• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Lost

• Konu Sahibi Konu Sahibi mia
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Bende ya:gitme:Ah ah her bölüm sonu gelipte bi mok anlamadığımız halde teoriler ürettiğimiz günler ahh:sinifsinif:

Ama sezonda başlayıp şapadanak bitecek hemde son sezon bizde şapadanak ortada kaliiicizz acil yeni dizi arayışlarına girmek gereksositososito

Sen fizibilite çalışmalarına başla, ben sana uyarım.

Ama lost bitsin öyle, yoksa ihanet ediyormuş gibi hissederim kendimi:delphin:

haydin size iyi akşamlar
topiğinize gelip rahtsızlık verdiysem kusura bakmayın:utangac:

Bak şimdi anlatıyorum haline acıdım tamam:umursamaz:

Şimdi uçakla dönenler kadın olan hani sayidi tutuklayan aslında jekin babasının görümcesi yani bunu 8.sezonda anladık çoktan ama sen daha izlemedin:umursamaz:

O kadın yıllar yıllar önce yeğeni olan çarliyi kundaktaykene adanın cami avlusuna bırakmış:umursamaz:Sonra içi sinmemiş geri almak için adaya dönüyozemuszemus

Uçaktaki o adamda, bu kadının dayısının karısıopuyorumnanaktanO da tee yıllar yıllar önce babasını öldürmüş patlatmış yane. O da john lokezemuszemusO yüzden john önüne gelen yeri patlatıyoşakkıdı

He bak üşenmedim anlattım işte:CüvCüv:

zuhahaha :roflol:

geçtim ben bu kademeyi :lepi:

ıyi akşamlar pofidi topik sahibi değilim ama tekrar bekleriz..opuyorumnanaktan

haydin size iyi akşamlar
topiğinize gelip rahtsızlık verdiysem kusura bakmayın:utangac:

ay deli kız, her zaman bekleriz ayol, ama hazırlıklı gelicen, her an tetikte olucanşakkıdı

4 sezon 1 bölüm izledik kocişle
2 ye gecemedik kafamçokkarıştı
kocemin kafasını iyice karıstırdım öyle dizi mi olur sıkma canımı dedi iyi mi :delphin:
bugun anama gitmeye karar verdim orda izlicem :1closedeyes:

lady, sabah sabah karga kavaltisini etmeden dalmisin lost sevdasina:delphin:

günaydın süpüş mirmirmirmir
fena halde kafam bozuk :delphin:

günaydin sanada mirmirmirmir
iyi anana git acik kafani dagit madem:delphin:

Ben geldim korka korka lost topiğine neyse diğerleri yok..:kedi:

Back
X