• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Lost

• Konu Sahibi Konu Sahibi mia
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
gecenin bu saatinde lostun 3. sezon finalini izledim bitti çok şükür ama bende bittim charlie öldü çok gereksiz ve anlamsız bi ölümdü ama beni çok üzdü gece gece ağladım yaa hey allahım ölürken bile eline yazıp bilgi veriyo onlar için iyi çocuktu bee:gitme:

gece gece güldürdün beni sen bu üzüntüye charlie nin 7sini falanda okutursun adamın ruhu şad olsun sırnaşık şey

Evet, Charlie'yi hiç sevmememe rağmen benim bile o ölürken içim parçalandı!senağlama
He yaaa!
Hani Eko'cuğum dönüyor dediydilerdi!Kim dedi onu!Çok üzgünüm çoook
Gerçi dönmesini istediğim 2 kişiden biri!(Diğeri de Faraday.alkisalkisalkis)

Evet, Charlie'yi hiç sevmememe rağmen benim bile o ölürken içim parçalandı!senağlama
He yaaa!
Hani Eko'cuğum dönüyor dediydilerdi!Kim dedi onu!Çok üzgünüm çoook
Gerçi dönmesini istediğim 2 kişiden biri!(Diğeri de Faraday.alkisalkisalkis)

ben dediydim dönceğini 5. sezon başlamadan önceki spoilerlarda yazıyodu:a015:

O spoiler'lar gandırıyo bizi anacım!
ınanamayalım kız bir daha....:dilcikar:

Ama bir rivayete göre Charlie de dönebilirmiş de dönmeyebilirmiş de............

hanımlar ben bu 4. sezondan bir halt anlamdım yaa hönklemekden bi hal oldum:1shok:
şimdiye kadar geçmişe gidiliyodu geri dönülüyodu şimdi geleceğe gidiliyo geri dönülüyo birde gelecekte çok saçma şeyler yaşanıyo ne bu yaa çorbaya döndüm hee:mymeka:

hanımlar ben bu 4. sezondan bir halt anlamdım yaa hönklemekden bi hal oldum:1shok:
şimdiye kadar geçmişe gidiliyodu geri dönülüyodu şimdi geleceğe gidiliyo geri dönülüyo birde gelecekte çok saçma şeyler yaşanıyo ne bu yaa çorbaya döndüm hee:mymeka:

Bacım şimdi flashforward denen şeyden oluyor, yani karakterlerin geçmişleri değil, gelecekleri anlatılıyor.
Clair'in bebeğinin neden Kate'te olduğunu sorma Claire'in kaybolmasından başka bir açıklaması yok çünkü!(Nereye gittiği de belli değil!:umursamaz:)
4. sezonda kafan çorbaya döndüyse, 5. sezonda nasıl olursun bilmiyorum. Çünkü benim durumum hiç iyi değil!-tatlicadiarzu-
laelaelaelaelae
kafamçokkarıştı

Bacım şimdi flashforward denen şeyden oluyor, yani karakterlerin geçmişleri değil, gelecekleri anlatılıyor.
Clair'in bebeğinin neden Kate'te olduğunu sorma Claire'in kaybolmasından başka bir açıklaması yok çünkü!(Nereye gittiği de belli değil!:umursamaz:)
4. sezonda kafan çorbaya döndüyse, 5. sezonda nasıl olursun bilmiyorum. Çünkü benim durumum hiç iyi değil!-tatlicadiarzu-
laelaelaelaelae
kafamçokkarıştı

vah vahhhh halimiz duman desene:bbo:
eeee jak neden tepkili bebeği görmeye karşı bende ne sabırsızım dimee seyrette öğren:mymeka:

Onu da söylemeyeyim, ama accık tahmin edebilirsin!:jeyyar:
Bu dizideki entrika pembe dizilerde bilem yok bea!-tatlicadiarzu-

Bence de, Claire bile geri dönüyor, Faraday niye dönmüyor!:mymeka:
Garibim dizide bir sürü şey çözdü, bu da yetmezmiş gibi anası öldürdü.

4. sezonda bitti hanımlar tabi benim aklım cidden çorbaya döndükafamçokkarıştıjohn ne zaman adadan çıktıda öldü jin teknede öldü gibi gözükürken başka bi yerde oyuncak panda almıştı oooof of bu neee ayy clerianın annesinede üzüldüm kadıncaz torununun yanından öylece geçti gitti:gitme:jack tepkisini eğer yanlış anlamadıysam bebeğe değilde babasınaydı sanırım doğrumu anlamışım bebişi görmek istemeyişinin nedeniCADIARZU

Back
X