Fransızlar Jini denizde bulduklarında beraber telsiz istasyonuna gidiyorlarıda karaduman içlerinden birini tapınağın altına sürüklediya. Diğerleride onu kurtarmak için girdi oraya. Russo kaldı geride, Jin izin vermedi. Demekki masumiyetlerini o yüzden kaybettiler.fisfisfis
E nolcak şimdi. İtın'ın ne işi vardı Kıleyır'ın yanında yine doktor olmuş adam.bilmiyorumkismile
hımm evet jin görmüştü bunları birbirlerini vururken sanki dimi doğru hatırlıyorsam CADIARZU
ethan ın orda olmasının sebebi de yine julietin "işe yaradı"sıyla alakalı olsa gerek olaylar hiç yaşanmadı ama destiny calls(!) ya o yüzden olsa gerek kader değiştirilemiyor ethanla claire yine karşılaşıyor
aaaaa hakkatten ya, bak cevaplar sendeymiş,
valla anlamadım ben bu işi, herkes birbirinin içine kaçıyo
nasıl bağlıcaklar merak ediyorum
belkide karaduman kötü değildir, ters köşe yapıyor olabilirler mi
herkesde birbirinini kullanıyo
önümüzdeki bölümün fragmanını izlediniz demi kızlar, kafam daha da karıştı vallasempatiksalakcinni
ya bende tebiaklinialirimsmileben j. j. abrams ın fringe i de izliyom içini okurum ben onun:hulya:
ordada paralel evren paralel gerçeklik cart curt var eyvahedigeldismile
valla ben bişeye bağlamalarından umudu kestim kader dicekler ki zaten sezon öncesi spoilerlarda gizemin kalıcağını da söylediler bizimkilerde kaderimse çekerim diceklerkaydirigubbakcemile3ben jacke de kıl kapmaya başladım o da ayrı bi gıcık:bbo: