• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Louis Vuitton&Ünlüler

Bence iğrenç ve ötesi çantalar. Ben asla bir logoya bu kadar para vermem. Gösteriş uğruna emekle kazandığım paraları yedirmem. Heleki herkezde varken...Paris Hilton gibi ünlüler parasını harcicak başka şey bulamadığından bunları alıyo, yoksa 40-50 yaş üstü için yapılmışlar aslnda... Daha orijinal çantalar takmayı isterim.. Onlara para mı veririm. Ama arkadaşlar bunlar nedirböyle 40 yaş üstü bayanlar için yapılmış bişi. Gerçek deri olsa da değeri 200 liradan fazla değil... Bir amblem basıyorlar fiyatı 1 milyar çıkıyor, biz de salak gibi alıyoruz ne kadar saçma... Mümkün değil ama alırsam bigün speedy modelini tercih ederim. Öbürleri aşırı manyakca süslü ve iğrenç :P :O Gına geldi herkezin kolunda bilezik gibi taşımasından.. Evet birde dirseğinin üstüne koyup göstere göstere taşıyorlar ya ... Ayrı bir mallık.. Ben rezil olurum ya louis vuitton takarsam çok dalga geçiyorum takanlardan da :D

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3vereliniortak

Back
X