• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Lost

• Konu Sahibi Konu Sahibi mia
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
kk da online izleme şeysi var ben ilk bikaç bölümü ordan izliyodum hem hiç takılmıyoda durdurup bekletmekte gerekmiyorkaydirigubbakcemile2

KK da hiç seyretmedim..Benim seyrettiğimde takılmıyodu çok rahat seyrettim ama sezon finalinde yanlışlık yapmışlardı benimde kafamı karıştırdılar neyse başka bi yerden bulup seyrettim tamamını..kaydirigubbakcemile3

her akşam oynuyomuş şimdine güzel bilseydim net faturamı patlatmazdım:mymeka:
gerçi daha seyretmek nasip olmadıbenneyaptımkikaydirigubbakcemile3

Evet yaaa!
Her akşam çıkıyor!Tam bizim yemek vaktine denk geliyor annemle babamı da seyretmek zorunda bırakıyorum!!:kedi:Ama onlar da bağımlısı olacak galiba!Hemen sormaya başladılar "şimdi ne olacak, o yaşlı adam niye görünüyor" diye!!kaydirigubbakcemile3
Merakla beklemeye başladılar!

yaaa izledim en sonunda dün sezon finalini ... tebrik ediyorum kendimi ... alkisalkisalkis

ya neydi o son sahneler öle ... hele sawyer ve julietin hali... ben de ağladım valla itiraf ediyorum... :kedi:

Bu akşam 6. bölüm vardı!Sunla Jinin hikayesini anlatıyordu!!!Hep, "gelecekte sizin başınıza neler gelecek neler" diyesim geldi!kaydirigubbakcemile3

Böcüğüm seni de tebrik ederim!!!vereliniortak Evet, ben de Juliet'i hiç sevmememe rağmen acıdım o an!!!:çok üzgünüm:

Çok özledim çoook:çok üzgünüm:

Daha ortada tüyo filan da yok. bekle dur işin yoksa.

En erken Ekim-Kasımda tüyolar düşer, daha çok var yasenağlama

Tüm sezonları al baştan izlemek lazım anca bu aradaki vakit geçer opuyorumnanaktan

Ben geçen sene yazın 4 sezonu birden seyretmiştim ne güzel günlerdi mafoldumben

öhö öhömm :kedi:

şey ben geldim -tatlicadiarzu-

3 sezondayım mannak bağışıklık yaptı ne halt edicim bilmiyom benneyaptımki

ne demek ne ediciyim.Keyfini süreceksin tabüküne sıyırtık:ecrin_bebek:

Ben ilk bulaştığımda bu merete, gece 12 gibi bebeler yattıktan sonra heriflen zabaha kadar izlerdik be. Sonra 2-3 saat uykuyla da kalkıp sabah işe giderdim. Hey gidi günler hey.:gitme:

3 günün sonunda 5. sezonun 13. bölümüne kadar gelmiş bulunmaktayım.alkisalkisalkis
5. sezonun en can alıcı bölümleri 15-16 ve 17 imiş jacob gözüküyormuş, ölüyormuş filan aradaki bölümleri atlayıp direk 15. bölüme mi geçsem acaba... ondan sonra o nerden çıktı, bu nerden türedi diye başlarım :roflol:azimle devam etcez artıkın.:delphin:

3 günün sonunda 5. sezonun 13. bölümüne kadar gelmiş bulunmaktayım.alkisalkisalkis
5. sezonun en can alıcı bölümleri 15-16 ve 17 imiş jacob gözüküyormuş, ölüyormuş filan aradaki bölümleri atlayıp direk 15. bölüme mi geçsem acaba... ondan sonra o nerden çıktı, bu nerden türedi diye başlarım :roflol:azimle devam etcez artıkın.:delphin:

valla 5. sezon finalini de izlemiş biri olarak hala daha o nerden çıktı bu nerden türedi diyorum ben kaydirigubbakcemile3

bende özledim yaa keşki 5 sozonun hepsini 1 ayda izleyip bitrmeseydimkafamçokkarıştı yaza yaysaydım şunu:mymeka:

Dünya genelinde merak ve ilgiyle izlenen Lost dizisinin beşinci ve final sezonunda, birinci sezondaki bazı karakterlerin geri döneceği ve merak edilen tüm soruların cevabını bulacağı bildirildi.

Dizinin yapımcıları Damon Lindelof ve Carlton Cuse, dizinin final sezonuyla ilgili olarak yaptıkları açıklamada, Juliet Burke ve Daniel Faraday adlı karakterlerin, birinci sezondan beri gözükmeyen başka bazı karakterlerle birlikte diziye geri döneceğini belirtti. Final sezonunun bazı açılardan birinci sezonla benzerlikler göstereceğinin ipucunu veren yapımcılar, "ılk sezonda karakterler ormanda koşuşturuyordu, yoğun ve şaşırtıcı olaylar yaşanıyordu, karakterlerin duygusal olarak tanındığı bir dönemdi. Bunları final sezonunda da yaşayacağız" dedi.

