Cilt Bakımı Ürünleri LR Kozmetik Hakkında

Cilt Bakımı Ürün Tavsiyeleri
Merhaba Arkadaşlar
Yaklaşık 3 aydır bu LR ı araştırıyorum satanlardan tutunda kullananlara kadar ürünlerden herkes çok memnun
özellikle Sağlık Bakanlığı ve Tarım Bakanlığı olması çok iyi...Acil yardım seti ve cilt bakım ürünlerinden herkes çok memnun bende geçen hafta üye oldum...İsterseniz her konuda yardımcı olabilirim.
... tan ulaşabilirsiniz...

Son düzenleyen: Moderatör:
1 ay önce lr ın cılt bakım cıhazı zeıtgardı aldım ,cıldım pasparlak ,tertemız oldu ,cok agır makyaj yapsam bıle tonıkte hıc kalıntı olmuyor

LR ÜRÜNLERİ
ALMAN KALİTESİNİ SUNAR.
DERMATEST PATENTLİDİR. ® PATENTİ VARDIR.
TC SAĞLIK BAKANLIĞI ONAYLIDIR.
HAYVANSAL İÇERİKLİ HİÇBİR KATKI MADDESİ KULLANILMAZ.
DOĞAL ÜRÜNLER PATENTİ VARDIR.
HAYVANLAR ÜZERİNDE DENEY YAPILMAZ.
AVRUPA KOZMETİKÇİLER BİRLİĞİ (VKE) ne ÜYE OLAN TEK NETWORKTUR.
İŞ ORTAĞI OLANLARI SATIŞ İÇİN ZORLAMAZ. İSTEYEN SATIŞ YAPAR KAZANIR İSTEYEN SADECE KENDİNE ALIR KAZANIR.

LR TAM DA BANA GÖREYMİŞ DİYENLER BANA ULAŞABİLİRLER.

Iyiki lr ye üye olmusum diye düşünüyorum. Çünkü ürünler gercekten cok başarılı ve kaliteli hemde sağlığa zararlı değil. Cevremdeki bir cok insanda lr mucizesine hem tanık oluyor hemde kendi ihtiyaçlarını alıyorlar. Herkese tavsiye ederim. ....

LR bir alman markası
31 yıllık bir geçmişe sahip 15 yıldır Türkiye piyasasında Yaklaşık 3 yıldır aktif.Öncelikle sistem iş ortaklığı üzerine kurulu Lr Ürünler bitkisel içerikli insan sağlığına hiçbir zararı olmayan 10 larca onay ve kalite sertifikaları olan özellikle dermatest onaylı sağlık bakanlığı izni olan bir firma.
Sistem çok kazancli.Türkiye de ki bütün network firmalarının en iyi noktaları alınarak hazırlanmış gibi. Benim bu ay 9.ayım: Clio 2016 model araç
Aylık 2bin lira üzerinde prim
Telefon tablet Seiko saat
Detayli bilgi icin iletisim

Bn lr acil yardim setini kullandim propolis ve consantreyi lr uzmaninin onerdigi sekilde kullandim cildimde benek benek kirmiziliklar olustugu gibi sivilce yag bezeleri oldu bir cok urununu denedim hic memnun kalmadim hele su acil durum spreyi bahsedildigi gibi her derde deva falan degil saydigi guzelliklerin 2 tanesine ii gelse opcem basima koycam hediyelerle uye tesfiki yapiyor hepsi bu

X