• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Lost

• Konu Sahibi Konu Sahibi mia
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Bana bak Leydi karısı, Şubata kadar eyi ezberle tüm karakterleri, replikleri, ondan sonra o niye öyle oldu, bu şöyle değilmiydi, nasıl yani, noldu şimdi ben bişe anlamadım gibi şeyler deme, valla gebertirim. Teori üretcen lan tamammı.:delphin:

ee ben daha 4 sezon izlicem ondandır kaydirigubbakcemile3
henüs sovyırla yiyiştiini görmedim :lepi:

tüü la sen daha bitirmedinmi. :mymeka:
bende diyom bu ne culyet karşıtlığı.

Bana bak Leydi karısı, Şubata kadar eyi ezberle tüm karakterleri, replikleri, ondan sonra o niye öyle oldu, bu şöyle değilmiydi, nasıl yani, noldu şimdi ben bişe anlamadım gibi şeyler deme, valla gebertirim. Teori üretcen lan tamammı.:delphin:

bak kuzunun lafını iyi belle.
şubata kadar bütün sezonlar bitmiş olcek o kadar.
:kahve:

Keyt'e hiiiç yakıştıramadım!!!:dilcikar:
Orda aslan gibi Cek dururken (gerçi karizması Benji'ye Richard'a:asigim:, Jacob'a Des Bro'ya yetişemez, onlar zaten benim!, neyse) gidip de o Hobbitle evlenilir mi?Yakıştıramadım!

Evet Ladycim, Juliyet'i seveceksin, gerçi bana hep soğuk gelmiştir ama Sawyer'la ayrılırken "alışmıştım be "diyiverdim. Yani o da bizimkilerden biri olacak. Gerçi sonunda o da ölüyor mu henüz anşlamadık ama... Ama kötü bir haber de vereyim lady, o ölürse Jack de ölür..:çok üzgünüm:

Evet Şubat'a kadar herkes teori üretecek...:delphin:
Gerçi hiçbiri çıkmaz herzamanki gibi ....Çok üzgünüm çoook

Orda aslan gibi Cek dururken (gerçi karizması Benji'ye Richard'a:asigim:, Jacob'a Des Bro'ya yetişemez, onlar zaten benim!, neyse) gidip de o Hobbitle evlenilir mi?Yakıştıramadım!

Evet Ladycim, Juliyet'i seveceksin, gerçi bana hep soğuk gelmiştir ama Sawyer'la ayrılırken "alışmıştım be "diyiverdim. Yani o da bizimkilerden biri olacak. Gerçi sonunda o da ölüyor mu henüz anşlamadık ama... Ama kötü bir haber de vereyim lady, o ölürse Jack de ölür..:çok üzgünüm:

Cek'in karısı o keyti parça pinçik eder be, sen ne diyon. Ama bak Riçırt olabülü. Gerçi o da olmaz riçırt bizimdir, bizim kalacak:kedi:

Culyet ölmüyor arkadaşlar.6.sezonda var kendileri. Hatta Faraday abimde var. herkesler var 6.sezonda.

ben sana soru sormaya gelmiştim emme benneyaptımki
az bişi sorim du
şu cek 3. sezonda sakallı makallı ne iş kazadan önce mi sonramı
kafam karıştı la :bbo:

tüü la sen daha bitirmedinmi. :mymeka:
bende diyom bu ne culyet karşıtlığı.
bitiremediğimden cahalım burda benneyaptımki

hobbıt kim nen benneyaptımki
sovyırla ayrılma da mı yaşanıyo :bbo:
niçun culyet ölünce cek de ölüyomuş alla alla ya Çok üzgünüm çoook
bu hafta sonuna bitirmem lazım emme cahal kaldım :delphin:

az bişi sorim du

allam yarebbim gelde anlat bu kıza şimdi.
kuzu hanım önden buyurr :roflol:

az bişi sorim du

Şimdi bak ben anlatayım.

Jek, kateden hamile kalınca içkiye vuruyo kendini saç sakal karışıyo:sinifsinif:

Sonra jek ruhani değişim geçirip kadın olmaya karar veriyo.

Aslında adada julyetin aslında jek olduğunu 4.sezonda öğrenceksin daha var:1ninca:

Sovyere geleim o da kateden ayrılınca julyetle şaapıyo sonra onun jek olduğunu öğreniyo ama bu arada çocukları oluyo o çocuklarıda desmondmuş meğerzemuszemus

Bak didindim uğraştım cevapladımopuyorumnanaktan

Şimdi bak ben anlatayım.

Jek, kateden hamile kalınca içkiye vuruyo kendini saç sakal karışıyo:sinifsinif:

Aslında adada julyetin aslında jek olduğunu 4.sezonda öğrenceksin daha var:1ninca:

Sovyere geleim o da kateden ayrılınca julyetle şaapıyo sonra onun jek olduğunu öğreniyo ama bu arada çocukları oluyo o çocuklarıda desmondmuş meğerzemuszemus

kafamçokkarıştı
kafamçokkarıştı
kafamçokkarıştı
kafamçokkarıştı

bu ne biçim lost la
nolur şaka yaptım de benneyaptımki

Şimdi bak ben anlatayım.

