Louis Vuitton Çanta Modelleri

kesnlkle katlıyrum.alıcksan ble git orjinalini al bakalım alabilyrsan.fiyatları kaç bin dolar bide bunu öğrenmek lazımm :D
ee alamyrsan da çakmasını takmıcaksn..çok ucuz ve bast duruyo.
bzm okulda var öle nasıl gülüyruz haha gtti orjinalini mi aldı acaba dye :D:D
çok komk oluyr bnce.bariz belli oluyr çakma oldkları
ünlüler bile çakmalarını gtrtiyorlar.yakalndı ble bi kaç ünlüü.
onlar alamyrken bu gençlk nasıl almış şaşarım bn buna..
orjinal değlse hç takma,gt başka marka al.ama LV değil lülülülülülü

canım aynen katılıyorum sana ya alamıyorsan çakmasını takmicaksın kesinlikle hatta ben bununla ilgili bir tartışma açtımda kıyamet koptu bi ara oku istersen yorumları ama maalesef bizim insanımız böyle doğru söyleyen 9 köyden kovulurmuş özenti olduklarını söylediklerinde yaraları depreşiyor kuyruğuna basılmış kedi gibi tepki veriyorlar ama keşke ne kadar özenti durduklarını görebilseler çakma çanta kullanan bir kızla marka olmayan ama şık başka bir çanta takan iki kız yanyana geldiklerinde hangisi daha şık duruyor acaba kendileri karar versinler...

orjinali bile olsa çok çirkin modaller, sosyete pazarları bu tür çantalarla dolu ben hiç beğenmiyorum. 40 yaş üstü kadınlara yakışır bu tür modeller.

herkeste var ve orijinal değil çoğu. neden alıyım ki orijinal olmayanı. orijinalini almam da mümkün değil. alsam da herhalde gerçek olduuna inandıramam kimseyi. gülben ergen bile sahte alıyormuş nasıl olsa onlara soran olmuyor diye..

phoca_thumb_l_louis-vuitton&
phoca_thumb_l_louis-vuitton%20(7).jpg

Bunlara bayıldım :lepi: ama Louis Vuitton'lar çok pahalı.:gitme::sinifsinif:[/QUOTE]

[quote="Doro, post: 14391144"][IMG]http://www.polyvore.com/cgi/img-thing?.out=jpg&size=l&tid=17207132
bende bunalrı begendım

yalnız sılındır çantalar omuzda ıçı dolu değilse çok güzel durmuyo.yamuluyo hemen.ben matmazelden benzer bı model aldım.öle oluyo.elde sorun yokta omuzda o kadar şık durmuyo

Back
X