😭10 haftalık bebegim kalp atışı duyulmadı

Maviguverciin

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
22 Ocak 2019
468
280
103
33
Merhaba kızlar bugun cok fazla kusmadan dolayı doktora gittim doktor 10 haftalık bebegimin kalp atışlarını duymadı. Kıpırdamıyordu da. Normalde kıpırdaması lazımmış. 3 gun sonra bi daha kontrol edip yoksa kurtaj dedi. Peki bebegim olduyse bu 3 gunde beni zehirlermi. Yada bebegi 10 haftalık olup kalbini duymayıp sonra duyan varnı Bunu yaşayan varmı lutfeb cevap

Kötü düşünmeyin. Bazen böyle olabiliyormuş. 12. Haftada duyan var. Insallah saglikla kucaginiza alirsiniz.

kötü düşünme kötü düşünme!
bak hem bulantı bebeğinin seninle olduğunun bir belirtisi :)
belki cihaz yanılmıştır. belki de naz yapiyodur senin minnoş
sağlıkla tutunsun insallahhhhhh
haberdar et bizi de

Evet 1 yıl once4 aylıkken dusuk yaptm cok zor seyler yasadım simdi aynısı olacak diye cok korkuyorum
Canım bende 19 haftalık bebegımı kaybettim ardından 10 haftalık bebegımın kalbi durdu.baslıgı görünce destek olmaya geldim.ne hissettiğini cok iyi biliyorum.insallah bebeğin seninledir

Canım bende 19 haftalık bebegımı kaybettim ardından 10 haftalık bebegımın kalbi durdu.baslıgı görünce destek olmaya geldim.ne hissettiğini cok iyi biliyorum.insallah bebeğin seninledir
İnshaAllah cnm. Sanada cok uzuldum. Bebegini kaybetmek cok zor. İnshaAllah en kısa zmnda bebegini kucagına saglıkla alırsın aynı şeyleri yaşamazsın.

Benimde bugün 8.haftam kalp atışları yok maalesef.
Doktor p.tesi büyük ultrason dedi çektireyim.
Sonra yoksa kalp atışları kürtaj dedi.
Çok mutsuz ve huzursuzum.
8.haftadan sonra kalp atışını duyan oldu mu arkadaşlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…