Louis Vuitton Çantalar

Tesekkür ederim canim...HAYIRLISI ile seninde olacaktir..:-) Peki, fransa´dan gelen canta´da fiyat farki oluyormu? Tamam, LV merkezi Paris ama fiyatlar bildigim kadariyla hep ayni...?? Beni aydinlatirsan sevinirim canim...:8:

Benimde bildiğim kadarıyla fiyat farkı yok canım geçen senede ablam izne gelirken almıştı bir tane lv parasını vermek istedim pahalıdır falan dedim o benim hediyem dedi söylemedi ne kadar olduğunu netten baktım 600 euro falan. Bu seneki içinde paramı gönderdim ordan biliyorum fiyat farketmiyor...

Tesekkür ederim canim! Daha güzeli senin olsun...:21: Daha büyügünü ise gidip gelirken kullamakta zorlanirim diye ve vücud yapima en uygun "Speedy 30" oldu..! Ayrica ne kadar büyük olursa, o kadar agr oluyor benim cantalar...:8: Sonrada, ben ve boyun agrilari artiyor..Bir yerde durrrrrrr demek gerek...:19:

sağ ol canım:) ben biraz vücut olarak iri olduğum için 30luk minyatür gibi kaldı yanımda.. annemde 35lik normal speedy var çapraz kulbu yok ben çok beğenmiştim ama çaprazı da olsun diye keepall alacaktım iyi ki bunu çıkarmışlar :) okula gidip gelirken de çok rahat olur hem büyük hem çapraz..

Tesekkür ederim canim...HAYIRLISI ile seninde olacaktir..:-) Peki, fransa´dan gelen canta´da fiyat farki oluyormu? Tamam, LV merkezi Paris ama fiyatlar bildigim kadariyla hep ayni...?? Beni aydinlatirsan sevinirim canim...:8:

aynı fiyatlar :) ben ingiltereden almıştım poundla çevirdiğim zaman buradaki tl fiyatına denk geliyordu..
:)

Arkadasin biri Amerika´dan indirimli aldigini yazmisti...Merak ettim, gercekten indirim uygulaniyormu ABD`de?? Bildigim kadariyla fiyatlar daima sabit??

Bilgisi olan varmi?

Arkadasin biri Amerika´dan indirimli aldigini yazmisti...Merak ettim, gercekten indirim uygulaniyormu ABD`de?? Bildigim kadariyla fiyatlar daima sabit??

Bilgisi olan varmi?

Hayır kesinlikle indirim yapmıyor Louis Vuitton. Bayiilik de vermiyor ama birçok dolandırıcı insan biz bayiyiz diye insanları kandırıp sahte çanta satıyorlar. İndirimi de zaten onlar yapıyor... Normalde Louis Vuitton taksit de yapmaz ama geçen sene fish'e 3 taksit yaptı belli bir süreliğine, bir de American Express'e 2'ye bölüyordu bir zamanlar; ama artık kalktı.

louis vuitton hayellerin markası .... bu ay maaşı aldıktan sonra bir çılgınlık yapayım alayım dedim zor tuttum kendimi . aşırı pahalı bana göre . bir aylık maaşıma denk geliyor nerdeyse .bende çakma iki modeli var aslında gayette şık duruyor . yok orjinalini takanlar dalga geçiyormuşte bilmem ne banane ya çokda tın . asık suratlı çirkin iş kadınlarında bazen görüyorum asıl ben dalga geçiyorum . öle insanlar takıyor ki çantaya acıyorum yani . neyse umrumda değil taklit kullanıyorum .zaten orjinaline yakın çokgüzel taklitleri var ve onlarda çok ucuz değil yani .

Back
X