Sivilceli Ciltler LR ürünleri hakkında bilgi..

Sivilceli Ciltler ve Çözümleri

Gzm38

Guru
Kayıtlı Üye
19 Kasım 2014
979
322
333
Kızlar lr ürünü kullanıyorum ama işe yaramadığını düşünüyorum yardımcı olabilr misinz ? Kullanan varsa veya iş ortağı arkadaşlar rica ediyorum bilgi verirseniz memnun olurum.

Ben de merak ediyorum, cilt lekeleri ile ilgili ürünlerinden memnun olduklarını yazmışlar internette çeşitli yerlerde ama ben yine de emin olamıyorum

Ben lr isortagiyim hangi ürünü ne amaçla kullandığınızı yazarsanız size yardımcı olabilirim bu arada ürünleri düzenli kullanmak çok önemli ✌

Ben de merak ediyorum, cilt lekeleri ile ilgili ürünlerinden memnun olduklarını yazmışlar internette çeşitli yerlerde ama ben yine de emin olamıyorum

Kendim yeni kullanmaya başladım ama bir çok insanda büyük değişimler olduğuna şahit oldum bana sadece dogru urun tercihi yapabilmeniz icin sadece cildinizin yakından fotoğrafını göndermeniz yeterli olacaktır iletişim için 05393237846

LR ürünlerinin satış yöneticisiyim ürün bilgisi ve rahatsızlıklarınız veya nasıl kullanıldığına dair detaylı bilgi verebilirim..Sorabilirsiniz..

Doğru ürün tercih, çok önemli bu yüzden detaylı bilgiye sahip olmak gerek..sadece yüzeysel mi yoksa iç rahatsızlıklarından mı kaynaklı bilmek gerek..hatta bazı ürürnlerin kullanım şekli çok çok önemli belki doğru üürn kullanıyorsunuzdur ancak kullanım şekli ve zamanlama yanlıştır..

Lr iş ortağım buyurun nasıl yardımcı olabilirim

Çalışmayı düşünen, çalışma saatlerini kendi belirlemek isteyen⚡
Kendi işinin patronu olmak isteyen, kendine güvenen, başarılı olmak isteyen⚡
Yılmadan, pes etmek bana göre değil, ben yapabilirim diyen⚡
Bahaneler üretmeyen, cesur, yürekli, girişimci ruhlu olan⚡
Hedefleri ve hayalleri olan⚡
Emek harcayarak geleceğini inşa etmek isteyen⚡
Çocuklarına miras bırakmak isteyen⚡
Firmanın sunduğu bonusları kazanmak için mücadele vermekten kacinmayan⚡
Kaliteli ürünleri kullanma şansı elde etmek isteyen⚡
Emeklerin sonunda saat, telefon, tablet, yurtiçi ve yurtdışı eğitim, tatiller ve ARABA kazanmak isteyen⚡
Üyelik için aidat bedeli talep etmeyen, %40 kâr marjı olan, ekip çalışmasında katlanarak derinlemesine prim veren ALMAN firmasında, benimle beraber bu yolda yürüyecek ekip arkadaşları arıyorum!!!
Detaylı bilgi icin ulaşınız

Kızlar lr ürünü kullanıyorum ama işe yaramadığını düşünüyorum yardımcı olabilr misinz ? Kullanan varsa veya iş ortağı arkadaşlar rica ediyorum bilgi verirseniz memnun olurum.
NE SEKILDE VE HANGI AMAC ILE KULLANIYORSUNUZ HEMEN ANLATABILIRIM SIZE ISTERSENIZ :)

Onemli olan dogru urunu bulup dogru bir şekilde kullanabilmektir. Ve unutmayin ki herkesin bunyesi ayni değildir metabolizmamiz farklidir parmak izlerimiz gibi o yüzden size en uygun urunu bulmali ve sabirli bir sekilde tedavinize devam etmelisiniz :)

Son düzenleyen: Moderatör:
merhaba , bende LR iş ortağı olmaya karar verdim ve oldum. çünkü ürünlerini çok beğendim. hiç bir zararını da görmedim. Çok hassas bir cildim olduğu için bir çok sorunla karşılaştım. Bu nedenle de LR nin bi çok ürününü kullandım. Şimdide hem kendim daha ucuza ürün almak için hemde ihtiyacı olanlara LR ürünleri ulaştırabilmek için iş ortağı olmaya karar verdim . baya düşündüm de tabi. katalog ürünlerinin satışına hep karşı olmuştum ama LR başka bunu kullanarak öğrendim :) iş ortağı olmak isteyenler ürün almak isteyenler bana ulaşabilirler.

tatlm ben cilt lekelrim içn kullandım. gayet memnunum... hayatımda hiç bu kadar mutlu olmamıştım bir kremi kullanırken. sabah olsa de sürsem gece olsa da sürsem diyorum ya resmen.....kesinlikle lekelere faydalı bizzat ben kendim kullandım.

Doğru ürün tercih, çok önemli bu yüzden detaylı bilgiye sahip olmak gerek..sadece yüzeysel mi yoksa iç rahatsızlıklarından mı kaynaklı bilmek gerek..hatta bazı ürürnlerin kullanım şekli çok çok önemli belki doğru üürn kullanıyorsunuzdur ancak kullanım şekli ve zamanlama yanlıştır..
Konuyla ilgili size yardımcı olabilirim. Annem kullanıyor. 0553

Cilt lekeleri için benimle irtibata geçebilirsinz. Ürünlerimiz kimyasalsız doğal sağlık bakanlığından onaylı ayrıca dermatest onaylıdır. İntagram hesabım

Sorularınıza Yanıt bulmuşsunuzdur diye tahmin ediyorum ama hala merak ettikleriniz varsa bizden oradan buradan satın almak değil bizzat kendiniz temin etmek ve Ortaklık isterseniz iletişime geçebiliriz LR dünyası kapısı herkese açık kozmetik değil sağlık

Son düzenleme:
merhaba;cildnizde nasıl bir şikayetiniz var doğru ürünü düzenli bir şekilde kullanırsanız sonuç alabilirsiniz istereniz yardımcı olabilirim...

Back
X