Louis Vuitton 2009 çanta modelleri.

bende 3 tane lv canta ile 2 tane de lv ayakkabi var hepsi orjinal ve esimin hediyesi cantalarin 2 tanesi alma multicolor modeli biri siyahi biride beyazi digeride palermo modeli sadece palermoyu lv magazasindan aldik diger canta ve ayakkabilar 2. el ebay den aldik ama hepsi cok güzel hihoyyyt

isilaycim cantalarini ve ayakkabilarini gormustum, harikalar :1hug:

benim de nihayet bitane lv cantam oldu gectigimiz aylarda, devamını getirmeyi umuyorum :asigim:

bu model cantalar ankarada nısantası pazarı acıldı gecen hafta oradan bulabılırsın bu en alttakı mod yok yanlız bende cok bakındım bulamadım ::))))))

Bu Lv 'lerde öyle bir cazibe var ki mıknatıs gibi çekiyor beni kendine...
Burada orijinal mağazalari var bol bol seçenek mevcut ve her defasında birine gönlümü kaptırıp dalıyorumturkbayragi
Spor olanları tercih ederim genelde..
Klasik Lv deseninden bir ara soğumuştum her yerde kullanıldığı için ama tekrar ısınmaya başladım nolcak bilmiyorumkaydirigubbakcemile3

Bende maaşımı her aldıgımda alıyorum bır tane cantaya zaafım var her gıysıyede uyum saglıyor,ımıtasyon almam arkadaslarımın arasında kullanan yok valla dalga konusu olur,uzun omurlu olmuyor zaten bosa para vermem.

Son düzenleme:
Libyana haklisin valla insani gercekten miknatis gibi cekiyo :asigim:

Bige_ gule gule kullan cantalarını =)

ben o kadar cok kazanmiyorum o yuzden alisverislerimi cok dikkatli planliyorum :1rolleyes: iyice dusunup tasınıp ikinci LV cantamı bayramdan once aldim =) esimin hediyesi oldu tabii =) daha da uzun bi sure alamam sanirim, seneye artik :icecream:

Back
X