He ya, top gibi bir geçmişe, bir geleceğe atıp duruyorlar adamceğizi. Widmor o zamandan belliymiş gaddar, pisluk:mymeka:, da niye adalılardan ayrılmış sonra, niye ayrı düşmüşler. Riçırt'a kafamı tutmuş" ben oluciyim uleeyn buranın lideri" mi demişki:uhm: Yoksa Dharmacılar aklınımı çelmiş. Ne olmuş be:mymeka: Widmor vakti zamanında Benjamine suitinde demiştiya, benim olan şeyi alıcam (adayı yani) nerden onun oluyor. Niye kardeşim bütün bu soru işaretleri. ne vardı yani bizimkiler gibi aşk filmi çekseler. Esas kızla oğlan aşık olsalar (peniylen dezmınt) sonra esas kızın babası (widmor) onlara karşı çıksa "nayır siz evlenemezsiniz" filan dese. Onlarda kaçsalar. başlarına türlü türlü iş gelse. Kadın kötü yola düşse oğlan onu arasa, sonra bataktan kızı çıkarsa bassa nikahı evlenseler, bir düzine çocukları olsa fenamı olur yani. Bizde soruları çözücez diye bu kadar yırtınmamış olurduk.
Akşam bir daha izledim, ama sanki lost değilde başka bir dizi izliyormuşum gibi geldi. Ne bileyim, hem kısa sürdü hemde zevk alamadım:dilcikar: