• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Lost

• Konu Sahibi Konu Sahibi mia
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
benneyaptımki notmu aliyon.
sen cözdün bu isialkisalkisalkis

bu dizi alti sezon mu olacadi.
ya ben bu diziyi bide bastan itibaren dublajli izlemek istiyom he:delphin:

Spoiler, bütün heyecanı kaçırırsınız izleyenler okusun sadece

Bölüm sonunda beyaz planda Lost yazısı ekrana geliyor. FQM sürüm burada bitiyor ancak bundan sonra Jack yerde yatarken gözlerini açıyor aynı dizinin ilk bölümü başlangıcı gibi. Bu sahne eksik.

Alıntıdır

Bölüm sonunda beyaz planda Lost yazısı ekrana geliyor. FQM sürüm burada bitiyor ancak bundan sonra Jack yerde yatarken gözlerini açıyor aynı dizinin ilk bölümü başlangıcı gibi. Bu sahne eksik.

Alıntıdır

onu niye eksik koymuslarkine:delphin:
ayhhh yakinda beyaz olucam:roflol:

Alıntıdır

Onun kesinliği hala yok o fake kafaları karıştırmak için yapılmıştır teorilerim kadar eminim:1closedeyes:delikafadulden

.....................................................

Son düzenleme:
süper bir filnal olmus 5.sezon cok sönük gecmisti ama bu gercekten degdi...
juliet basardi en son sahne parlamaydi bence sawyer nasi agladi ya
cok güzel yazmislar..jacob a yazik oldu ama eger bunlar basardiysa eger oda yasiyor olur sanirim...süperdi ya tadi damagimda kaldi

nevbahar ilk yorumu kendi yaptığına göre bizimde bişiler yazmamıza izin verir herhaldekaydirigubbakcemile3
jack kate i sevdiğini ima edince sawyer delirip jacki yumruklamya başladı, julyette buna şahit oldu ve çok kırıldı. şimdi sawyerle jack aslında kate ye aşıkta kate kime aşık belli değil, bir eli yağda bir eli balda olsun istiyo herhalkaydirigubbakcemile3
şanslı kadın ya gıcık:mymeka::dilcikar::dilcikar:
Bu arada olayı iyi ve kötüye indirgerlerse olay çok basitleşmiş olmaz mı? Dizi de kimse gerçekten iyi ya da kötü değil çünkü.
bu sahildeki jacob un yanındaki sakallı amcanın neden jacobu öldürmek için sezonlar boyu entrika kurduğunuda anlamadım, gitsin direk öldürsünkaydirigubbakcemile3:uhm:
Dizideki herkez kasparow dan beter be herkezin bi hazır karşı hamlesi var
bu arada bernardla rose çok tatlı dimi, sonunda çıktılar piyasaya:asigim::asigim::asigim:
Heykelde çok heybetliymiş yani bu heykelde daha çok sır olabilir-tatlicadiarzu-
bu jacobun düşmanının ölülerin yerine geçme gücü var herhal benjaminin kızının yerinede geçmişti,
kler de hala yok o nerden, nasıl çıkcak bakalım, çocugunuda başkası büyütmeye devam ediyo, güya kendi büyütmesi lazımdı.:ecrin_bebek::ecrin_bebek:
Gerilim müziğide çok hoş dimi
Amma çorba yaptımkaydirigubbakcemile3

Bide dizinin finalinde süper felsefik laflar vardı bittim yani, mesela aslında fedakarlık diye birşeyin olmadığı kimsenin kimseye fedakarlık yapmayacağı gibia.s.

Son düzenleyen: Moderatör:
Daha ben izlemedim layn. Accuk susun.:mymeka:

Allahım onlayn izliyim diyorum hep takılıyor. rapidden indiriyim diyorum çok yavaş. Dünden beri bi lost indiremedim.:mymeka: gerçi acelem ne önümde deee 8 ay var. Her hafta bir part indirsem ohooooonaniknanik

