Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Spoiler, bütün heyecanı kaçırırsınız izleyenler okusun sadece
Bölüm sonunda beyaz planda Lost yazısı ekrana geliyor. FQM sürüm burada bitiyor ancak bundan sonra Jack yerde yatarken gözlerini açıyor aynı dizinin ilk bölümü başlangıcı gibi. Bu sahne eksik.
Alıntıdır
Spoiler, bütün heyecanı kaçırırsınız izleyenler okusun sadece
Bölüm sonunda beyaz planda Lost yazısı ekrana geliyor. FQM sürüm burada bitiyor ancak bundan sonra Jack yerde yatarken gözlerini açıyor aynı dizinin ilk bölümü başlangıcı gibi. Bu sahne eksik.
Alıntıdır
nevbahar ilk yorumu kendi yaptığına göre bizimde bişiler yazmamıza izin verir herhaldekaydirigubbakcemile3
jack kate i sevdiğini ima edince sawyer delirip jacki yumruklamya başladı, julyette buna şahit oldu ve çok kırıldı. şimdi sawyerle jack aslında kate ye aşıkta kate kime aşık belli değil, bir eli yağda bir eli balda olsun istiyo herhalkaydirigubbakcemile3
şanslı kadın ya gıcık:mymeka::dilcikar::dilcikar:
Bu arada olayı iyi ve kötüye indirgerlerse olay çok basitleşmiş olmaz mı? Dizi de kimse gerçekten iyi ya da kötü değil çünkü.
bu sahildeki jacob un yanındaki sakallı amcanın neden jacobu öldürmek için sezonlar boyu entrika kurduğunuda anlamadım, gitsin direk öldürsünkaydirigubbakcemile3:uhm:
Dizideki herkez kasparow dan beter be herkezin bi hazır karşı hamlesi var
bu arada bernardla rose çok tatlı dimi, sonunda çıktılar piyasaya:asigim::asigim::asigim:
Heykelde çok heybetliymiş yani bu heykelde daha çok sır olabilir-tatlicadiarzu-
bu jacobun düşmanının ölülerin yerine geçme gücü var herhal benjaminin kızının yerinede geçmişti,
kler de hala yok o nerden, nasıl çıkcak bakalım, çocugunuda başkası büyütmeye devam ediyo, güya kendi büyütmesi lazımdı.:ecrin_bebek::ecrin_bebek:
Gerilim müziğide çok hoş dimi
Amma çorba yaptımkaydirigubbakcemile3
Bide dizinin finalinde süper felsefik laflar vardı bittim yani, mesela aslında fedakarlık diye birşeyin olmadığı kimsenin kimseye fedakarlık yapmayacağı gibia.s.
O adam kara duman ya o nedenle benin kızının yerine geçip jouhun sözünden çıkma dedi yani kendi sözünden demek istedi hoşşik:mymeka:
Sawyer kateye aşık değildir artık ya sanmıyorum jacke git istiyosan karşında al onu dedi, juliet gittiğinde ise ordan kalkmadı of offfsenağlama
O adam dediğim gibi kara duman, jacopta beyaz duman dersek iyi kötü tanrının savaşı da diyebiliriz. Jacop adaya insanlar getiriyor dokunuyor onlara dış dünyada, adada onları ölçüyolar, ama bu arada kötü kardeş hainleşip iyi kardeşi vuruyor:mymeka:
Kesinlikle sawyer kate ye aşık, juliyetin bundan duyduğu rahatsızlık bütün sezon belliydi, hep sawyerin onu bırakıp kate e gitceğinden korktu, finaldede seni bulmazsam kaybetmişte olmam o yüzden bombayı patlatmalıyız dedi, çünkü jack kate yi sevdiğini söylediğinde gözündeki öfkeyi gördü bunuda söyledi sawyere. Sawyerin julietle bağı farklı aşk değil, sevgi, ortak geçmiş(dhrama girişimde yanlızdı ikisi), bağlılık vs..senağlamasenağlamasenağlama
Eğer o herif kara dumansa, kara duman her zaman kötülük yapmış değil bi keresinde ekoyla karşı karşıya geldi bakıştılar ve çekip gitti, neden?CADIARZU
Bide bu jacob bu elemanları neden çocukluklarından beri takip ediyor yoksa olay sadece "destiny" mi, bu kadar basit olmaz.
