- 2 Mart 2015
- 10.362
- 24.796
- 598
Evet burdaydın cayım sen korkmaYaaa seslj guldumm
Ben cekirdek kadrodanim ama bak bastan beri burdayim

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet burdaydın cayım sen korkmaYaaa seslj guldumm
Ben cekirdek kadrodanim ama bak bastan beri burdayim
Bende ne zaman yazacaksin diye bekliyordum sen bu konuda uzmansin cap boy cm vsÜşenmedim tuvalet kağıdı rulosunun iç kısmını ölçtüm, 13 cm, çokta kalın değil yaw, bizde daha kalıbı var![]()
bana kıymaaaEvet burdaydın cayım sen korkmahayır konu herkese acık zaten gelen gelsın ama derdı ıcın konu acmak dötüne zor gelen surda sorup gıdıyor, ayar oluyorum, ıstemıyorum. Surda 20kısı eglenıyoruz aradan fırlamanın manası nedır? Yazıyoruz da alınan yok malesef. Bırı daha su sekılde gelırse kendımı banlatmaktan korkuyorum
![]()
Tatlim kusura bakma saat 4 civari biraktm burayi cosmus ordan basladim okumaua cvp yazmaya sonra gore gore geldim yazilanlari gormemistim yani sorryYazmıstım, yasaga kadar yer donerım dıye. Iftar saatı kapatırlarsa gıdemem zaten
Biz evlenmeden once esim bize gelip gittgnde o cebine not koyar gelirdi su cebimden al derdi bende ona not yazar koyardimHahahahah. Belki sen de onun cebinde minnoş bir iç çamaşırı unutursun, sonra da mesaj atarsın "hayatım yanında kimse yoksa bir ceplerine bakar mısın, bana ait bir eşyayı unutmuşum" diye falan![]()
![]()
Bende sevıyorum, ellerımı kullanmayı da cok sevıyorum amaahh çok özledim kokusunu yarın olsa da kıvırtsam sevdiceeme
![]()
Ayy çok romantik. Ben de çok severim böyle romantik şeyleriBiz evlenmeden once esim bize gelip gittgnde o cebine not koyar gelirdi su cebimden al derdi bende ona not yazar koyardim
Ozledimmm yaaa dur montuna bisey yazip birakayim ben![]()
Haklisin vallahi bisey diyememEvet burdaydın cayım sen korkmahayır konu herkese acık zaten gelen gelsın ama derdı ıcın konu acmak dötüne zor gelen surda sorup gıdıyor, ayar oluyorum, ıstemıyorum. Surda 20kısı eglenıyoruz aradan fırlamanın manası nedır? Yazıyoruz da alınan yok malesef. Bırı daha su sekılde gelırse kendımı banlatmaktan korkuyorum
![]()
Bunu yarın ıcın mı dıyorsun yoksa ıftara gıdınce mıElinden geleni ardına koyma be love reis hahah.
Yerinde olsam, o ereksiyon haline geçene kadar kudurtur, öyle de bırakırım![]()
![]()
Valla ben de çekirdek kadronun sohbetini özledim konu başlığı love ve dudiş olanKonu cok dagıldı, derdı olan burda alıyor solugu, ben eskı cekırdek kadroyu ozledım ama dısında kalanlar da ustune alınmasınlar lutfen, konu cok okunuyor dıye neredeyse aksama ne yemek pısıreyım yazılacak yanı, beklentım bu yonde![]()
YapacagimmAyy çok romantik. Ben de çok severim böyle romantik şeyleriyap yap, hem de geçmişe bir dönersiniz ne güzel.
Ben yenı katılan arkadaslara laf etmıyorum. Sadece derdı olan ılgılı bolume konusunu acsın, zahmet olacak amabana kıymaaa![]()
Ya ahdkdhsks size bısey demıyoruz be, amma alıngansınız yahu, vurkaç yapanlara soyledım onlarıValla ben de çekirdek kadronun sohbetini özledim konu başlığı love ve dudiş olan
Ben yazmıycam artık tamam![]()
Daha net değil ama beklenti o yöndeOkullar pazartesinden itibaren kapanır de mi
Direk mezurayla çevresini ölçmüşHemşom yarı çapından ölçtüysen pi sayısını 3 mü aldın![]()
İftara gidince tabi ki. Yarın yapsan dahi sanmıyorum avkatın izin vereceğiniBunu yarın ıcın mı dıyorsun yoksa ıftara gıdınce mı![]()
![]()
Sırtlarımdan falan öpmeleri özlemiş, ya bende çok özledim hem bedenen hem ruhen, bedava spa gıbı gelıyoİftara gidince tabi ki. Yarın yapsan dahi sanmıyorum avkatın izin vereceğinifred çakmaktaş gibi omuzlar götürür gibime geliyor.
![]()
Ben yanlış okuduğumu düşünüyorum şahsenDirek mezurayla çevresini ölçmüşben kalınlıktan ürktüm boy hiç mesele değil
Bu konuda ikiniz de çok iyisiniz. Sevişmenin içinde seks diyorum kendimce hahaSırtlarımdan falan öpmeleri özlemiş, ya bende çok özledim hem bedenen hem ruhen, bedava spa gıbı gelıyo![]()
![]()
Sırtın öpülmeside pambık gibi yapıyor insanı oyyşşşSırtlarımdan falan öpmeleri özlemiş, ya bende çok özledim hem bedenen hem ruhen, bedava spa gıbı gelıyo![]()
![]()
Dişil enerji eril enerji iç içe geçmiş, kan görüyorum vahşet görüyorum hojamBu konuda ikiniz de çok iyisiniz. Sevişmenin içinde seks diyorum kendimce hahatutku başka bir şey ya. Çok özlemişim tutkunun o hissini.