Loveitred'in adım adım dudiş günlüğü😁😂😆

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bence yanlış bi iliski cocuk cocuklugunu yasasin ya da sinava vs. girecegi donemde derslerine odaklansin ben anneme bu konuda minnettarim cogu konudada bilincli bi kadindir kendisi 14 15 yaslarimdayken baba bi cocugumuz daha olsun toplumlatoplumsuz bakar demis ama annem hayir onun dersleri var ona bi cocuga bakma yukumlulugu vermeyi istemiyorum diye reddetmis ki kendisi de zaten istemiyormus
Tek cocukmusun peki
Kardesin olsun ablan olsun istermydin cok buyuk bi eksiklik yasiyormusun

Profil fotoğrafları - portre olanlar - bende çok tesir bırakıyor ya. Hep gerçek gibi canlanıyor gözümde. socialscientist socialscientist mesela o yani.. Love'ı zaten kafamda tamamladım. Benim resimdeki bağğğyanla alakam yok ama.... kendisi ismini aldığım ilk Türk tangocu Seyyan Hanım, hastasıyım.

O Osirius seni değil tanımak, taşıdığın statik elektrikten çarpılarak algılarız anacım.

C Cay6 konular baya karışmış sayfaları okuyana kadar da, infertiliteyle yaklaşık 2,5 yıl uğraşan biri olarak malesef bilgi sahibiyim bu konularda cok şükür bi bebegim var. Konuya gelecek olursak Tupleri baglatirsan normal yoldan hamile kalamazsın, tüp bebekle çocuk sahibi olunabiliyor. Bu arada ben stresten sanırım regl oldum yaa hemde erkenden o_O evrene nasil mesaj gönderdiysem kabul edildi 😀
Anladim cnm tsk ler sanki geri donus islemi de yapiliyor ama zorlu oluyor gbi bisey okumustum ama emin degilim bilgm yok dedgm gbi

Senin ici sevindm erken regl 😊 istenmeyen bir zaman da bebek olmasi cok zor birseydir oyuzden Rabbim isteyene nasip etsn

Profil fotoğrafları - portre olanlar - bende çok tesir bırakıyor ya. Hep gerçek gibi canlanıyor gözümde. socialscientist socialscientist mesela o yani.. Love'ı zaten kafamda tamamladım. Benim resimdeki bağğğyanla alakam yok ama kendisi ismini aldığım ilk Türk tangocu Seyyan Hanım, hastasıyım.

O Osirius seni değil tanımak, taşıdığın statik elektrikten çarpılarak algılarız anacım.
Insallah ss alan yoktur profıl fotolarımı, yoksa ifşa.com.cogunda kendımı koyuyorum ama kımse cakmıyor sukurler olsun :KK70:ulan elektrıgı gecerım dekoltemdekı morluklardan ya benı ya zemoyu tutturursunuz zaten:KK70:

Şuan dahi izliyorum 😅🤤
Halvet benim işim anlarım
Screenshot_20210404-151254.webp

Profil fotoğrafları - portre olanlar - bende çok tesir bırakıyor ya. Hep gerçek gibi canlanıyor gözümde. socialscientist socialscientist mesela o yani.. Love'ı zaten kafamda tamamladım. Benim resimdeki bağğğyanla alakam yok ama.... kendisi ismini aldığım ilk Türk tangocu Seyyan Hanım, hastasıyım.

Ben bana çok benzetilen birini profil yapmıştım ay kaldırayım
Beni zaten tanıyan burayı okusa şıp diye anlar valla.
Meslek, saç rengi, göz rengi hepsi spesifik

Lan benı nasıl tamamladın gozunde bi söylesene, cunku zemo da tamamlamıs :KK70: :KK53:

Ben bana çok benzetilen birini profil yapmıştım ay kaldırayım
Beni zaten tanıyan burayı okusa şıp diye anlar valla.
Meslek, saç rengi, göz rengi hepsi spesifik
En son calıstıgın kurumu da mıçtıgına göre kuvvetle muhtemel tanınacaksın :KK70: ulan Ankara'da bakanlıkla kac tane dogustan kızıl kadın calısıyor kı hemde esı celenk gonderen:KK53:

