa benim içim kanıyor.sen bu kadar savunmasız küçüçük bir evladı nasıl bırakıp gidebiliyorsun üstelik hasta iken. ya o daha küçücük. içimden beddualar savurmak geliyor. bunca evlat hasretiyle tutuşan insan varken neden o kişiler anne oluyor. anne olmak bukadarmı? benim gözümde asla anne değildir o kişi. Yüce Allahım bildiği gibi yapsın inşallah...Allah o yavrucağada bir an önce şifa verir inşallah. sizde dualarınızı eksik etmeyin yavrucak için.

Boşuna dememişler, her kadın çocuk doğurabilir ama her kadın ANNE olamaz diye...
Çok doğru bir laf, malesef ki her kadın anne olamıyor işte.
Allah'ın terazisinde adalet şaşmaz, o yüzden Allah'a havale etmekte fayda var.
O çocukta inşallah hastalığını yener...

bence anneye göstermesinler o bebği ya. ama kıyamam daha çok küçük anneyede ihtiyacı var. acaba bebğini görüyormudur ziyaretine geliyormudur?

Kucucuk melegi o halde birakip giden bir kadin onu gormeye de gitmez hee olur da birgun o vicdani sizlamaya baslar ve gormek isterse de gostermesinler! O bebegim boyle bir anneye ihtiyaci yok boyle olacaksa hic olmasin allaha sukur cok guclu bir babasi var.o yeter.

bende 2 gündür bu habere bakıyorum, nasıl hangi mantıkla bırakabilir bir insan evladını. Hemde sana ihtiyacı olduğu en önemli zamanda.... Yavrum yaa o çocuğun elleirnde serum morluklaırnı gördükçe kendi kızım geldi aklıma

Benimde kızım 2 günlükken hastanede yattı 4 gece. Damar bulmak için heryerini deldiler.
Delirdim ağlamaktan...
Lohusalığımı unuttum 5 gün uyumadan tek başıma baktım yavruma, artık halüsülasyonlar görüyordum...
Allah kimseye vermesin heleki böyle bir hastalıkta canımı çıkarır veririm yavruma... Değil bırakıp gitmek...
O meleğe dayanma gücü versin Allah... İyi olsun inşallah...

sevcanım sanada çok geçmiş olsun. geçen kızımda hastalandı. kan tahlili istedi doktor. küçüçük bebenin ne damarı olacak. hemşire iki kere damarını bulmaya çalıştı. eşimle zor tuttuk kızımızı. ilk denemesinde kan akmadı ikinci denemesinde buldu ama ben bayılıyordum valla onu öyle görünce. gös yaşına kurban olduğumun tam 10 dakka sürdü ama sanaki saatler sürmüş gibiydi.

Mütemadiyen yatıp kalkma sonucu hamile kalıp tesadüfen orda burda doğuranlara anne demiyoruz bence..
Dolayısıyla o kadın o çocuğu terketse nolur,terketmeyip yanında kalsa ne hayrı dokunur..
Gittiği yerde vicdanı rahat uyutur mu insanı,
Allah'ın adaleti gün yüzü gösterir mi adama o çocuk o halde ordayken..

Ne diyim ya aklı olmayanlar bunlar; yada Allahı olmayanlar..

bende haberı okudum ve cok uzuldum ama ben her zaman derım rabbım herkese annelık duygusu vermemıs mısal benım annem benı ıkı aylıkken ayagım alcıdayken bırakıp gıtmıs dusunun artık ben daıma dualarımda ummetı muhammedden hıcbır kulunu ben dahıl evladımızla terbıye etme allahım dıye dua ederım evlat bambaska ayagı tasa degse canınız yanıyor allah o kadını ıslah etsın o yavrucaga sıfa versın ınsallah amin

bende haberı okudum ve cok uzuldum ama ben her zaman derım rabbım herkese annelık duygusu vermemıs mısal benım annem benı ıkı aylıkken ayagım alcıdayken bırakıp gıtmıs dusunun artık ben daıma dualarımda ummetı muhammedden hıcbır kulunu ben dahıl evladımızla terbıye etme allahım dıye dua ederım evlat bambaska ayagı tasa degse canınız yanıyor allah o kadını ıslah etsın o yavrucaga sıfa versın ınsallah amin

sizin annenizdemi:26: gerçektenmi? peki görüşüyormusunuz annenizle?

sevcanım sanada çok geçmiş olsun. geçen kızımda hastalandı. kan tahlili istedi doktor. küçüçük bebenin ne damarı olacak. hemşire iki kere damarını bulmaya çalıştı. eşimle zor tuttuk kızımızı. ilk denemesinde kan akmadı ikinci denemesinde buldu ama ben bayılıyordum valla onu öyle görünce. gös yaşına kurban olduğumun tam 10 dakka sürdü ama sanaki saatler sürmüş gibiydi.

Geçmiş olsun canım :( sizede.. Maşallah kızın çok tatlı bu arada.. :)

Allah daha beterlerinden saklasın... :( insan kahroluyor bu durumda biz anneysek diğeri ne acaba :(

Geçmiş olsun canım :( sizede.. Maşallah kızın çok tatlı bu arada.. :)

Allah daha beterlerinden saklasın... :( insan kahroluyor bu durumda biz anneysek diğeri ne acaba :(

saol canım. seninde kızın çok tatlı maşallah. hele o mor elbiseli hallerine bayıldım. allah bebişlerimize sağlıklı uzun ömürler versin.biz anneyiz ama o kadın asla değil.

ben bu haberi okudum etkisinden hala çıkamıyorum burnumun direği sızlıyor. yavrucak ilk zamanlar hep annesini sormuş sonra unutmuş. kendi yavrum aklıma geliyor. anne kuzusu bu yavrular hele bu yavru hasta rahatsız. allahım o yavruyu sen rahmet ve merhametinden eksik etme. sen hep yanında yar ve yardımcısı ol. iyleşmesini nasip et.

anneye diycek kelimeler bulamiyorum.... ben 5 senedir urasiyorum anneligi tatmak icinnn... kinamiyorum beduaada etmek istemiyorum ama rabbim böylerine annelik tatdiriyorrr... allahindan bulsun... kücük kizimizada rabbim sifalar versinnnn

bu haberi bende izledim ve çok etkilendim ağladım BÖYLE ANNE OLMAZ OLSUN!

geçen sene bahçeye bır kedı geldi şişman sandım ben onu hamıleymiş meğer bıkaç gune doğurdu önce gelmişki yavrularını saklayıp koruyabıleceği yerı ayarlamak için bende hemıleyım dışarıa çıkamıyorum iş güç yok onu gözluyorum geldı gıttı derken bı baktım yavruları olmuş hepsini tavuk gıbı altına toplamış ölece duruyorlar azıcaık yaklaşçak olsamm mırlıyor küçücük halıyle korkusuzca gözlerıme bakıyor ben ondan korkuyorum sadece yavrularına yaklaşmıyayım dıye yapıyo bunu hayvanlarla ınsanları ayıran en belırgın özellik akılmış akıl hangı tarafta bılemıyorum bazen

Back
X