nevbahar ilk yorumu kendi yaptığına göre bizimde bişiler yazmamıza izin verir herhaldekaydirigubbakcemile3
jack kate i sevdiğini ima edince sawyer delirip jacki yumruklamya başladı, julyette buna şahit oldu ve çok kırıldı. şimdi sawyerle jack aslında kate ye aşıkta kate kime aşık belli değil, bir eli yağda bir eli balda olsun istiyo herhalkaydirigubbakcemile3
şanslı kadın ya gıcık:mymeka::dilcikar::dilcikar:
Bu arada olayı iyi ve kötüye indirgerlerse olay çok basitleşmiş olmaz mı? Dizi de kimse gerçekten iyi ya da kötü değil çünkü.
bu sahildeki jacob un yanındaki sakallı amcanın neden jacobu öldürmek için sezonlar boyu entrika kurduğunuda anlamadım, gitsin direk öldürsünkaydirigubbakcemile3:uhm:
Dizideki herkez kasparow dan beter be herkezin bi hazır karşı hamlesi var
bu arada bernardla rose çok tatlı dimi, sonunda çıktılar piyasaya:asigim::asigim::asigim:
Heykelde çok heybetliymiş yani bu heykelde daha çok sır olabilir-tatlicadiarzu-
bu jacobun düşmanının ölülerin yerine geçme gücü var herhal benjaminin kızının yerinede geçmişti,
kler de hala yok o nerden, nasıl çıkcak bakalım, çocugunuda başkası büyütmeye devam ediyo, güya kendi büyütmesi lazımdı.:ecrin_bebek::ecrin_bebek:
Gerilim müziğide çok hoş dimi
Amma çorba yaptımkaydirigubbakcemile3

Bide dizinin finalinde süper felsefik laflar vardı bittim yani, mesela aslında fedakarlık diye birşeyin olmadığı kimsenin kimseye fedakarlık yapmayacağı gibia.s.

O adam kara duman ya o nedenle benin kızının yerine geçip jouhun sözünden çıkma dedi yani kendi sözünden demek istedi hoşşik:mymeka:

Sawyer kateye aşık değildir artık ya sanmıyorum jacke git istiyosan karşında al onu dedi, juliet gittiğinde ise ordan kalkmadı of offfsenağlama

O adam dediğim gibi kara duman, jacopta beyaz duman dersek iyi kötü tanrının savaşı da diyebiliriz. Jacop adaya insanlar getiriyor dokunuyor onlara dış dünyada, adada onları ölçüyolar, ama bu arada kötü kardeş hainleşip iyi kardeşi vuruyor:mymeka:

O adam kara duman ya o nedenle benin kızının yerine geçip jouhun sözünden çıkma dedi yani kendi sözünden demek istedi hoşşik:mymeka:

Sawyer kateye aşık değildir artık ya sanmıyorum jacke git istiyosan karşında al onu dedi, juliet gittiğinde ise ordan kalkmadı of offfsenağlama

O adam dediğim gibi kara duman, jacopta beyaz duman dersek iyi kötü tanrının savaşı da diyebiliriz. Jacop adaya insanlar getiriyor dokunuyor onlara dış dünyada, adada onları ölçüyolar, ama bu arada kötü kardeş hainleşip iyi kardeşi vuruyor:mymeka:

Kesinlikle sawyer kate ye aşık, juliyetin bundan duyduğu rahatsızlık bütün sezon belliydi, hep sawyerin onu bırakıp kate e gitceğinden korktu, finaldede seni bulmazsam kaybetmişte olmam o yüzden bombayı patlatmalıyız dedi, çünkü jack kate yi sevdiğini söylediğinde gözündeki öfkeyi gördü bunuda söyledi sawyere. Sawyerin julietle bağı farklı aşk değil, sevgi, ortak geçmiş(dhrama girişimde yanlızdı ikisi), bağlılık vs..senağlamasenağlamasenağlama

Eğer o herif kara dumansa, kara duman her zaman kötülük yapmış değil bi keresinde ekoyla karşı karşıya geldi bakıştılar ve çekip gitti, neden?CADIARZU

Bide bu jacob bu elemanları neden çocukluklarından beri takip ediyor yoksa olay sadece "destiny" mi, bu kadar basit olmaz.
Ve richard gibi yaşlanmıyor
Ayrıca neden hugoyu adaya dönme konusunda ikna etti bu jacob, onların adaya dönmesinin ne faydası olacaktıki ona zararından başka
Ayrıca benjaminle arasındaki felsefik konuşmaya ne diyosunuz "ya sen?" ne demek?

