Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben de merak ediyorum, cilt lekeleri ile ilgili ürünlerinden memnun olduklarını yazmışlar internette çeşitli yerlerde ama ben yine de emin olamıyorum
NE SEKILDE VE HANGI AMAC ILE KULLANIYORSUNUZ HEMEN ANLATABILIRIM SIZE ISTERSENIZ :)Kızlar lr ürünü kullanıyorum ama işe yaramadığını düşünüyorum yardımcı olabilr misinz ? Kullanan varsa veya iş ortağı arkadaşlar rica ediyorum bilgi verirseniz memnun olurum.
tatlm ben cilt lekelrim içn kullandım. gayet memnunum... hayatımda hiç bu kadar mutlu olmamıştım bir kremi kullanırken. sabah olsa de sürsem gece olsa da sürsem diyorum ya resmen.....kesinlikle lekelere faydalı bizzat ben kendim kullandım.Ben de merak ediyorum, cilt lekeleri ile ilgili ürünlerinden memnun olduklarını yazmışlar internette çeşitli yerlerde ama ben yine de emin olamıyorum
Konuyla ilgili size yardımcı olabilirim. Annem kullanıyor. 0553Ben de merak ediyorum, cilt lekeleri ile ilgili ürünlerinden memnun olduklarını yazmışlar internette çeşitli yerlerde ama ben yine de emin olamıyorum
Doğru ürün tercih, çok önemli bu yüzden detaylı bilgiye sahip olmak gerek..sadece yüzeysel mi yoksa iç rahatsızlıklarından mı kaynaklı bilmek gerek..hatta bazı ürürnlerin kullanım şekli çok çok önemli belki doğru üürn kullanıyorsunuzdur ancak kullanım şekli ve zamanlama yanlıştır..
Cilt lekeleri için benimle irtibata geçebilirsinz. Ürünlerimiz kimyasalsız doğal sağlık bakanlığından onaylı ayrıca dermatest onaylıdır. İntagram hesabımBen de merak ediyorum, cilt lekeleri ile ilgili ürünlerinden memnun olduklarını yazmışlar internette çeşitli yerlerde ama ben yine de emin olamıyorum
Ben de merak ediyorum, cilt lekeleri ile ilgili ürünlerinden memnun olduklarını yazmışlar internette çeşitli yerlerde ama ben yine de emin olamıyorum
Doğru ürün tercih, çok önemli bu yüzden detaylı bilgiye sahip olmak gerek..sadece yüzeysel mi yoksa iç rahatsızlıklarından mı kaynaklı bilmek gerek..hatta bazı ürürnlerin kullanım şekli çok çok önemli belki doğru üürn kullanıyorsunuzdur ancak kullanım şekli ve zamanlama yanlıştır..
merhaba;cildnizde nasıl bir şikayetiniz var doğru ürünü düzenli bir şekilde kullanırsanız sonuç alabilirsiniz istereniz yardımcı olabilirim...Kızlar lr ürünü kullanıyorum ama işe yaramadığını düşünüyorum yardımcı olabilr misinz ? Kullanan varsa veya iş ortağı arkadaşlar rica ediyorum bilgi verirseniz memnun olurum.