:roflol::roflol::roflol:
Ay ölecem şimdi gülmekten
çok yaşa hemiii

az bişi sorim du

Muhahha, az nefes al lan. Şimdi senle kedinin fareyle oynadığı gibi oynamak lazım ama neyselaelaelaelaelae, geçmişi oku bakim, aydınlanursun accuk.

allam yarebbim gelde anlat bu kıza şimdi.
kuzu hanım önden buyurr :roflol:

yok öyle 3 kuruşa 5 köfte, biz o kadar kafa patlattık burda dimi. Leydi hanım beyin cimnastiği yapsın baa ne :dilcikar:

Muhahha, az nefes al lan. Şimdi senle kedinin fareyle oynadığı gibi oynamak lazım ama neyselaelaelaelaelae, geçmişi oku bakim, aydınlanursun accuk.

yok öyle 3 kuruşa 5 köfte, biz o kadar kafa patlattık burda dimi. Leydi hanım beyin cimnastiği yapsın baa ne :dilcikar:

bak senn :1shok:

eğlenceniz oldum iyi mi :dilcikar:

sadece o sakallı cekin görüntüleri kaza öncesimi sonrası mı ona cevap verin len :gitme:

Şimdi bak ben anlatayım.

Muahhaha, zalak uçmuş yine:roflol:

oyyy altıma edicem, nerden bulursun böyle uçuk şeyler Nevnaniknanik

kandırma lan kızı, şurda ağımıza yeni düşürmüşüz, korkutma (gerçi korkacak tip değil ya:smiley-cool:)

kandırma lan kızı, şurda ağımıza yeni düşürmüşüz, korkutma (gerçi korkacak tip değil ya:smiley-cool:)

:1ninca: şakaydı ha :umursamaz:

sadece o sakallı cekin görüntüleri kaza öncesimi sonrası mı ona cevap verin len :gitme:

Kazadan önce değil M.Ö o. Jek aslında 259 yaşında ama adada gençleşti o avakado ağaçları varya okyanus suyunca 1 gece beklet sonra haşla yaprakları yüzüne sür bak sende öyle olcaksınzemuszemus

Bide John lock varya o da evlerimizin patlatıcısı ayaklı TNT adam. Gelip heryeri patlatıyo oda yaşlı ama çocuk daha aslında 5 yaşında filam yane gerçekten yaaazemuszemus:umursamaz:

Her yeni gelene yapmazsam olmayı kuzuuuzemuszemus

Kazadan önce değil M.Ö o. Jek aslında 259 yaşında ama adada gençleşti o avakado ağaçları varya okyanus suyunca 1 gece beklet sonra haşla yaprakları yüzüne sür bak sende öyle olcaksınzemuszemus

Bide John lock varya o da evlerimizin patlatıcısı ayaklı TNT adam. Gelip heryeri patlatıyo oda yaşlı ama çocuk daha aslında 5 yaşında filam yane gerçekten yaaazemuszemus:umursamaz:

Her yeni gelene yapmazsam olmayı kuzuuuzemuszemus

:dilcikar: :dilcikar: :dilcikar:

Kaza sonrası şekerim. Cek kafayı yiyor adadan kurtulduktan sonra. kendini içkiye veriyor. Keyt'le yaşamaya başlıyorlar kurtulduktan sonra, ama benjamin'in onu ziyaretinden sonra manyaklaşıyor iyice. Adaya geri dönmeleri gerektiğine inanıyor. Çünkü adada kötü olaylar oluyor onlar yokken ve bütün bunlara onların sebep olduğuna inanıyor cek efendi.
5.sezonda adaya geri dönüyorlar netekim ama 1977 yılına. Zamanda yolculuk yani.Bu arada adada kalanlar zaman sabitlenene kadar sürekli zamanda git gel yapıyorlar ve bu onlara zarar veriyor. Faraday'ın sevkülüsü ölüyor (adı neydi la), diğerleride yaveş yaveş ölecekken Con zamanı sabitliyor ve dış dünyaya gidiyor diğerlerini getirmek için. Benjamin Con'u öldürüyor.:1shok: Ölü olan Con adaya geldiklerinde diriliyor. Ama aslında o Con değil kara duman. Con yani karaduman Cekıpı öldürüyor. karaduman aslında insan sıfatında görünen bir yaratık.İstediği kılığa girebiliyor. Hatırlarsan Mr.Eko'nun kardeşi Yemi şeklinde ekoya görünmüştü. ve öldürmüştü onu vicdansız.:gitme:

Jin ölmüyor. Ay sen niye ölsünkü diycen ama 4.sezonu izle öyle konuşalım.

ooooo daha bissürü şey.

Nasıl, hönk oldunmuşakkıdı

Back
X