Losev reklamina veto

yercekimli karanfil

Güzel günler de bizi görecek mi?
Kayıtlı Üye
1 Eylül 2010
11.644
22.255
http://www.habersecin.com/mobil/haber/446/losev-reklamina-veto.html

2015-01-30 EklendiPaylaş

LÖSEV Reklamına Veto!LÖSEV, lösemili çocukların eğitim ve sıhhat giderlerine destekte bulunmak isteyen hayırseverleri bilgilendirmek amacıyla hazırladığı spot filmin, televizyonlarda "kamu spotu" olarak ücretsiz yayımlanabilmesi amacıyla incelenmesi ve gerekli onayın verilmesi için RTÜK'e müracaatta bulundu.

RTÜK, kamu faydası bulunması sebebiyle, ilgili mevzuat hükümlerine dayanarak filmlerin yayın kuruluşlarında yayımlanmasının önerilmesi yönünde bir karara vardı. RTÜK'ün kararıyla beraber spot film televizyonlardan yayımlanmaya başladı. LÖSEV, kamu spotu sayesinde binlerce çocuğun umutla beklediği hastaneye mühim oranda destek buldu. 6 aylık müsaade müddetinin dolmasının sonrasında LÖSEV, bir defa daha RTÜK'ün kapısını çaldı. Konuyu bir defa daha gündemine alan Üst Heyet, aynı filmlerin yayınlanması için bir defa daha onayladı.

Birkac gunluk bir habermis ama yeni ogrendim malesef. Bakanlikta boyle bir hastaneye ihtiyac yok demis.

Gonullulerin tugla tugla olusturdugu bir hastanenin ne zarari olabilir? Her yil 600 cocuk losemiye yakalaniyormus kamu hastanelerinde de tedavi olabilirlermis. O kamu hastaneleri ne halde haberiniz var mi?

Kamu spotunda danone reklami yapildi bi donem aleni. Sizlerden insanlik beklemek hata cidden.
Evet bu ulkenin hastanelere degil luks ama ucube saraylara ihtiyaci var
Yaziklar olsun. Pisliginizde bogulun.

Ben bugün hastanedeyim. Hastalığım doktorsun geçebilecek olsa yemin ederim gitmem. İnsanlar resmen mikrop kapmaya ölmeye gelmiş. Kasenerli insanlardan bahseediyoruz yani iki kere durup düşünmemiz lazım.

X