Lan benı nasıl tamamladın gozunde bi söylesene, cunku zemo da tamamlamıs :KK70: :KK53:
Ben yazayim bi model var emily ratakojwski diye instagramda emrata diye geçiyor onun beyaz tenli hali diye düşünüyorum 😁 ben boyundan anlarım ya +10 cm topuklularınla :kahve: :super:

En son calıstıgın kurumu da mıçtıgına göre kuvvetle muhtemel tanınacaksın :KK70: ulan Ankara'da bakanlıkla kac tane dogustan kızıl kadın calısıyor kı hemde esı celenk gonderen:KK53:
Aaa ankaradami :D ay ben ankarada yaşıyorum :D

E nasıl tarif edeyim şimdi dur benzeyen bir tip bulursam koyarım. Bizim jenerasyonda bir manken vardı ama şimd ağzı yüzü botokstan yamulmuş örnek verecek hali kalmamış :KK70:
Korkutma kızı ya :KK70: buraya girip okuyup işkillenen tanıdığı olursa epey kafa dengiler demek ki, deşifre olsunlar zaten aralarında.

Ben yazayim bi model var emily ratakojwski diye instagramda emrata diye geçiyor onun beyaz tenli hali diye düşünüyorum 😁 ben boyundan anlarım ya +10 cm topuklularınla :kahve: :super:
Babet gıyerım :KK70: ayrıca onunla alakam yok gorsen hak verırsın daha turklere dogru gel sen :KK53:

E nasıl tarif edeyim şimdi dur benzeyen bir tip bulursam koyarım.

Korkutma kızı ya :KK70: buraya girip okuyup işkillenen tanıdığı olursa epey kafa dengiler demek ki, deşifre olsunlar zaten aralarında.
Kızım tanısalar benı tanırlardı, kımse tanımaz bu kadar korkmasın.
Bul bakayım kafanda nasıl bı love var

İyi de ben de çalışmak zorundayım mesleğim böyle bir meslek ne yapabilirim ki?

Siz nasıl akşam gelip çocuklarla ilgileniyorsanız ben de eğer karar verip de çocuk sahibi olur isem aynısını yapacağım.

Bir de yurtdışında eşim çalışmıyor olacak uzun seneler. Ücretsiz izne çıkayım deme şansım da yok yani.

Toplumda birileri de bu işi yapmak zorundaki çarklar dönsün bir şekilde.

Evliliğindeki en ufak şeyden içi rahat etmeyen çocuk yapmasın zaten. Allah kazadan da korusun 🙏
Ya ben sessiz takipçilerdenim bu topikte, yazmayı pek sevmiyorum ama genel cinsel kültür olsun diye okuyorum :D ama bu mesaja yazmak istedim, siz istediğinizden emin olunca niyet edin çocuğa inşallah en hayırlı zamanda olur. Benim de yoğun bi kariyerim var, iki de evladım var ama hiç pişman değilim. En başında herkes ya kariyer ya çocuk dedi. Ama ben hayatı dolu dolu yaşamayı seven biriyim ikisinden de vazgeçmek istemedim, erkenden doğurdum sayılır bebeleri de, evet zor. Ama oluyor, çocuklarımla da güzel bi ilişkim var. Hele eşiniz çalışmayıp çocuğa bakacaksa çok rahat edersiniz her türlü. Ki iyi güvenilir bi bakıcı ile de işler yolunda gidiyor. Sadece hayatınız daha yoğun oluyor ama bunlar tercih meselesi. Mühim olan gerçekten istemek bence. Ben istedim erken yaşta evlendim, çocuklarımı gençken doğurup enerjim varken koşup oynamak, çılgın hatıralar biriktirmek istiyorum, onlarla beraber büyümek istiyorum dedim. Benim motivasyonum buydu, inşallah sağlıklı ömürlerimiz olur da tatlı bi komedi filmi gibi tüm hayatlarında yanlarında destekçileri olur ve büyümeleriniz izlerim, torunlarımla kampa giderim, hayallerim böyle :)

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X