- 22 Ocak 2019
- 468
- 280
- 103
- 33
- Konu Sahibi Maviguverciin
-
İnşaAllah oyledirKötü düşünmeyin. Bazen böyle olabiliyormuş. 12. Haftada duyan var. Insallah saglikla kucaginiza alirsiniz.
Evet 7 haftada kalğ atışı goruluyordu10.haftadan önce doktora gitmişmişsiniz
İnsallah bebeğin seninledir canım.Evet 7 haftada kalğ atışı goruluyordu
Evet 1 yıl once4 aylıkken dusuk yaptm cok zor seyler yasadım simdi aynısı olacak diye cok korkuyorumİnsallah bebeğin seninledir canım.
Mesajlarını okudumda benzer şeyler yaşamışız.ınsalllah korkmuş olduğumuz basına gelmez
Canım bende 19 haftalık bebegımı kaybettim ardından 10 haftalık bebegımın kalbi durdu.baslıgı görünce destek olmaya geldim.ne hissettiğini cok iyi biliyorum.insallah bebeğin seninledirEvet 1 yıl once4 aylıkken dusuk yaptm cok zor seyler yasadım simdi aynısı olacak diye cok korkuyorum
İnsaAllah oyledir cnm içime su serptin Allah seni mutlu etsin inshaAllahkötü düşünme kötü düşünme!
bak hem bulantı bebeğinin seninle olduğunun bir belirtisi :)
belki cihaz yanılmıştır. belki de naz yapiyodur senin minnoş
sağlıkla tutunsun insallahhhhhh
haberdar et bizi de
İnshaAllah cnm. Sanada cok uzuldum. Bebegini kaybetmek cok zor. İnshaAllah en kısa zmnda bebegini kucagına saglıkla alırsın aynı şeyleri yaşamazsın.Canım bende 19 haftalık bebegımı kaybettim ardından 10 haftalık bebegımın kalbi durdu.baslıgı görünce destek olmaya geldim.ne hissettiğini cok iyi biliyorum.insallah bebeğin seninledir
Insallah canım her an aklım çıkıyor ya bisey olursa diye insallah bebeklerimiz iyidirlerİnshaAllah cnm. Sanada cok uzuldum. Bebegini kaybetmek cok zor. İnshaAllah en kısa zmnda bebegini kucagına saglıkla alırsın aynı şeyleri yaşamazsın.
Evet muayene etti ama duyulmuyo dedi bilmiyorum yarın baska bir doktora gidicemvajinal muayene etti mi doktorunuz kalbinin atıp atmadığından emin olmak için?
ihmal etmeden gidin inşallah duyulur kalp atışı.ben benzer durumu 2 defa yaşadım bebeğimin kalbi durmuştu kürtaja alındım umarım siz yaşamazsınızEvet muayene etti ama duyulmuyo dedi bilmiyorum yarın baska bir doktora gidicem
ama şimdi 2 çocuğum var ne olursa olsun ümitsizliğe kapılmayın.ihmal etmeden gidin inşallah duyulur kalp atışı.ben benzer durumu 2 defa yaşadım bebeğimin kalbi durmuştu kürtaja alındım umarım siz yaşamazsınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?