LÖSEMİ...

Çok geçmiş olsun. Film gibi ama anlatmak isterim. Eşimle evlat edinmeye karar verdiğimizde sağlık raporu istemişlerdi. 2016 yılı 4 ağustos. O güne kadar sık ateşlenmesi ve gece terlemelerini hiç dikkate almamıştık. kan değerleri 126 milyon çıktı. yani Kronik Miyeloid Lösemi. 2. evre. Dr lar pat diye lösemi yada ilik kanseri dedi. tabi heyet raporumuzu alamadan hemen ankara ya gittik Lösev e. 5 gün tedavi olduk yatılı olarak. ilk yıl 3 ayda bir 2. yıl 6 ayda bir bu yılda senede 1 kontrolleri var. İnşallah sizinde öyledir. Dua ediyorum önüne geçilebilecek bir şeydir. kalbinizi ferah tutun ve eğer gerçekten lösemi varsa Lösev e gidin.
teşekkür ederim
rabbim evladınızı size bağışlasın
inşallah yoktur

İnşallah değildir hemen karamsarlığa kapılmayın olsa bile artık lösemi gerçekten tedavi edilebiliyor lösemi konusunda tıp çok çok ilerledi samimi söylüyorum

Ama umarım değildir dua edelim üzmeyin kendinizi sizin en azından güçlü durmanız gerek her koşulda
yetişkinlerde daha zormuş 24 yaşında kardeşim

yetişkinlerde daha zormuş 24 yaşında kardeşim
Hiç öyle karamsarlığa kapılmayın. Hamileyken yaşadı kuzenim bu hastalığı, 28 yaşındaydı. Babam 70 yaşında atlattı 4 sene oldu. Önemli olan iyi bir doktor, doğru tedavi. Kısa sürede doğru doktora ulaşıp hemen tedaviye başlanması iyi olur. Gerisi sabır metanet, zor bir süreç ama geçiyor İnan’ın ki geçecek.

Hemen karamsarlığa kapılmayın. Yüreğiniz ağzınızda biliyorum ama acilde bakılan kan testi ile lösemi teşhisi cok uzak. En fazla lösemininki ile benzer bir iki belirti vardır. Çok geçmiş olsun. Allah dermansız dert vermesin.

Hemen karamsarlığa kapılmayın. Vücuttan enfeksiyon olduğu zaman kan değerleri değişiyor ve yanılgıya sebep olabiliyor. Ben oğlumu yüksek ateşle acile götürdüğümdr kan değerleri seebiyle acilen hematolog görmesi gerek dediler. Hematolog tünmtahlilleri yeniledi, ek tahliller istedi, bir tın kan alındı ama bu iki kan alma arasında 4-5 gün geçti ve sonuçlar gayet düzgün çıktı. O dönemde geçirdiği enfeksiyona bağladı doktor. Zannediyorum ki sizin durumunuz da benzer olabilir.

kız kardeşimin kaç gündür ateşi hep yüksek
sürekli acildeyiz önemli bir şey yok diye iğne vurup yolladılar
yoğun ve izinsiz çalışmasına bağladık
dün de kendisi gitmiş acile haberim yoktu doktor gene pek önemsememiş
kardeşim kanına bakmalarını kendini iyi hissetmediğini söylemiş
zar zor kan almışlar
sonuçları göstermeye ikimiz gittik
doktor işin rengi değişti dedi
aynı anda birbirimize baktık çok değişik saniyelerdi
viral bir hastalıkta olabileceğini ama lösemi belirtileri olduğunu preferik yayma ile baktırmamızı söyledi
bugün gidecek annem babamla işten dolayı yanında olamıcam
dün ona yorgunluktandır kaç gündür yemek bile yemiyorsun ondandır dedim ama
içimi bir şey kemiriyor
içimde bir his var
sanırım o kötü ihtimal olacak ama bunu ona hiç yansıtmıyorum
nolur dua edin
şimdi ne olacak nasıl yol izlicez bilenler yardım etsin
ben lösevde gönüllü birisiyim faaliyetlerine de katıldım ama başımıza geleceğini düşünmemiştim
tam anlamıyla ne yapılır bilmiyorum
Çok çok geçmiş olsun. Inşallah lösemi degildir. Iyi düşünün ki iyi olsun.

İnşallah lösemi değildir ...

Ama velevki öyle çıktı .. İnanın bu hastalıkların en büyük tedavisi sevgi, olumlu düşünce , güzel bir psikoloji ... çevresinde ahlayan , vahlayan olmayacak ...

Gerisi zaten gideceğiniz hastanenin , doktorların , hemşirelerin dediklerine uymak ... hayat mucizelerle dolu , dilerim güzel şeyler duyarsınız :KK200:

Yeni baslamis rahatsızlığı sanırım.

Çoook geçmiş olsun erken tanı tedavide en önemli konu.

Bu konuda içiniz rahat olsun.

Hemen kötüyü düşünmeyin.

Hastaliklar benzer semptomlar gosterebiliyor.
Gül hastasiyim gül kronik olsa da Lupus ile benzer Lupus daha tehlikeli ben de Lupus' tan korkuyordum. Gül çıktı.

Icinizi ferah tutun iyi haberler alirsiniz ve burada guncellersiniz inşallah.

Kan değerleri en ufak bir virüste bile oynayabiliyor,belki de doktorun dediği gibi değildir,önemsiz bir enfeksiyondur. Canını sıkma,kalbini ferah tut iyi düşün ki iyi olsun. Umarım iyi bir haber alırsınız.

Back
X