- 2 Mart 2015
- 10.362
- 24.797
- 598
Ohhh canıma değsınYa bi de o kadar okudum hiç bir resim açılmadı bende biraz buruğum![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ohhh canıma değsınYa bi de o kadar okudum hiç bir resim açılmadı bende biraz buruğum![]()
Benı ılk neyımden tanırlar acaba, hıc konusmadan 100kadının arasına gırsemAy ben tanınırım bence yasquatlı kalçalarım dikkat çeker Hahahahaha
![]()
Tek cocukmusun pekiBence yanlış bi iliski cocuk cocuklugunu yasasin ya da sinava vs. girecegi donemde derslerine odaklansin ben anneme bu konuda minnettarim cogu konudada bilincli bi kadindir kendisi 14 15 yaslarimdayken baba bi cocugumuz daha olsun toplumlatoplumsuz bakar demis ama annem hayir onun dersleri var ona bi cocuga bakma yukumlulugu vermeyi istemiyorum diye reddetmis ki kendisi de zaten istemiyormus
Yeni halvetlenmiş kadının havası yüzünün rengi bile değişir anlarım ben anlar kadınlarBenı ılk neyımden tanırlar acaba, hıc konusmadan 100kadının arasına gırsem![]()
Anladim cnm tsk ler sanki geri donus islemi de yapiliyor ama zorlu oluyor gbi bisey okumustum ama emin degilim bilgm yok dedgm gbiC Cay6 konular baya karışmış sayfaları okuyana kadar da, infertiliteyle yaklaşık 2,5 yıl uğraşan biri olarak malesef bilgi sahibiyim bu konularda cok şükür bi bebegim var. Konuya gelecek olursak Tupleri baglatirsan normal yoldan hamile kalamazsın, tüp bebekle çocuk sahibi olunabiliyor. Bu arada ben stresten sanırım regl oldum yaa hemde erkendenevrene nasil mesaj gönderdiysem kabul edildi
![]()
Insallah ss alan yoktur profıl fotolarımı, yoksa ifşa.com.cogunda kendımı koyuyorum ama kımse cakmıyor sukurler olsunProfil fotoğrafları - portre olanlar - bende çok tesir bırakıyor ya. Hep gerçek gibi canlanıyor gözümde.socialscientist mesela o yani.. Love'ı zaten kafamda tamamladım. Benim resimdeki bağğğyanla alakam yok ama kendisi ismini aldığım ilk Türk tangocu Seyyan Hanım, hastasıyım.
O Osirius seni değil tanımak, taşıdığın statik elektrikten çarpılarak algılarız anacım.
Ben bana çok benzetilen birini profil yapmıştım ay kaldırayımProfil fotoğrafları - portre olanlar - bende çok tesir bırakıyor ya. Hep gerçek gibi canlanıyor gözümde.socialscientist mesela o yani.. Love'ı zaten kafamda tamamladım. Benim resimdeki bağğğyanla alakam yok ama.... kendisi ismini aldığım ilk Türk tangocu Seyyan Hanım, hastasıyım.
O Osirius seni değil tanımak, taşıdığın statik elektrikten çarpılarak algılarız anacım.
Lan benı nasıl tamamladın gozunde bi söylesene, cunku zemo da tamamlamısProfil fotoğrafları - portre olanlar - bende çok tesir bırakıyor ya. Hep gerçek gibi canlanıyor gözümde.socialscientist mesela o yani.. Love'ı zaten kafamda tamamladım. Benim resimdeki bağğğyanla alakam yok ama.... kendisi ismini aldığım ilk Türk tangocu Seyyan Hanım, hastasıyım.
En son calıstıgın kurumu da mıçtıgına göre kuvvetle muhtemel tanınacaksınBen bana çok benzetilen birini profil yapmıştım ay kaldırayım
Beni zaten tanıyan burayı okusa şıp diye anlar valla.
Meslek, saç rengi, göz rengi hepsi spesifik
Ben yazayim bi model var emily ratakojwski diye instagramda emrata diye geçiyor onun beyaz tenli hali diye düşünüyorumLan benı nasıl tamamladın gozunde bi söylesene, cunku zemo da tamamlamıs![]()
![]()
Yaa love ben hayal dünyamda o resimleri tamamladım.Ohhh canıma değsın![]()
![]()
Aaa ankaradamiEn son calıstıgın kurumu da mıçtıgına göre kuvvetle muhtemel tanınacaksınulan Ankara'da bakanlıkla kac tane dogustan kızıl kadın calısıyor kı hemde esı celenk gonderen
![]()
E nasıl tarif edeyim şimdi dur benzeyen bir tip bulursam koyarım. Bizim jenerasyonda bir manken vardı ama şimd ağzı yüzü botokstan yamulmuş örnek verecek hali kalmamışLan benı nasıl tamamladın gozunde bi söylesene, cunku zemo da tamamlamıs![]()
![]()
Korkutma kızı yaEn son calıstıgın kurumu da mıçtıgına göre kuvvetle muhtemel tanınacaksınulan Ankara'da bakanlıkla kac tane dogustan kızıl kadın calısıyor kı hemde esı celenk gonderen
![]()
Babet gıyerımBen yazayim bi model var emily ratakojwski diye instagramda emrata diye geçiyor onun beyaz tenli hali diye düşünüyorumben boyundan anlarım ya +10 cm topuklularınla
![]()
![]()
Kızım tanısalar benı tanırlardı, kımse tanımaz bu kadar korkmasın.E nasıl tarif edeyim şimdi dur benzeyen bir tip bulursam koyarım.
Korkutma kızı yaburaya girip okuyup işkillenen tanıdığı olursa epey kafa dengiler demek ki, deşifre olsunlar zaten aralarında.
Ya ben sessiz takipçilerdenim bu topikte, yazmayı pek sevmiyorum ama genel cinsel kültür olsun diye okuyorumİyi de ben de çalışmak zorundayım mesleğim böyle bir meslek ne yapabilirim ki?
Siz nasıl akşam gelip çocuklarla ilgileniyorsanız ben de eğer karar verip de çocuk sahibi olur isem aynısını yapacağım.
Bir de yurtdışında eşim çalışmıyor olacak uzun seneler. Ücretsiz izne çıkayım deme şansım da yok yani.
Toplumda birileri de bu işi yapmak zorundaki çarklar dönsün bir şekilde.
Evliliğindeki en ufak şeyden içi rahat etmeyen çocuk yapmasın zaten. Allah kazadan da korusun![]()