Vay anasını Kıleyıra bakın hele. O çıtkırıldım kız gitmiş yerine manyak bir katil gelmiş.akannehir
Nasıl öldürdü adamı, ıyyyykafamçokkarıştı
Kesinlikle Jinide öldürecekti de uyanık Jin hemen lafı çevirdi.
salak Keyt de düştü ecelinin peşine, ohhhh, inşallah Kıleyır parçalara ayırır onusempatiksalakcinni
Ceklen Hugo da ucuz kurtuldu kanımca tapınaktan. Karaduman oraya gidince neler olacak, çok merak ediyorum. ıyide benim anlamadığım, karaduman Ajira adaya düştüğünden itibaren Con kılığında. Bu çakma Con ne ara gitti kıleyirle görüştü, bebesinin tapınakta olduğunu söyledi.eyvahedigeldismile
Kıleyir ormanda aeronu bıraktıktan sonra bir şekilde yaralandı sanırım, ve tapınaktakiler onu buldular ve havuza soktular. Enfeksiyon kapması ve bir katile dönüşmesi bu şekilde olsa gerek. Sonrada tapınaktan kaçtı ormanda önüne geleni öldürdü.eyvahedigeldismile, e tabi o meşhur havuza giren geçmişini hatırlamıyorya, earonu ormanda bıraktığını, filan hatırlamadı kanımca, tapınakta sanıyor zavallı.
Kıleyirla Keyt'in buluşmalarını dört gözle bekliyorum. ınşallah gelecek bölümde gösterirler:lepi:, Keyt'e ne işkenceler yapar ama Kıleyir, zuhahhahakaydirigubbakcemile3, ohh ellerin dert görmesin Kıleyir bacı:hulya:
salak Keytin haberi yok tabi , enfeksiyondan bilmem neden, eski Kıleyir sanıcak onuaklinialirimsmile