Ve richard gibi yaşlanmıyor
Ayrıca neden hugoyu adaya dönme konusunda ikna etti bu jacob, onların adaya dönmesinin ne faydası olacaktıki ona zararından başka
Ayrıca benjaminle arasındaki felsefik konuşmaya ne diyosunuz "ya sen?" ne demek?
Ayrıca iyiler ölmez vatan bölünmez, amarıkan filmlerinde kötüler kazanmaz-tatlicadiarzu-kaydirigubbakcemile3
Bak şekpirin bir oyunu var tanrılar adaya insanları getirir denerler bir iyi bir kötü tanrı, ekoya görünüp kaybolmadı ki kara duman konuştuktuktan hemen sonra kaybolup 2 dakika sonra vurdu kırdı parçaladı herifidelikafadulden
sadece jack ve juliet duygularından emin bence kate ve sawyer değil yani kime ne hissetiklerini bilmiolar.ikiside çok bencil.yafrimm julietin başına gelenler sawyerin arkasından döktüğü gözyaşları ne kaa duygusaldı bizim türk filmleri gibim.
john kılıklı herife acayipp kıl oldum salk salak sırıtıodu herşeye.benjaminide maşa yaptı ne kadar çaresizdi kuzuydu benjamin hey gidi ben heyyy neydin ne hale geldin.karaduman ii kullandı onuda kışkırtarak jacoba
yanlız ben şunu annamadım jacob öldürülmesi bu kadar kolay birimiydi koskoca bi dünya insanı yöneten jacob.orası pek saçma olmuş be.geliyorlar derken kimden bahsetti acaba bence 6 . sezonda ekşın var baya.ilonadan söz etmiş olamas daha büük bi güç varmış gibi geldi bana
ilonada ne ayak onu çözemedim nie jacob ondan yardım istediki
bide ilk sahildeki sahnede madem karaduman öldüerecedi jacobımı nie öldüremedi ona ne engel oldu madem bu kaa kolaydı jacobı öldürmek orda nie öldürmedi burayı heç anlamadım
bide sondaki beyaslık yine parlamydı galiba yoksa bunlar o ilk bindikleri uçağa binerlerse birbirini tanımycekler adayı bileycekler ee dizi nası devam edicek.öle bişi olmucak gibi sanki
sunla jinde kavuşamadı bu sezon
6. sezonda claire i görücez artık onuda çok merak ediyorum noldu nere kayboldu
sadece jack ve juliet duygularından emin bence kate ve sawyer değil yani kime ne hissetiklerini bilmiolar.ikiside çok bencil.yafrimm julietin başına gelenler sawyerin arkasından döktüğü gözyaşları ne kaa duygusaldı bizim türk filmleri gibim.
john kılıklı herife acayipp kıl oldum salk salak sırıtıodu herşeye.benjaminide maşa yaptı ne kadar çaresizdi kuzuydu benjamin hey gidi ben heyyy neydin ne hale geldin.karaduman ii kullandı onuda kışkırtarak jacoba
yanlız ben şunu annamadım jacob öldürülmesi bu kadar kolay birimiydi koskoca bi dünya insanı yöneten jacob.orası pek saçma olmuş be.geliyorlar derken kimden bahsetti acaba bence 6 . sezonda ekşın var baya.ilonadan söz etmiş olamas daha büük bi güç varmış gibi geldi bana
ilonada ne ayak onu çözemedim nie jacob ondan yardım istediki
bide ilk sahildeki sahnede madem karaduman öldüerecedi jacobımı nie öldüremedi ona ne engel oldu madem bu kaa kolaydı jacobı öldürmek orda nie öldürmedi burayı heç anlamadım
bide sondaki beyaslık yine parlamydı galiba yoksa bunlar o ilk bindikleri uçağa binerlerse birbirini tanımycekler adayı bileycekler ee dizi nası devam edicek.öle bişi olmucak gibi sanki
sunla jinde kavuşamadı bu sezon
6. sezonda claire i görücez artık onuda çok merak ediyorum noldu nere kayboldu
O kulubede bi ara jack ın babası görünmemişmiydi yoksa o damı kara dumandı?