Dizide Hugo karakterini canlandıran Jorge Garcia ise, bunun, dizide yaşananları hiç olmamış gibi gösterecek bir final anlamına gelmediğini belirterek, "Bu hayranlarımıza büyük bir ihanet olur" diye konuştu. Yapımcı Cuse da bu konuyla ilgili olarak, "Bize güvenin" mesajını verdi. Lindelof, yeni sezonda zamanda yolculuk ve flash-forward kullanılmayacağını belirterek, "Farklı bir şey yapacağız. Merak edilen bütün soruların cevapları verilecek" dedi. Dizide ayrıca final sezonuna özgü bir anlatım şekli kullanılacağı belirtildi.

AA

(Alıntıdır.)

yavaş yavaş geliyor tüyolar:ecrin_bebek:

Dünya genelinde merak ve ilgiyle izlenen Lost dizisinin beşinci ve final sezonunda, birinci sezondaki bazı karakterlerin geri döneceği ve merak edilen tüm soruların cevabını bulacağı bildirildi.

Dizinin yapımcıları Damon Lindelof ve Carlton Cuse, dizinin final sezonuyla ilgili olarak yaptıkları açıklamada, Juliet Burke ve Daniel Faraday adlı karakterlerin, birinci sezondan beri gözükmeyen başka bazı karakterlerle birlikte diziye geri döneceğini belirtti. Final sezonunun bazı açılardan birinci sezonla benzerlikler göstereceğinin ipucunu veren yapımcılar, "İlk sezonda karakterler ormanda koşuşturuyordu, yoğun ve şaşırtıcı olaylar yaşanıyordu, karakterlerin duygusal olarak tanındığı bir dönemdi. Bunları final sezonunda da yaşayacağız" dedi.

Dizide Hugo karakterini canlandıran Jorge Garcia ise, bunun, dizide yaşananları hiç olmamış gibi gösterecek bir final anlamına gelmediğini belirterek, "Bu hayranlarımıza büyük bir ihanet olur" diye konuştu. Yapımcı Cuse da bu konuyla ilgili olarak, "Bize güvenin" mesajını verdi. Lindelof, yeni sezonda zamanda yolculuk ve flash-forward kullanılmayacağını belirterek, "Farklı bir şey yapacağız. Merak edilen bütün soruların cevapları verilecek" dedi. Dizide ayrıca final sezonuna özgü bir anlatım şekli kullanılacağı belirtildi.

AA

(Alıntıdır.)

yavaş yavaş geliyor tüyolar:ecrin_bebek:

Yani bu demek oluyorki Culyet ölmedi:sm_cool: Şu geri dönecek lafını pek anlamadım, zati her daim vardı Culyet bacım. Acaba Faraday nasıl geri dönecek. Kesin yine Culyetin bombay patlatmasıyla birlikte zamanda atlama olacak. Geri gidecekler, adaya ilk geldikleri zamana:sm_confused: Ondan sonra yaşanlar tekrar yaşanmaya başlanacak ama tabi bizimkiler yermi, yemeeeez. Biliyorlar herşeyi. Karadumana önceden yusuf yusuf derlerken şimdi, "erkeksen gel uleeeyn" derler.naniknanik

Keyt hanımefendide, "yaşasın culyet öldü, sovyır bana kaldı" diye düşünürkene bir de bakacak ki ormanın derinliklerinden çıplak culyet geliyor.kaydirigubbakcemile3 (aynı desmıntın anahtarı çevirdiğinde çıplak kaldığı gibi)

İlk sezondan beri görünmeyen karakterler kim ule. Eko desem, değil, adam 4.sezonda öldü. Şenın desem, belki olabülür, Şenın'ın kardeşi adı her ne karın ağrısıysa belki o da olabilir.

Heee buldum, keyt'i tutuklayan polis de olabilir. Şu maykılın vurduğu polis kız(adı neydi yaa, izlemeye izlemeye unuttum isimleri:gitme:) belki o da olabilir. Goodvin olabilir. Sonracığıma, tek gözlü canavar Mikail olabilir. Adam zaten öldümü kaldımı bilmiyoruz(dokuz canlı mübarek)

ne demek ne ediciyim.Keyfini süreceksin tabüküne sıyırtık:ecrin_bebek:

Ben ilk bulaştığımda bu merete, gece 12 gibi bebeler yattıktan sonra heriflen zabaha kadar izlerdik be. Sonra 2-3 saat uykuyla da kalkıp sabah işe giderdim. Hey gidi günler hey.:gitme:
uykusuzluğa değiyo valla kocemle sabah ezanına kadar izledik
bi kaç saatlik uykuyla işe geldim yavaş gidim 6 sezon gelene kadar diyorum ama ı ıhh fena sonuna gelesim var kafamçokkarıştı

kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
ben anlamadığımı geri sarıp bastan izliyorum
kocemle izlediğim zaman da çenemiz durmii niye öle niye böle nerden çıktı ordan geldi vs vs tartısıyoruz laelaelaelaelae

bende özledim yaa keşki 5 sozonun hepsini 1 ayda izleyip bitrmeseydimkafamçokkarıştı yaza yaysaydım şunu:mymeka:

bende yavas izlemeye çalışıyorum ama mümkün deel :delphin:

kuzum daha 3 sezondayım mikaili öldü sandım aboo yasıyomuş len laelaelaelaelae
culyeti çözemedim henüz 3 sezondayım :delphin:

Back
X