- 27 Şubat 2021
- 219
- 379
- 53
Ne şoku kız bi ben mi anlamadım ne olduğunu geç kaldım biraz yaaŞoku bir atlatması gerekinşallah kırmızı ruj sürmemiştir
![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ne şoku kız bi ben mi anlamadım ne olduğunu geç kaldım biraz yaaŞoku bir atlatması gerekinşallah kırmızı ruj sürmemiştir
![]()
Avkat bizim kızı öpmüşNe şoku kız bi ben mi anlamadım ne olduğunu geç kaldım biraz yaa![]()
Marifet rujda mı dersinKırmızı rujuma dayanamadı![]()
![]()
![]()
Rujum da kaliteli rujdu haa, ağzının tadını bılıyo ahskshsjssjMarifet rujda mı dersin![]()
Eee bakalım böbişim daha güzel anlarımız olacak mıBak işte söylemiş hemde güzel bir anda![]()
Bence tadına bakamadı tamRujum da kaliteli rujdu haa, ağzının tadını bılıyo ahskshsjssj![]()
![]()
Güzel düşün güzel olsunEee bakalım böbişim daha güzel anlarımız olacak mı![]()
![]()
Sadece öptü ben sonra çekildim o da çekilmek zorunda kaldıBence tadına bakamadı tambusecik almış senden
![]()
Gözü kaldı adamınSadece öptü ben sonra çekildim o da çekilmek zorunda kaldımesajların ardı arkası kesılmıyoring
![]()
Adam sevdiği kadını öpmüş ve dayak yememiş tabi ki diline vuracak ne bekliyordun kiSadece öptü ben sonra çekildim o da çekilmek zorunda kaldımesajların ardı arkası kesılmıyoring
![]()
Hiçbirşey anlamadım ama yazmışAdam sevdiği kadını öpmüş ve dayak yememiş tabi ki diline vuracak ne bekliyordun ki![]()
Adam sarhoş olduSadece öptü ben sonra çekildim o da çekilmek zorunda kaldımesajların ardı arkası kesılmıyoring
![]()
Off bunun rövanşını düşünemiyorumHiçbirşey anlamadım ama yazmış![]()
![]()
Türkçe meali daha uzun öpüşelim, tadın damağımda kaldıHiçbirşey anlamadım ama yazmış![]()
![]()
İnşallah libidolar birbirini tutuyordurHiçbirşey anlamadım ama yazmış![]()
![]()
++++++++++++Türkçe meali daha uzun öpüşelim, tadın damağımda kaldı![]()
Dikkatli oku anlarsın sen de sarhoşsun çünküHiçbirşey anlamadım ama yazmış![]()
![]()
Enerji sinerji enerji sinerjiAdam şarap fıçısına düşmüş fare gibi geziyo ortada ahdksjshsnsm![]()
![]()