Ayrıca iyiler ölmez vatan bölünmez, amarıkan filmlerinde kötüler kazanmaz-tatlicadiarzu-kaydirigubbakcemile3

Kesinlikle sawyer kate ye aşık, juliyetin bundan duyduğu rahatsızlık bütün sezon belliydi, hep sawyerin onu bırakıp kate e gitceğinden korktu, finaldede seni bulmazsam kaybetmişte olmam o yüzden bombayı patlatmalıyız dedi, çünkü jack kate yi sevdiğini söylediğinde gözündeki öfkeyi gördü bunuda söyledi sawyere. Sawyerin julietle bağı farklı aşk değil, sevgi, ortak geçmiş(dhrama girişimde yanlızdı ikisi), bağlılık vs..senağlamasenağlamasenağlama

Eğer o herif kara dumansa, kara duman her zaman kötülük yapmış değil bi keresinde ekoyla karşı karşıya geldi bakıştılar ve çekip gitti, neden?CADIARZU

Bide bu jacob bu elemanları neden çocukluklarından beri takip ediyor yoksa olay sadece "destiny" mi, bu kadar basit olmaz.
Ve richard gibi yaşlanmıyor
Ayrıca neden hugoyu adaya dönme konusunda ikna etti bu jacob, onların adaya dönmesinin ne faydası olacaktıki ona zararından başka
Ayrıca benjaminle arasındaki felsefik konuşmaya ne diyosunuz "ya sen?" ne demek?

Ayrıca iyiler ölmez vatan bölünmez, amarıkan filmlerinde kötüler kazanmaz-tatlicadiarzu-kaydirigubbakcemile3

Bak şekpirin bir oyunu var tanrılar adaya insanları getirir denerler bir iyi bir kötü tanrı, ekoya görünüp kaybolmadı ki kara duman konuştuktuktan hemen sonra kaybolup 2 dakika sonra vurdu kırdı parçaladı herifidelikafadulden

sadece jack ve juliet duygularından emin bence kate ve sawyer değil yani kime ne hissetiklerini bilmiolar.ikiside çok bencil.yafrimm julietin başına gelenler sawyerin arkasından döktüğü gözyaşları ne kaa duygusaldı bizim türk filmleri gibim.
john kılıklı herife acayipp kıl oldum salk salak sırıtıodu herşeye.benjaminide maşa yaptı ne kadar çaresizdi kuzuydu benjamin hey gidi ben heyyy neydin ne hale geldin.karaduman ii kullandı onuda kışkırtarak jacoba
yanlız ben şunu annamadım jacob öldürülmesi bu kadar kolay birimiydi koskoca bi dünya insanı yöneten jacob.orası pek saçma olmuş be.geliyorlar derken kimden bahsetti acaba bence 6 . sezonda ekşın var baya.ilonadan söz etmiş olamas daha büük bi güç varmış gibi geldi bana
ilonada ne ayak onu çözemedim nie jacob ondan yardım istediki
bide ilk sahildeki sahnede madem karaduman öldüerecedi jacobımı nie öldüremedi ona ne engel oldu madem bu kaa kolaydı jacobı öldürmek orda nie öldürmedi burayı heç anlamadım
bide sondaki beyaslık yine parlamydı galiba yoksa bunlar o ilk bindikleri uçağa binerlerse birbirini tanımycekler adayı bileycekler ee dizi nası devam edicek.öle bişi olmucak gibi sanki
sunla jinde kavuşamadı bu sezon
6. sezonda claire i görücez artık onuda çok merak ediyorum noldu nere kayboldu

Bak şekpirin bir oyunu var tanrılar adaya insanları getirir denerler bir iyi bir kötü tanrı, ekoya görünüp kaybolmadı ki kara duman konuştuktuktan hemen sonra kaybolup 2 dakika sonra vurdu kırdı parçaladı herifidelikafadulden

bad guy bad guy dır good guy good guy dır diyosun, bu bende hayal kırıklığı yaratır o zaman bu dizinin batman le örümcek adamdan ne farkı kalır, diye ezikleyim hemen lostukaydirigubbakcemile3
diğer sorularım için tahminlerinizi bekliyorum arkadaşlara.s.
O kulubede bi ara jack ın babası görünmemişmiydi yoksa o damı kara dumandı?

miles ın baba diye bağırmasıda dramatikti, baba işte atsan atılmaz satsan satılmazsenağlama
bu arada bu jackle sawyer, bi harekette bulunmak için neden kadınların gözüne bakıyo ya, bi gözlerle onay alma durumu var, gerçek hayattaki gibikaydirigubbakcemile3

