LR KOZMETİK ÜRÜNLERİ KULLANANLAR BURAYA LÜTFENN

hry1986

isyankar asi
Kayıtlı Üye
13 Şubat 2015
42
2
38
arkadaşlar lr kozmetik ürünlerini kulannan varmı aranızda cildimde kırmızı ve kahverengi lekeler çıktı birde tabi bizim ufaklıkların tırnak izleri var bu izleri silmek istiyorum cildimden 1 yıl öncesinde hiçbişi yoktu ama bu sene doldu yüzüm aranızda lr microsılver cilt kremi kullanan varmı varsa etkilerini yazarmısınız iyi oldugunu geçirdigini soylüyorlar ama çokta pahalı ürünler emin olamıyorum paramın boşa gitmesinden tırsıyorum yardımcı oluın lütfen

Merhaba, ben de LR`de satis ortagiyim. Ürünler duzenli kulanildigi takdirde genellikle olumlu sonuclar veriyor. Ama ben hic bir müsterime yüzde yüz iyilesme garantisi beklemesini tavsiye etmem. Dr. lar dahi bunu yapmaz. Kisinin cilt Tipi sonucu etkileyecektir mutlaka. Kullanicilar büyük oranda memnun.. Microsilver serisi antibakteriyel bakim icindir. Akne, mantar vb gibi problemlerde oldukca etkilidir. Siz de cilt lekesi problemi var. Buna Genellikle Emergency Spray ve MSM vücut jeli önerilir biz de ama eger yasiniz otuzun üzerindeyse Nano Gold Anti Aging serisiyle de cilt lekelerinin acildigini söyleyen kullanici yorumlari mevcut.. Ayrica yaslanma karsiti UVA koruyucu bir bakim uygulamasi da cabasi bu serinin.. Belirttigim gibi duzenli ve gerekirse uzun vadede kullanilmasi önerilir...

slm cnm bu konuyla ilgili bilgi aldın mı bilmiyorum ama yazmak istedim.LR ürünlerine güvenebilirsin hiç bir yan etkisi olmayıp sonuç almayan hiç kimsede yok 30 yıllık bir firma eğer üye olursan zaten çok daha uygun fiyata ürünlerini alıyosun.devamlı sipariş verme zorunlluluğuda yok istersen yardımcı olabilirim.

X