• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Lost

• Konu Sahibi Konu Sahibi mia
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
senağlamasenağlama ula 2 dk da naadar değişken oluyor bu netload. şimdide 4 saat 47 dk diyor yaaa, ağzını kırdığım:mymeka:

Bakalım biz ne zaman izleyebileceğiz.
Nevbahaaarrrrrrrr gülüm nassın iyimisin :jeyyar:

senağlamasenağlama ula 2 dk da naadar değişken oluyor bu netload. şimdide 4 saat 47 dk diyor yaaa, ağzını kırdığım:mymeka:

kuzum rapidden indirsene netload hem çok yavaş indiriyor hemde dediğin gibi %80 hatta %95 e gelip kapanıyor:mymeka:o da benim başıma geldiydi:çok üzgünüm:bilg. kilitlenmesinden değil ayrıca sanırsam ücretsiz kullanıcı süresi doluyo ondan kapanıyor :1rolleyes:
ben bi rapidden bi de limewire dan indiriyorum işimi sağlama alıyom yanii:jeyyar:
rapidden daha hızlı indiriyor aralarda 15 dk. beklemeye rağmen netloadtan daha hızlı oluyor limewire da indirme tamalanmasa bile %50 de bile olsa tamamı izleniyorsüprizzzzz

İndirmeye başladım. Allahtan birşey gelmezse 3 saat 45 dk sonra inmiş olicek Lostum.Netloadın azizliği işte naparsın.:delphin:

Her hafta böyle oluyor ya sinir.:kızgın:, tam indirmeye başlıyorum %80-85 oluyor hooop bilg. kitleniyor. Sonra baştan indir. Neyse ikinci indiriliyor o da çalışmıyor. Geçen hafta tam 4 kez indirdim lan:mymeka:. Ama vazgeçmek yok. İnatçı kuzuyu tanımamış bu lostçular:jeyyar:

aha bakın benim dediğim başıma geliyor yaasenağlama, yine uçtu gitti bilg. kapandı.
Perşembenin uğursuzluğumu desem, Lost'un mu bilmem.

Ama durmak yok yola devam:lepi: (ne dedim ben yaaa:mymeka:)

Dipçik gibiyim az sabır:jeyyar:

Nev öğleden sonra koy nolursun. Öğlenden sonra rahatım, izleyebilirim inşallah.benneyaptımki

Yoksa benim bu linkten hayır yok.:1no2:

ya ben indirdim kuzum yaa... 1. part 20 dk ; 2. part 25 dk ...
şimdi kontrol edicem...

istersen rapid link vereyim sana ?

izliceeem 15 dk kaldı :dance: :sm_cool:

Son düzenleme:
Ben yine dört ayağının üstüne düştükaydirigubbakcemile3
Ne dalavereci bir adam yawkaydirigubbakcemile3

ooooofff ne bölmdü yaa bi ara nefes almadığımı farkettim :roflol: valla neymiş kimmiş nedenmiş demediğim tek bölüm ilan ediyorum kendilerini :lepi: senaristler haykırışlarımızı duymuş olsa gerek akşama birde eşimle serederim tam oluur :teytey:

içimin yağları eridi ben bir güzel dayak yerkenkaydirigubbakcemile3

5.sezonun en iyi bölümlerinden biriydi diyebilirim...su benjo hasta yahuu

bana bak bencoo evinin adamııııı
conun essiri olacassıııııın
tamam mı uleeeeen kaydirigubbakcemile

Nihayet izleyebildim son 3 bölümü bitirdim derken yenisi geldi :(
Bakalım ne zamana izleyeceğim 12. bölümü :((

Benjamini o kadar sinir olmama rağmen 11. bölümde çok acıdım ya :çok üzgünüm:

Adam durup dururken böyle sadist olmamış -tatlicadiarzu-

Back
X