sadece jack ve juliet duygularından emin bence kate ve sawyer değil yani kime ne hissetiklerini bilmiolar.ikiside çok bencil.yafrimm julietin başına gelenler sawyerin arkasından döktüğü gözyaşları ne kaa duygusaldı bizim türk filmleri gibim.
john kılıklı herife acayipp kıl oldum salk salak sırıtıodu herşeye.benjaminide maşa yaptı ne kadar çaresizdi kuzuydu benjamin hey gidi ben heyyy neydin ne hale geldin.karaduman ii kullandı onuda kışkırtarak jacoba
yanlız ben şunu annamadım jacob öldürülmesi bu kadar kolay birimiydi koskoca bi dünya insanı yöneten jacob.orası pek saçma olmuş be.geliyorlar derken kimden bahsetti acaba bence 6 . sezonda ekşın var baya.ilonadan söz etmiş olamas daha büük bi güç varmış gibi geldi bana
bide ilk sahildeki sahnede madem karaduman öldüerecedi jacobımı nie öldüremedi ona ne engel oldu madem bu kaa kolaydı jacobı öldürmek orda nie öldürmedi burayı heç anlamadım
bide sondaki beyaslık yine parlamydı galiba yoksa bunlar o ilk bindikleri uçağa binerlerse birbirini tanımycekler adayı bileycekler ee dizi nası devam edicek.öle bişi olmucak gibi sanki

Şimdi şunu anladık ki direk kendisi öldüremiyor ne dedi açığını yakaladığım an seni öldürecem. Bizler türkçe altyazılı izliyoruz arkadaşlar o yüzden tam anlamıyoruz orda ki açık o anlamda değil ki boşluk döndüsel açıklıktan bahsetti. Karaduman john geldiğinde Jacop ne dedi

- Açığı bulmuşsun sonunda dedi

Ve kara dumanda güldü evet dedi.

Yani yıllardır devamlı döngüsel şekilde bu planı yapıyor ama başarısız oluyordu ama bu sefer başardı geliyordan kasıtta ya richardlar anladı senin ne olduğunu onlar demek istedi yada bizimkileri kastetti, hani ilk bölümde adaya gelen black rock tada geliyolar demişti, ayrıca waltta geliyorlar demişti.

Bir de anladık ki walt kılığında gördüğümüz jacop yani iyi dumanmış:delphin:

eeee çalma kapımı çalarlar kapını demişlerkaydirigubbakcemile3
ben, az psikolojik fırtına yaşatmadı insnalara
bu jacob tanrımsı bişeyse bu kadar kolay ölmemesi gerekiyo bence de, zaten ölmemiştir, son nefesini duymadık
bu arada jacop resmen locku diriltmiş babsı aşağı itmişti ya, omzuna dokununca can geldi resmen

O kulubede bi ara jack ın babası görünmemişmiydi yoksa o damı kara dumandı?

Arka sayfada yani diziyi izledikten sonra tahminlerimi yazdımdı bunlarda sorularının cevapları var aslında evet kulubede ki jekin babası kara duman, yani şunu diyebiliriz bizim lost boyunda hep jacop sandığımız help me diyen vah zavallı dediğimiz kara dumandı. Jekin babası kılığında johun aklını çeldi. dünde dedim kulubede ki geçen sezonlarda gördüğümüz silüet biz jacop sanıyorduk ozaman aslında karaduman pislük herifin tıpatıp aynısı o kulubede tutuldunu gördük. Küllerlede hapsolduydu işte ülen tekrar yazdırdın bana ya:mymeka:laelaelaelaelae

Bu ne ya o zaman iyi tanrımsı kötü tanrımsı var , bu insanlarda satranç taşlarımı, jacob şah mat mı oldu şimdi:mymeka:
valla finali nasıl bağlıcaklar en sonunda merak ediyomfisfisfis
kesin saçma bi şekilde bitirip insanı sinir ederler, bi bakarsınız biri uyanır herşey rüyaymışkaydirigubbakcemile3
candy, aşk dörtgeni ile ilgili düşüncene katılıyorum
geçende fark ettim cool waterın reklamında women inde kate, man ınında sawyer oynamışkaydirigubbakcemile3

Bu others lardanda içim şişti heee, 5 sezondur geliyor, gidiyorlar, kimler, others lar, öfffmirmirmirmir

:1shok: Vay anasını sayın seyirciler ya

Culyetim gitti. Feda etti kendinisenağlama

ben bişe anladım yav hakkaten. Şimdi esas John ölü bu salak jon bölüm başındaki siyahlı adam yani karaduman dimi. Delimidir nedir bunlar, bir ada içn yaptıklarına bakın ayol.

Jekıp da fena parça değilmiş ha, esmer olsaymış daha hoş olurmuşya neyse böylede idare eder.-tatlicadiarzu-

bomba patladı, noldu yani şimdi.benneyaptımki Allah bilir önümüzdeki sezon abuk sabuk biryerden başlarlar diziye. Ben çözene kadar final gelir çatar zate.

Şu salak Razinsky midir ne karın ağrısıdır sinir ya:mymeka:
horıs boyun devrilsin emi, nerde senin liderliğin he:mymeka:, ne diye razinsky ne derse onu yapıyorsun.

Back
X