• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Lost

• Konu Sahibi Konu Sahibi mia
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
[dailymotion]video/x8xa57_lost-ask-lost-michael-emerson_creation[/dailymotion]

Şunun sevimliliğine bakın bi yaa:asigim:

Bakmiiyycimmmm bakmiycimmmmm ülennn.

Sinek pik koyman nan heyecanı kalmiy:mymeka:

Yarın izlicem ben:dilcikar::roflol:

Bakmiiyycimmmm bakmiycimmmmm ülennn.

Sinek pik koyman nan heyecanı kalmiy:mymeka:

Yarın izlicem ben:dilcikar::roflol:

Sinek pik değil be tırsık manda. Ben ile yapılan bir söyleşi. Çok sevimli ama:smiley-cool:

Aha buda kamera arkası

[dailymotion]video/x71xca_lost-season-4-michael-emerson-on-lo_creation[/dailymotion]

Ne dediğinide anlasam tam süper olacaktı ama sevimli görünüyor evet -tatlicadiarzu-

Sinek pik değil be tırsık manda. Ben ile yapılan bir söyleşi. Çok sevimli ama:smiley-cool:

Söz konusu Ben mi?
Aman Tanrım çok şekeeeeeeeer!:1rolleyes:
Ben 1, Riichard2.....
Of neyse bu sıra bitmez....benneyaptımki

:1shok:Şok oldum la.
Tohtorun bebesi meğer ...... imiş. Ama hiç benzemiyorduki. Sarışın bebeydi o:uhm:

öfff biran önce eve gidipde izlesem. Sessiz sedasız da izlenmiyor ki:delphin:

Söz konusu Ben mi?
Aman Tanrım çok şekeeeeeeeer!:1rolleyes:
Ben 1, Riichard2.....
Of neyse bu sıra bitmez....benneyaptımki

Ahhh yavruuum, bekarlık başına vurdu zaar:teselli::delphin:

:1shok:Şok oldum la.
Tohtorun bebesi meğer ...... imiş. Ama hiç benzemiyorduki. Sarışın bebeydi o:uhm:

öfff biran önce eve gidipde izlesem. Sessiz sedasız da izlenmiyor ki:delphin:

tohtor kim bebe kim beee ... :uhm:
ben daha 1. partı indirdim...
dur söyleme ... yasakkelime

14.bölümün promosunuda vermişler yav. 2 hafta ara var. Yani önümüzdeki hafta küçük bir derleme yapacaklar şimdiye kadarki olanlardan.:delphin:

Topiğin sahibi ben oldum he, maşallah kimsecikler uğramaz olmuş buralara:delphin:

Ya 5. sezonu izliyorum şuanda 13. bölümünü izleyemedim. Çok merak ediyorum walla neler olacak acaba....

Son düzenleyen: Moderatör:
Doktorunun çocuğunun miles olduğunu biliyordum
Bu bölümde de bunu öğrenmiş olduk hepimiz..

Son düzenleme:
Doktorunun çocuğunun miles olduğunu biliyordum
Bu bölümde de bunu öğrenmiş olduk hepimiz..

Yalan, külliyen yalan. Şimdi 5.sezon ilk bölümdeki bebeye bakın bir de bu bölümdeki bebeye. Hiç alakaları yok yav. O bebe sarışın bikere. Çekim hatası neyinmi bu CADIARZU

bu haftada ben izlemedim iştee ben siziii iki gün bekledim dr un bebesiymiş :dilcikar: oynamıom işte

ızleyenler anlatırsa dop olsunlar:delphin:

sen yitirme umudunu kaydirigubbakcemile3

3 bölüm kaldı elbet birinde çıkcak:çok üzgünüm:

Eko meko yok kardeşim, başka bahara inşallah:delphin:

off evet yoktu hakketen:çok üzgünüm:hani milesla hurley ortak noktalarını keşfettiler yaa hee bu hurleyde ekoyla satranç oynuyodu eski bi bölümde dedim heralde bu bölüm olcak ama yok:çok üzgünüm:

Yalan, külliyen yalan. Şimdi 5.sezon ilk bölümdeki bebeye bakın bir de bu bölümdeki bebeye. Hiç alakaları yok yav. O bebe sarışın bikere. Çekim hatası neyinmi bu CADIARZU

bence çekim hatası değildir yaa doğrudur yaniiCADIARZUevet bebeler farklı ama neyse annarız elbetfisfisfis

Back
X