Oy, oy, oy, oy, napam, nerelere gidem.

Savyıra içim gitti ya, nasıl baktı öyle keytesenağlama, galiba gerçekten seviyor keyt'i. Keyt'i bu kadar severken nasıl julyet'le yakınlaşacaklar bilmembenneyaptımki. Ama napsın adamceğiz, elde bir tek julyet kalıyor-tatlicadiarzu-
tek tek burunları kanıyor bizimkilerin. Kanamayan sawyır, John, ve faraday kaldı. Adada bulunuş zamanına göre başlıyorsa bu kanama Faraday'ın Julyetten önce kanaması lazım. Ne de olsa o Koreli doktor adadayken bizim faraday da çalışıyordu kazıda, ordaydı yani. Bu arada Koreli doktorun çocuğu vardıya hani ilk bölümde kesin çarlot demiştim.Bir kez daha iddia ediyorum, çünkü ilaç deposuna giderken Cek ameliyat olacaktıya hani, kapı girişinde Jin'le Sun'ın konuşmalarını anlamıştı, Jinde onun Korece bildiğini çakmıştı. yaa işte böyle. O yüzden ilk onun burnu kanadı.
Miles hangi ara adada bulundu bilmiyorum, sonra öğrenebiliriz kanımca
e Julyette 3 yıldır adada, kanaması normal. faraday'ın niye kanamadı pekiCADIARZU
Fransız kadın, Danniel Rouusse çok tatlı bir bayanmış, şirin bir kız.demekki kızının acısı, ada şartları 16 yılda bayağı bir çökertmiş kadını. Yoksa mümkünatı yok o kadar yaşlanmaz insan yav.:sm_confused:
John orkideye gidince napacak. Ölümü nasıl olacak. Galiba çok sonra öğreneceğiz bunu. Ayrıca bu senaristleride anlamak mümkün değil he, ne öyle yanıltmaca yapıyorlar. Vay efendim Aeronu almak isteyen Claire'nin annesiymiş gibi gösterdiler. Ne tesadüf dimi. meğer kadın Oceanic'e dava açmış, avukatıda Ben'in avukatıymış. Dalgamı geçiyor bu senaristler bizlen:mymeka:, ters köşe oldum kadını görünce.:1shok: